Albinute & bondari de mar-apr '07 (145)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Nu pot sa va povestesc prin ce zile trec .Tot ce pot sa fac este sa ma intreb ce se intampla frate, cu noi ? Nu mai exista onestitate, incredere,respect ? Noi oamenii am ajuns ca vai de noi , din pacate !
Sper sa vina soarele si pe strada noastra. Pana atunci va pupez pe toate.

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Ce ai patit?

Io ii am pe amandoi muciosi, unu cu tuse si caca moale, si alalalt cu 40 si voma jet. Liiiiiife iiiis beeeeaaaauuuutiiiiifuuuuul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

of, Gaia, sanatate multa! mai da voi scapati vreodata de bolile astea ca parca mergeti din una in alta

Siuta

Gabi, nush ce sfat sa iti dau. sa ii povestesti dinainte unde mergeti si ce faceti si ce are voie sa faca si ce nu are. de obicei tre sa ii zici ce se intampla daca nu asculta si nu face cum ati stabilit dinainte (o constrangere/pedeapsa)

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Siuta nu stiu ce ti s-a intamplat insa indiferent ce ar fi trece totul trece pana la urma.

Gaia multa sanatate piticilor!!!

Gaby cred ca in primul rand trebuie schimbata atitudinea bunicilor am eu impresia ca acolo e cuiul lui Pepelea,sa ma ierti daca gresesc. si te inteleg ca doar am trecut si eu prin ceva similar.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Mai eu stiu ca bunicii gresesc destul de mult, dar ce pot sa fac?
Va rog sa ma intelegeti caa sunt momente in care nu ma pot descurcaa singuraa cu ei doi si chiar am nevoie de ajutor. Dar in conditiile in care stam (tudor, bianca si eu) la masa si tudor manaca micul dejun singurel, eu ii dau biancai si totul decurge absolut firesc, ei bine, in secunda in care mama intra pe usa, tudor pleaca de la masa si incepe sa tipe ca el nu mai mananca, el nu mai face aia el nu mai face nimic. Si gata! S-a rupt filmul.

Asa caa nu stiu ce sa fac si cum sa fac.
Nu pot sa ma lipsesc total de ajutorul mamei si nici nu am la cine altcineva sa apelez. Asa cum greseste cand greseste este singura cu care am incredere totala sa ii las si sa plec (o data pe an!) undeva cu sotul pentru cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

gabi, sa stii ca am trecut prin asta cu Teo, a fost in mai multe faze.

faza 1, cand Teo nu vroia sa faca nimic singur. Mai ales daca ma vedea ca ma apropii de Radu, instant dorea ceva sa fac, sa-i dau, sa-l ajut, de regula cerea chiar ce ii faceam lui Radu, ca asa mi-am dat seama. De exemplu, daca ii faceam laptele lui Radu, pac si el vroia lapte, chiar acum, tavaleala, tot tacamul. Sau daca ii dadeam cu lingurita lui R, instant vroia si T sa ii bag in gura si repede, ca ii e tare foame, etc.
Aici ma descurcam ca sa zic asa, ca rugam pe mama sau pe socru, daca era vreunul pe faza, sa ii dea lui R, sau lui T (R nu mananca de la socru daca sunt si eu in casa, deci variantele erau limitate ca sa zic asa).
Dar au fost multe dati cand am fost singura, si ori am pus aceeasi chestie intr-un castron si le-am dat si cu stanga si cu dreapta, ori din borcanele, pe rand, o lingurita unul, o lingurita altul, numai sa-i impac.

Apoi a venit faza doi, cand Teo incepuse sa intuiasca ca pot sa am si ajutor, si a inceput cu NUMAI MAMI! Deci 10 oameni daca erau in casa, numai eu puteam sa-i schimb pampersul, sa-i dau in gura, sa-i aduc laptele, sa-i citesc, sa-l imbrac pentru iesit afara. A fost in ciclul asta si o perioada cand nu vroia nici sa iasa cu socrumeu la plimbare Nu va zic ca spalatul cururilor cacate oricum imi revine mie, pe vecie.

De cand cu gradinita, Teo chiar mananca singur, desi uneori simte nevoia de rasfat, si ma pune sa-i dau eu in gura, dar e mai rar ca inainte.

