Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
loutzy spune:
Buna burtici.
CE harnicute de vreo 2 zile incoace.
Eu nu prea am timp sa stau k am cam mult de munca.
AlexaM si Adhnana felicitari pt carucioare.
Monika eu sunt moldoveanca de la Iasi si viitorul meu sot e bucurestean get-beget, sa vezi ce se mai distreaza uneori pe accentul meu si ma gandesc la cum o sa fie can do sa meaga la mine acasa.
Abramburika vezi din aeroport tre sa iei un autobuz pana la tren(pretul am inteles k e inclus in biletul trenului).
pupici la toate burticile mari ci mici.
Laura
13+
Irinukaaa spune:
Hey vorbaretelor!
Am reusit in sfarsit sa citesc tot ce ati scris de duminica incoace... si ce ati mai scris - nu v-ati incurcat. Citeam cateva pagini, mai faceam altceva intre timp, iar apareau pagini in plus!
Felicitari fetelor ce au fost la eco si "s-au mai linistit" si a celor ce au aflat sexul bb-lor. Dar nu in ultimul rand FELICITARI fericitelor ce au inceput sa-l simta pe bb!!!
Abia astept si eu...
Luna cum a iesit bhcg? Sper ca esti bine
Ralu' si eu tot pe 21 sau 22 august voi fi nasica de botez...
la toate fetele scumpe!!!
Irina ~ 15+
Shhhht! Cresc...
shubulina spune:
Daca ma mai auziti ca nu mi-e rau,nu ma mai bagati in seama.Exact la 10 minute dupa ce v-am intrebat cum va simtit voi m-a luat o stare de lesin si un nod in gat si cu un gust din ala metalic ceva de speriat. Masurat tensiunea, 9/6.Superb.
Ma duc sa-mi iau niste fructe,revin sa vad ce-ati mai scris.
11+
Ana
Shines spune:
ce fac burticile ?
ana..si eu la fel ma simt ..mi-am luat tensiunea azi si era 9 cu 5.5,am fost ametita toata ziua
am ajuns la 4 acasa, dar am pus capu pe perna ca o luam razna
m-am trezit cand a venit sotu , cred ca prea brusc pt ca m-au luat niste palpitatii..imi pulsa tot corpul, unde puneam mana acolo simteam inima cum bate, si prin bluza se vedeau bataile..si burtica pulsa la fel
cred ca si caldura asta ne afecteaza
in seara asta nu voi fi foarte vorbareatza ..nu ma simt bine
sper ca sunteti bine toate
Simo 15+
loutzy spune:
Simo eu dormitez la servici, din nou. Incearca sa te odihnesti k si eu abia astept sa ajung aksa si sa fac nani. Maine ma trezesc de dimineata(la 9) k ma duc sa platesc niste rate.
Eu cred ca incep sa scapsenzatia de greata k de vreo 2-3 zile nu mi se mai pune nod in gat.
Laura
13+
Irinukaaa spune:
Si eu tot pe vreme am dat vina toata ziua - am fost "buimaca" nu alta! Lipsita de puteri m-am simtit, m-au durut picioarele toata ziua de zici ca am alergat 1km... deci nu sunt singura, bine de stiut! Si acum la fel de aeriana ma simt!
Irina ~ 15+
Shhhht! Cresc...
Shines spune:
loutzy..pai te cred mai..la programul pe care il ai ..macar cand esti acasa sa bagi somnic la greu
irina..si ''negravide'' daca am fi cred tot asa ne-am simtii..e zapuseala, nu este aer..mai ales la poluarea din orasul asta
problema e ca am baut foarte putina apa azi..nu pot bea frate cat trebuie, eventual sucuri sa beau..da asa daca nu imi e sete pot sa nu beau toata ziua, mai les apa
Simo 15+
shubulina spune:
Simona,sper ca macar sa ne mai citesti.Latfel pierzi cand spun ca astazi s-a spalat iar la mine
E drept,numa o masina.Nu m-am putut abtine si am intrebat-o de unde le scoate.Cica pai am si de iarna,geci,pulovere.Io zic de ce???Si ea cica pai nu trebuiesc si alea spalate,cand altadata?
11+
Ana
gabivalceanu spune:
SHUBULINA, tare! De risu-plinsu, asa...
Mai, voi mai stiti ceva de LUNA? Ce face?
Va pup,
Gabi, Ioana si bibi de 11s.
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Simona,sper ca macar sa ne mai citesti.Latfel pierzi cand spun ca astazi s-a spalat iar la mine E drept,numa o masina.Nu m-am putut abtine si am intrebat-o de unde le scoate.Cica pai am si de iarna,geci,pulovere.Io zic de ce???Si ea cica pai nu trebuiesc si alea spalate,cand altadata? 11+ Ana |
si la iarna le spala iar ca au stat in dulap atata timp
Simo 15+