Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
te complici cu masinile si sunto groaza de hoti prin ele,
nu zic k pe tren nu or fi...dar pe masini e groaznic.
ai grija si pe la aeroport
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+
858 SMS PT COPII
vas spune:
deci sun la smecherie la cabinetul doctoritei si SOC , imi rapsunde. Spun o programare pe saptamana viitoare...la care asistenta imi spune nu se poate ca intra in concediu de saptamana viitoare. SOC!!!!! din nou...... pai si pana acum unde a fost?????????????
mi-a facut programare cu indulgente vineri la 13,30, dar eu vineri pana la ora aia am program asa ca trebuie sa-mi iau liber doua ore.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu
bebelu86 spune:
al meu zice k nu voi lua mult
dar nu se stie ce se intampla pana atunci
mai sunt totusi destule sapt in care se pot intampla multe. si nu are rost sa risc.
mai ales k o rochie cat de cat mai draguta sub 3 mil nu o gasesti.
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
858 SMS PT COPII
abramburika spune:
Pai de aia cautam si eu o varianta mai sigura. Cel putin eu sunt mai sigura pe tren. Si la taxi aveam ceva indoieli ... na, nu cunosc, ma vad ratacita si aeriana ... pe unde cunosc sunt sigura si am un aer ff decis.
Da, am sa fiu atenta, merci. Sunt genul care stau in banca mea in general, nu ma bag in discutii aiurea si nu socializez asa din prima, mai salbatica, asa .
vas spune:
bebelu, eu asa mandra ma duc la evenimente cand sunt gravi!!!!! Toate stralucesc......si spre surprinderea mea am observat ca cei mai incantati sunt barbatii!!!!!!
Un prieten era atat de incatat de burtica mea ca mai mai vroia sa puna mana.
Si mai ales ca vei fi nasaaaaaaa
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
7+
bebelicu
bebelu86 spune:
nu trebuie sa socializezi k nici nu sti cand isi fac de cap. de aia zic ai grija la bani, acte si ce mai ai cu tine.
cu taxiu nu se merita k te rupe de bani. sub 3-4sute de mii nu iti ia nimeni..si asta undeva mai aproape asa..si dc te vede k sti bine bucurestiu
k dc nu te plimba peste tot..te baga unde e traficu mai mare si dupa iti da o suma de te lasa cu gura cascata.
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
shubulina spune:
Vas,tare asta.
Voua va mai e greata?Ca eu in afara de o senzatie asa ,nu mai am.
11+
Ana
bebelu86 spune:
Vas am aasa emotii..k nici nu stiu ce trebuie sa fac.
am bagat eu la cap ce mi-au facut mie la nunta.
dar atunci sper sa nu ma incurc cu ceva.
sper sa iasa bine
bine k ai reusit sa iti faci programare
iti iei liber..asta e..dar iti vezi bubuzuza
Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
858 SMS PT COPII
abramburika spune:
Eu la Silvia am fost la o nunta in luna a saptea (o nunta apropiata, un nepot) ... si tare rotunda ma dadeam (la propriu si la figurat) cu burtica mea. Da' sa mai fi fost si nasica. Si acum abia astept sa imi creasca burtica sa ma mandresc iar cu ea. Mai ales ca, dupa toate probabilitatile, va fi si ultima.
Asa ca ai toate motivele sa fii o nasica mandra de burtica ta.