E posibil ca Tudor sa fie deocamdata mai de inteles ca Teo, adica, atunci cand sunteti doar voi trei, intelege probabil ca si daca sta in X tot lui bebe ii vei da, si nu ai cum sa il rasfeti pe el...
Dar daca a intrat mama ta pe usa, s-a schimbat roata, are si el o persoana numai a lui, care sa faca chestii de bebelusi cu el, asa cum vede ca faci tu cu Bianca. Si cumva tot circul ca sa-ti bata obrazul, ca e asa si nu invers...(adica tu cu el...)

Daca poti, incearca sa o pui pe mama ta sa faca ce faceai tu cu Bianca, si sa-i zici din cand in cand lui Tudor vai ce bine ca a venit buni, sa ai si tu ajutor, si sa poti sa il mai dragalesti pe el (desi ce frumos mananca el singur, ca ti-e mai mare dragul, ce mandra esti, totusi hai sa-i dai si lui in gurita ca la pui mici). Sa vezi daca nu cumva, in scurt timp, te-o refuza ca sa-ti arate ce mare el el. Zic si eu, la Teo au mai mers texte din astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata de la noi si o .
Va citesc in continuare si ma minunez de mamicile cu cel putin 2 pui, la ce trebuie sa faca ele fata.
Noi, am dat o tura la inceputul lunii prin spital, din cauza de deshidratare maxima. A vomat cam 36 de ore fara a reusi sa pastreze macar o lingura de apa in stomac. Nu stiu de la ce se intampla treaba asta cu voma, dar ma termina umblatul prin spitale. (am mai patit-o si anul trecut de 2 ori).
Vreau sa urez sanatate tuturor bolnaviorilor, refacere rapida lui Alex al Dianei (socanta faza) si putere lui Mady si mamicii ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabi78

Mai eu stiu ca bunicii gresesc destul de mult, dar ce pot sa fac?
Va rog sa ma intelegeti caa sunt momente in care nu ma pot descurcaa singuraa cu ei doi si chiar am nevoie de ajutor. Dar in conditiile in care stam (tudor, bianca si eu) la masa si tudor manaca micul dejun singurel, eu ii dau biancai si totul decurge absolut firesc, ei bine, in secunda in care mama intra pe usa, tudor pleaca de la masa si incepe sa tipe ca el nu mai mananca, el nu mai face aia el nu mai face nimic. Si gata! S-a rupt filmul.

Asa caa nu stiu ce sa fac si cum sa fac.
Nu pot sa ma lipsesc total de ajutorul mamei si nici nu am la cine altcineva sa apelez. Asa cum greseste cand greseste este singura cu care am incredere totala sa ii las si sa plec (o data pe an!) undeva cu sotul pentru cateva ore.

Gabi mama puilor Tudor (1.03.07) si Bianca (18.06.09)

Eu te inteleg si te cred insa singura ta sansa este sa incerci sa o aduci pe mama ta pe front comun cu tine.E mama ta cred ca poti avea o discutie serioasa cu ea,purtata pe un ton bland,cred ca te poate intelege.Trebuie sa te ajute ,doar va iubeste si pe tine si pe Tudor,asa ca eu cred ca te intelege daca ii explici cu mana pe inima tot ce simti.Tudor trebuie sa va vada in deplina armonie in momentul in care tu iei o hotarare ,sa stie ca bunica nu-ti ca calca cuvantul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Mergi la inceput

Sanatate si voua Lumi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

cafeauaaa (io mi-am cumparat orz si il beau in loc de cafea ca asa tanjesc dupa gustul de cafea)

azi puiul meu cel mic implineste prima lui lunita; ooo ce bucurie!!!
la rares mi s-a parut un veac prima luna, la horia a trecut pur si simplu si parca il am pe horia deo vesnicie, asa m-am obisnuit cu el.

are putin peste 4 kile - a crescut un kil - f bucuroasa sunt, ca rares a avut un start f anevoios.

si puiul mare azi are ziua de absolvire a grupei mici (nu se termina azi gradi dar e ultima zi la grupa micapt rares)

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana, sa-ti creasca mare si sanatos puiul mic! E nascut fix in aceeasi zi cu fratele meu :) Rares merita vacanta la mare si bunici dupa ce a trecut el cu brio peste primul an de gradi (da Doamne si la altii!!)
Siuta, intotdeauna vine soarele dupa orice furtuna. Sper sa treaca zilele rele, rapid!
Lumi, multa sanatate micutului! Gaia, sanatate si baietilor tai!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput