Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Multumesc de felicitari!

Ana, roaga socrelina sa bage pasarea la spalat .
BTW, nu se desira hainele alea de la atata spalat si iar spalat?

Adam (22 mai 2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Raluca
Nu noaptea,dimineata,cand e somnul dulceee.Si bestia a plecat la ma-sa azi
Ache felicitari pentru carucior!!Ia si tu aminte,sa nu faci ca soacra-mea
In legatura cu Madalina...nu stiu ce sa zic,nu am aceleasi sentimente pentru cei ce se sinucid.Nu inteleg asta cu sa-ti iei viata.Mai ales cand avea un bebelus asa mic,dorit foarte mult.

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Shubu, toate ti se intampla tie....!!!
Astea ca sa te obisnuiesti de pe acum cu lipsa somnului, sa vezi cum va fi dupa ce vei naste.
AChe, ce frumos ca l-ai simtit!!! Mie deja imi e asa pe voi , si eu vreau sa treaca timpul repede repede....eu chiar sunt obsedata de timp.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ache

Multumesc de felicitari!

Ana, roaga socrelina sa bage pasarea la spalat .
BTW, nu se desira hainele alea de la atata spalat si iar spalat?

Foarte tare!Nu ma pot obisnui cu ea<ralu,stau la parter si parca o aud langa mine.Iar sa inchid geamurile..nu se pune problema

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Shubulina eu am niste caini, dar de aia teroristi, care ne trezesc noaptea, si pe mine, pe tati,d ar si pe Robert care se pusese pe vorbit, de nu mai putem lasa geamul deschi. Pe caldurile astea!!! Turbam azi-noapte, ca-mi pierdusem si somnul...ufff...as suna undeva, poate-i ia ianinte sa-i jupoi eu de blana.

Ache am ras singura aici socrosenie Doamne ajuta sa vina sanatos pe lume, abia astept momentul ala!

Crina cam ai scapat de moderare, cred. Imi pare rau ca te simti singura, dar cand o sa vezi sistemul vostru sanitar si multe alte diferente, o sa-ti para bine ca sunteti acolo. Poate parintii, prietenii vor mai veni in vizite, mai veniti si voi aici si tot asa

Eu as pleca si azi, si cu bebe la tzatza din Ro. In primul rand pt mizeria si nesimtirea sisteemul sanitar, suntem efectiv tara care te lasa sa mori cu zile si nu vorbesc teoretic. Nu mai vorbim de respectul fatza de cetatean si altele. Nu stiu ce as face fara mama, ca-s mamoasa rau, dar cred ca de plecat as pleca, daca as avea o ocazie decenta.

Va pup fetelor, pe maine!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

De fapt iau notite de pe acum ...cum sa-ti terorizeri nora

De Madalina si bebicul ei imi pare asa de rau , am si jelit un pic pe ascuns, sa nu ma vada astia. Cred ca avea nevoie de ajutor. D-zeu sa o ierte!

Vaslasa, trece repede timpul. Maine o sa fim toate ca niste pinguini, cu nervii pe bigudiuri.
Eu doar sper sa nu iau 33 kg ca la sarcina anterioara. Ma tin tare pana acum.

Mergi la inceput

Da Vas,creca
Si-s si disperata cu somnu,eu tre sa dorm un anumit nr de ore,daca nu,sunt capie toata ziua.
Cateodata mai stateam cu o prietena in camera la mare.Sotu stia ce-mi poate pielea si ma trezea usor,apoi ma lasa sa-mi fac damblaua.
Aia saraca dupa ce a vazut cum fac la trezire a zis ca nu mai doarme in camera cu mine cate zile-o avea

11+

Ana

Mergi la inceput

Ache,pai atunci iti mai zic

11+

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

LOri stiu cum e si cu cateii...
astia chiar ne terorizeaza in fiecare noapte
si mai nou e un vecin care are masina parcata la geamu nostru si are alarma ff sensibila frate..cum trece o pisica, un catel pe lanha ea, cum incepe si suna si face k sirena din port. si o data cu ea..cainii care pur si simplu urla k lupii la luna.

Ana stiu k nu ai cum sa inchizi geamurile.dar..asta e..
stiu k era un film tot asa cu otipa care era terorizata de o pasare care canta mereu la geamu ei si nu putea dormi, nu putea face nimic k era super stresanta
si saraca fata isi cumparase pusti, ii intinsese o groaza de capcane sa scape de ea..pana la urma a impuscat-o, si dupa si-a dat seama k era o specie rare si era protejata si putea face puscarie. si dai si lupta-te sa reinvi pasarea...isi revine pasarea si incepe sa zboare prin casa, o devasteaza casa si dupa dispare.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea.z spune:

Buna fetelor, nu am mai apucat sa scriu pe aici din motive de timp liber, dar am citit razlet

Azi ma duc la control, am emotii de numa, abia astept sa vad bebele

Senzatia de rau inca nu mi-a trecut, dar parca nu mai mi-a fost asa de greata de vreo 2 zile, ametelile insa au ramas. Din pacate am slabit putin in perioada asta, m-am si speriat cand m-am cantarit, as ca acum incerc incetul cu incetul sa mananc constient, sa-mi recuperez kilogramele pierdute.

bebe de 12+
http://andreaz-style.blogspot.com/

Mergi la inceput