LMA * Copilasi de Iulie - August 2004 * 52
Raspunsuri - Pagina 13
cristalina spune:
Roxana, minivacanta placuta!
Olivia, noi plecam vineri la Curtea, duminica ma voi intoarce fara fete "sa-l iau pe tati!" Ca alta idee n-am avut
Tare putin apartamentul! Pe 2 camere in Magurele am auzit ca se mai mult. Drept e ca nu stiu cat se ofera. Parerea mea e ca trebuie sa asteptati sa-si revina piata....dar oricum parerea mea nu conteaza e usor din afara sa dai sfaturi. nervi de otel va urez!
Alice!!! sper ca e bine sanatoasa si a gasit rochia care-i place.
Daria, cred ca Giulia e chiar mai inalta ca Maria (si mai slaba).
Pe 1 august intram oficial in "vacanta de familie". Sper sa ajungem de doua ori pe la salina langa Rm. Valcea si apoi de pe 19 august suntem la mare. Am zis...:)))
Intre timp ma uit de preturi la hoteluri in Roma (vorba aia "scump dom'le, scump!" ). Oricum ma uit degeaba. ce e pe net e una, ce gasesti acolo cu totul altceva...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Monicule si eu am zis la fel sa mai asteptam..dar vine iarna si cine plateste intretinerea?:(..plus ca nu am bani sa finalizez casa...ca daca nu ar fi asta zau daca as vinde ceva acum!Vacanta placuta!!!
cristalina spune:
Roberta, philip, bafta fetelor sa intre la medicina!
Ioana, simpatica Mariuca
Oana ne gratuleaza pe toti, bunica e "batrana", mama e "grasoaie", eu sunt "grasa si gravida" numai John e "cel mai mare dintre barbatzi"
Oricum, e cool sa fii mai tanar...
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
kim222 spune:
Robi cum a fot azi examenul? Oricum proasta alegere..medicina nu mai este rentabila in Ro, plus mediul in care lucrezi..Toti ne bateau la cap de ce nu facem alta specializare...si acum guess what? In C-ta de ex sunt blocate toate posturile de medici (de ceva timp) la orice spital. Chiar si cand se pleaca locurile nu se mai scot la concurs..deci in C-ta nu ai nici o sansa!...decat cabine particulare..si cati isi permit?
Eu maine plec dupa parchet cu o prietena..ca Sorin a capitulat cica el pune ce vreau eu .. ..nu stiu zau ce sa fac daca sa pun tot etajul mocheta sau doar la Luca???
Andries spune:
La Multi Ani!! Radu, sa fii sanatos!!
Ce simpatica e gorodica!!
Vic are 19,7 kg si cca 120, e slab, dar foarte vanos/atzos... nu stiu cum sa spun. Eu sunt multumita asa, dar cu Mircea sunt necajita.
Bafta la medicina, dar in ro subscriu: aproape zero sanse sa faci medicina fara o sustinere, macar financiara daca nu pile si relatii. Iar pentru o femeie e de 3 ori mai greu.
Andries
roberta04 spune:
'Neatza! Dau o cafea, poate ma trezesc si eu. Sunt inca cu emotii, nu s-au afisat rezultatele. Din cate am calculat noi, la test ia in jur de 8.3-8.5, cu media ponderata la bac si anii de liceu ar iesi peste 9. Doamne ajuta!
Nepoata mea ma intreba ce fac la Matei daca la ea am asa emotii :)
Subscriu la ce ati scris, dar nu v-am spus ca ea voia litere sau comunicare. Adica somer direct. Cu medicina mai profesezi pe afara, macar, de fapt asta e target-ul ei...
Olivia, tare putin va da pe apartament. Seful meu a semnat contractul prin prima casa sa isi vanda apartamentul cu 2 camere, etajul 9, ceva imbunatatiri dar nu spectaculoase, cu 43 mii.
Ioana, super Gorodica ta!
Si noi plecam sambata la munte, ne intoarcem luni, sper sa imi incarc un pic bateriile.
Va pup, o zi buna!
leeloo2004 spune:
Roberta - ii tin pumnii nepoatei tale, sa fie asa cum isi doreste!
Kim - eu sunt foarte multumita de mocheta pusa in dormitoarele de la etaj, chiar daca cea din camera lor de joaca (cea mai "traficata") se murdareste destul de tare - dar am aspirator din ala cu spalare umeda asa ca nu imi fac probleme...Eu zic in continuare ca mocheta este alegerea cea mai buna pentru dormitoare - e placut sa te dai jos din pat si sa mergi pina la baie in picioarele goale (bine, mie si imi place mult sa merg in picioarele goale...) pe ceva moale si pufos...
Cristalina - vacanta placuta va doresc!!
Roberta - mini-vacanta placuta!
Si noi plecam de simbata pina duminica - vrem sa mergem pe Transfagarasan si la Balea iar simbata seara vom dormi in Sibiu!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Hai.. vacanta placuta..maamaaa toate plecati :(..imi rod unghiile de invidie
Gabi si cu praful cum este? Asta este singura mea problema..in rest am trait 9 ani in USA numai in case cu mocheta...peste tot..inclusiv pe scari!
Andries f corect ! Daca nu ai pile puternice sau nu esti fiul/fiica lui tata..degeaba!Ce slabanog ai si tu!
Luca are vreo 128 cm si 21,5 kg
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Hai.. vacanta placuta..maamaaa toate plecati :(..imi rod unghiile de invidie Gabi si cu praful cum este? Asta este singura mea problema..in rest am trait 9 ani in USA numai in case cu mocheta...peste tot..inclusiv pe scari! Andries f corect ! Daca nu ai pile puternice sau nu esti fiul/fiica lui tata..degeaba!Ce slabanog ai si tu! Luca are vreo 128 cm si 21,5 kg |
La noi se aspira toata casa doar o data pe saptamina (mai mult nu rezist eu psihic...) - problema de praf nu e de fapt asa nasoala la mocheta cum e in restul casei - avind parchet asa de inchis la culoare se vede pe el si cea mai mica urma de praf...dar mai inchid si eu ochii ca altfel ajung la balamuc...pe mine insa ma innebunesc paianjenii - stind la "tara" - am in casa 1000 de feluri de paianjeni, de la cei minusculi la cei mai mari si isi tes pinzele peste tot - azi le stric eu, miine sunt la loc...
Si btw cu SUA si casele de acolo - ma uitam, cred ca duminica, la o secventa dintr-un film american - tipul intra cu bicicleta cu tot in casa si o reazema de scara interioara, dupa care intra incaltat pina in bucatarie sa isi ia niste apa...oare acolo nu e praf de niciun fel???? Ca eu daca as face asta, doar intrind incaltata din garaj pina in bucatarie, as lasa doar urme albe de praf...e drept insa ca strada mea nu e asfaltata si de acolo provine majoritatea prafului din casa - merg vecinii cu masina pe strada de zici ca sunt la curse, iar in urma lor se ridica praful cit casa mea, praf care, evident, ajunge in curte, pe terasa si in casa...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Este praf si acolo dar nu ca aici! Masina o spalam la 3 -4 luni ..asta pt a face o comparatie.Ei nu se prea descalta ..