Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Apropo cu somnul si zgomotele.
Eu una sunt mai nesimtita, daca dorm poti sa faci si petrecere, nu aud nimic.

Dar am avut un coleg in facultate, care scotea noaptea (la camin) frigiderul din priza, ca nu putea sa doarma de zgomot.
Si tot el a venit acum cativa ani in Abu Dhabi, cu un job, impreuna cu un prieten.
N-a rezistat nici un an. Il deranja aerul conditionat. Il oprea pe al lui, dar cica apoi il auzea pe al vecinilor. Apoi , pe la 4-5 noaptea era chemarea la rugaciune, de la moschee. Si pe la 7 cantau imnul sau nu stiu ce copii de la scoala de peste drum. Plus prietenul, coled de apartament, si-a facut intre tipm prietena .
O intreaga comedie.

Adam (22 mai 2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andreea bafta multa la eco
de acu te mai lasa si iti revi si cu kg.
asa k nu iti face griji.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

asa era mama cu somnu pana sa aiba probl cu tiroida
auzea picatura de la chiuveta de la bucatarie.
si punea in fiecare seara buretele unde picura sa nu o mai auda.

acu de cand are probl..doar in drum spre pat. si poti sa tragi cu tunu langa ea k nu aude nimic.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

asa este LORICH in privinta sistemului sanitar nu am ce zice...pe mine ma suna medicul acasa si imi spune daca analizele sunt ok sau nu,deci nu trebuie sa umblu pe la alte clinici....
in alta privinta eu am probleme mari,nu inteleg germanasunt de un an aici si degeaba...este foarte grea mai ales termenii lor din medicina....noroc cu sotu care mai intelege ceva,asa ca eu habar nu am ce imi face ala pe acolo
ACHE felicitari pt baietei,eu din pacate nu stiu sexul,cica este prea devreme,poate data viitoare,adica peste 2 saptamani

Mergi la inceput

Andrea.a , stai linistita, or sa se adune ele kg-le. Pe la max 14s ar trebui sa dispara si greturile.

Bebelu, sanatate mamei tale.
Ma gandesc ca o fi ceva legat de sistemul nervos, treaba asta cu auzitul celor mai mici zgomote pe care sa nu le poti ignora.

Ana, tu scire ca eu savurez povestile cu soacre , poate fiindca n-am vreuna pe cap.

Mergi la inceput

Ache era pe aici pe forum un topic deschis numai cu soacre si despre soacre.
dc il gasesc si nu ai ce face ti-l dau sa citesti.

mersi mult. nu e ff grav ce are. atata timp cat face tratamentu si tine boala in frau. atat k s-a ingrasat ff mult si e mai mereu obosita si nervoasa.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

bebelu, ceva topic despre cumnate nu stii?????????
Eu acolo am marea problema care ma macina de uneori de ciuda imi vina sa si plang.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

merci bebelu, l-am citi deja pe tot, f amuzant

cred ca de hipotiroidism vorbesti.
eram si eu suspecta acum cativa ani, dar se pare ca n-am.
Din pacate nu se vindeca.

Mergi la inceput

Ache nu stiu sa-ti zic cum se numeste stiu k e ceva si cu imunitate ridicata.nu prea retin toate denumirile astea medicale k sunt tare complicate.

Vas daca vad ceva te anunt.

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrea.z spune:

Cu somul niciodata nu am avut probleme, am putut si pot sa dorm oricand si oriunde. In primele saptamani am avut o pofta de somn de am speriat pe toata lumea, acum am inceput sa observ ca nu mai am nevoie de asa de mult somn, adica daca dorm dupamasa 2 ore, ma trezesc noaptea, asa ca am rarit-o cu somnul de dupa amiaza, in schimb ma culc mai devreme putin

bebe de 12+
http://andreaz-style.blogspot.com/

Mergi la inceput