Albinute & bondari de mar-apr '07 (145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Va pupacesc pe toate!!!

Sa nu radeti de mine insa m-a lovit un dor de voi nebun! Nu mai am timp de nimic.Am avut un mini concediu de o saptamana pe care l-am consumat pe litoralul romanesc(mamaia-hotel savoi).Nici eu nici soata nu ne zapacim dupa mare insa avem una bucata "rata" care a stat numai in apa(mare sau piscine)Am plecat necajita deoarece pe Tudor l-am lasat cu mama .Trebuia dus la control deoarece se procopsi cu o bronsita.Mi-am lasat juma de inima la Bucuresti.Am fost la un pas sa renunt insa dr mi-a zis sa ma duc cu Ana neaparat la aerosoli . Nu m-am gandit ca are o imunitate atat de scazuta.Toate bolile le ia.Nu scapa nimic.Este si foarte darnica.Le imparte si cu fratiorul.Cand ma cauti fac aerosoli(aparat),

Acum sa-i iau separat.

Anaaaaaaaaaaaa. E teroare! Are vreo doua saptamani de cand nu ne mai intelegem.Crize de personalitate,negativism,mici rautati. De fapt...sa nu-mi fac pacate...are zile si zile.La gradinita i-a zis doamnei de engleza ca o plictiseste grozav.Nu raspunde cand o cheama cineva.....da ignor....Insa.........face cele mai frumoase declaratii de dragoste.Sincer....am ajuns ca de nervi plang in camera....nu mai stiu cum s-o iau. Reuseste sa ma scoata din mintiMi-am dat seama ca nu am metoda si nici tact dar mai ales.....RABDARE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

padon..l-am trimis neterminat

Sa revenim....

Despre Tudor......e un inger de copil.Este tot ce-si poate dori o mama.E cuminte de nu-l simti.Dar nu e cumintenia aia de "prostanac" ...nu stiu cum sa explic...este cuminte dar energic si cu multa ,multa personalitate. Nu stiu ce-i aia noapte alba. Rade si-si increteste nasul la toata lumea.Isi iubeste foarte mult sora strigand intruna "ana ,ana" Nimic nu-l face mai fericit decat pupicul Anei de dimineata.Si Ana il adora. Are zece lini si 9 kg.Seamana f mult cu Ana.Cred ca va fi tot cret.

Eu.......sunt poate in cea mai frumoasa perioada a vietii mele. Am sufletul plin de iubire. Nu ma mai supara nimic din "detalii de genul bani,probleme servici". Traiesc frumos langa ei ,care ma fac sa rad in hohote in fiecare zi.Se pupacesc ,se cearta ,se paruie deci...........anima din plin o zi care, in alte conditii ar fi banala.Adi e si el incantat de nebunia asta frumoasa din casa. Ma rog la Domnul sa ma lase mult timp sa ma bucur de toate astea.

Am scis la necaz,,,am scris la bucurie....Imi este atat de usor sa-mi dechid sufletul aici.

Va pupacesc! imi pare rau ca desi am zeci de poze cu amandoi nu mai stiu sa le pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

raresu merge cu ta-so si o pereche de bunici la mare. (si gandul meu pe langa ei)

io stau acas cu bebel si cu ailalti bunici (mama, care vine sa imi poarte de grija)

Pisa, zice ma R, nu il inlocuieste cu L sau I dar nu zice cum trebe...ori imbatranesti maica si nu mai auzi bine.

Loradino, si noua ne era dor de tine, dar trebuia sa ne obisnuim cu dorul ca nu ne vizitezi prea des.
F frumos ca zici ce mare bucurie e ca ai 2 copii (poate se mai molipsesc si alte "viaspi" si fac si ele mai multi copii.)

Oare Arissa o fi nascut? ca trebuia sa nasca.

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

loradin, hai fii serioasa! ana e chiar fata isteata! si la varsta asta sint inca sinceri, nu prea corupti de perversitatea(ipocrizia) in care traim. a zis copila ce a simtit. eu am murit de ras cand am citit. si apoi, pai ce, crezi ca fie mea raspunde cand o strigi? noooo. ii zic uneori, mama, esti autista?
hai, lasa fata n pace si fii o mama cuminte!

cu tine mi am amintit de disparutele stupului: karra, carmenefr, lilidana, carmen-canada, magdutah, radcarmen, laura oana...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

raresu merge cu ta-so si o pereche de bunici la mare. (si gandul meu pe langa ei)

io stau acas cu bebel si cu ailalti bunici (mama, care vine sa imi poarte de grija)

Pisa, zice ma R, nu il inlocuieste cu L sau I dar nu zice cum trebe...ori imbatranesti maica si nu mai auzi bine.

nu imbatranesc ca am secretul de tinerete fara batranete. da' surzesc. io, sa mor, aud un rrrrr clar ca lumina zilei!
Loradino, si noua ne era dor de tine, dar trebuia sa ne obisnuim cu dorul ca nu ne vizitezi prea des.
F frumos ca zici ce mare bucurie e ca ai 2 copii (poate se mai molipsesc si alte "viaspi" si fac si ele mai multi copii.)

