Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu vreau din tot sufletu sa se vada burtica k mi=e asa de draga sa se vada...doar sunt gravida in puii mei.
cand zic k am aproape 4 luni nimeni nu ma crede. zice k mint.
si intr-adevar nu zici k sunt gravida deloc.

hai k iar mi-am adus aminte de suferinta mea k nu am burtica.
si pe langa asta sufar ca nici tatilii nu au crescut..decat fffff putin.
in rest...sunt k inainte.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ana - eu nu mai am greturi. Sau ff vagi senzatii, dar e mult mai bine acum. De vomitat nu am vomitat niciodata, dar greata am avut la greu.

Asa, sa va zic ce mai face fiica-mea pe la tara ... intr-un moment de neatentie de-al adultilor, a luat sticla cu rachiu si a varsat in farfurioara pisicilor , sa se cinsteasca si ele, cica. Bine ca nu i-a venit in gand sa bea ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Asa, sa va zic ce mai face fiica-mea pe la tara ... intr-un moment de neatentie de-al adultilor, a luat sticla cu rachiu si a varsat in farfurioara pisicilor , sa se cinsteasca si ele, cica. Bine ca nu i-a venit in gand sa bea ea.

si pisicile zic acu bancuri si au chef de distractii??sau dorm bustean???

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

raluca - hai ca ai un pic de burtica, fiind slaba, se vede mai bine. Eu ce sa mai zic ... eu o am de la mama natura burta, nu de la sarcina acum. Bine, parca a inceput sa se mai rotunjeasca, sa prinda contur de burtica de sarcina. Sau am eu impresii. Sanii mi-au crescut, deja mi-am luat alt sutien cu o masura mai mare. SI ma dor!!

Mergi la inceput

N-au mai apucat saracele pisici sa chefuiasca, a vazut cumnatul pozna si le-a spalat farfuria. Si mi-a mai zis sa o iau acasa pe fata, ca ii face paguba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Da Bebelu, toate vin de la sine. Voi sa tineti cont de ceea ce va doriti voi doua, nasa si mireasa (nu ca barbatii nu ar fi importanti dar oricum pe ei nu-i prea baga nimeni in seama, vorba sotului meu acum toata lumea ma felicita ca sunt gravi....dar pe el nimeni nimic, pe mireasa toata lumea o admire, mirele e asa de prezenta).
Eu sunt din ardeal, la noi nu prea sunt obiceiuri si nu le-am aplicat nici aici la nunta. A fost nunta mea nu a celolalti.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

daaa..pai le-am zis si eu k nu stau sa fac tot felu de traditii
inafara k ii rup turta inainte sa plecam de aksa, altceva nu fac. si la sf ii dau voalul jos si ii pun "baticu". n rest..nimic..
nici nu stiu si nici nu vreau. k se strnag toti astia de la bloc si nu imi plac chestiile astea...

si al meu a fost tare suparat ca toti ma felicitau k sunt gravida..dar lui nu ii zicea nimeni nimic. k pana la urma cu el am ramas. nu singura.
sti k intrasem la aspirante si v-am zis k e suparat foc k lui nu ii zice nimeni nimic. asa si la nunta. barbatii sunt de umplutura sa zic asa pt ceilalti..mireasa e principala.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

ma duc sa stau un pic in pat.
ne auzim mai incolo dc incepe ploaia..dc nu iesim la plimbarica

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Eu va pup!!! Ma duc la sedinta si dupa ma duc acasa sa pap varza murataaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Ne auzim maine.
Pupici !!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

raluca - odihna placuta si plimbare placuta dupa!

vas - plictiseala placuta la sedinta si pofta mare dupa, la varza murata!!

Mergi la inceput