Oare Arissa o fi nascut? ca trebuia sa nasca.

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

hai roxolino c ma scris aiurea n mesajul tau:

nu imbatranesc ca am secretul de tinerete fara batranete. da' surzesc. io, sa mor, aud un rrrrr clar ca lumina zilei!

Mergi la inceput

pisica aia de targ de ti zice chiti, da ma un semn, zi ceva de aragazul ala nou, spune la ce temperatura coci cuiburile de viaspe, ca poate afla si cuptorul meu si face si el odata si o data bunatatea aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Cu husbandu din dotare stau in zona Baraolt-Lamaita (cartier Vest).
Cand eram la mama fata stateam in zona Cioceanu fff aproape de cimitirul Bolovani chiar langa stadionul Astra(cu binoclu sigur se vedea live tot taraboiul).

Liceul l-am facut la "Mihai Vitezul" si la "Hale" facem piata in mod curent.....

Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09)

... eu la Pedagogic... o idee mai "jos" de LMV, mai spre gara de sud. Mergeam la piata la Hale si-apoi hoinaream prin Omnia sau Galeriile Comerciale.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Ne-am intors cu nervii mei mancati pana la os si benzina consumata

La Salina era o mare de oameni care asteptatu sa coboare in soarele care ardea teribil. Mergea un singur lift si ar fi durat cam 2 ore pana ne venea randul. Asta in cel mai fericit caz.

Asa ca am optat sa mergem la o pensiune in Slanic undeva pe un deal unde era liniste, f curat si aveau un loc de joaca frumos. Am stat acolo vreo 2 ore si s-au jucat f frumos.

Trebuie sa spun ca au mers si parintii mei. Ei cu masina lor, eu cu masina noastra si cu puradeii.
S-a facut ora de masa asa ca am coborat in centrul oraselului sa mancam la un restaurant.
Tudor foarte vesel si bine-dispus, a dansat, a cantat s-a purtat bine.
A venit mancarea.
Instantaneu copilul a inceput sa urle, sa plamga si sa faca ca toate alea atragand privirile tuturor.
L-am lasat, am incercat sa ii explic frumos, am trecut la amenintari .... copilul si-a continuat circul.
A reusit mama sa ii dea cateva linguri de ciorba urcand cu el pe nu stiu ce scari prin restaurant,

Sunt un car de nervi.
M-am saturat ca peste tot pe unde mergem cu bunicii si cateodata chiar si fara noi sa faca mereu scandal.
Pur si simplu nu stiu cum sa il fac sa inteleaga.
Acum i-am spus ca este pedepsit si ca nu mai iese nici afara si nici nu se mai uita la desene.

Sunt disperata de comportamentul lui.

In masina in drum spre casa a adormit si cand am ajuns in fata blocului l-am trezit ca sa urce pentru ca nu aveam cum sa ii iau pe amandoi. S-a trezit, a coborat din masina si se invartea in loc si plangea si o striga pe bunica-sa. E clar ca e foarte speriat dar habar nu am ce sa ii fac. In masina pana a adormit si pana m-am calmat si eu, l-am tot bombanit si i-am reprosat comportamentul pe care l-a avut. Cred ca se astepta la vreo palma sau nu stiu la ce, dar nu am dat in el si nici nu am de gand sa o fac.

Dar cum sa fac sa pot sa ma inteleg cu el? Cu mama oricum nu ma inteleg. Pentru ca ea ar fi vrut sa il ia in masina lor si sa se duca pe la tara si sa il aduca diseara. I-am spus nu, pentru ca ar fi ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si comportamentul lui ar fi fost normal. Asa a auzit ca nu are voie sa mearga si l-am adus acasa.

Cam asta a fost ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Nu pot sa va povestesc prin ce zile trec .Tot ce pot sa fac este sa ma intreb ce se intampla frate, cu noi ? Nu mai exista onestitate, incredere,respect ? Noi oamenii am ajuns ca vai de noi , din pacate !
Sper sa vina soarele si pe strada noastra. Pana atunci va pupez pe toate.

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput