Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Alexa si de la mine 192 banuti

Raluca si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 15+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu sa stiti ca m-am epilat cu ceara sarcina trecuta s nu am patit nimic

Fetelor care aveti deja copii, aveti idee daca ii pot da afine lui Vlad (are un an jumatate)

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

bebelusi, poti sa-i dai linistita. Vezi ca de la ele se constipa daca papa multe. Incearca cateva la inceput si daca vezi ca nu are nimic da-i in continuare.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Bine v-am gasit,sunt si eu o viitoare mamica de buburuza de ian2011,va citesc de foarte mult timp,imi sunteti foarte dragi dar nu am avut curaj de abordare
Acum intrand in cea de a 15 saptamana sunt putin mai linistita datorita faptului ca am avut si eu un ,,esec,,in urma cu cateva luni,dar asta este viata,incerc sa ma incurajez si sa-mi spun ca d-zeu stie cand si cum sa le aranjeze cat mai bine,asa ca fetelor nu va pierdeti speranta,eu dupa o luna am ramas din nou insarcinata si sper ca de data asta sa fie totul bine
Fetelor va pup si sper sa ne cunoastem mai bine pe parcurs.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Cred ca o se merg pe varianta Casting L'Oreal.

Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

I-am dat afine lui Robertel pe la un an si ceva, n-a avut nimic, culmea ca desi stiu ca constipa, pe el l-au "relaxat". Trebuie urmarit "cupilul" sa vezi daca-i face vreo reactie, alergie, desi nu cred.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Lorich, Eliza de exemplu nu a avut probleme in primii doi ani dar anul asta cand a mancat prima oara s-a umplut de bubite. Acum nu mai are treaba poate sa manance oricate. Depinde e reactia.

jasmine, bine ai venit!!!! Gata stai linistita ca deja la 15 saptamani bebelicul e mare!!!!!!!

Stii faza: scrii 10 mesaje sa te vedem dupa aia in timp real.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

I-am dat cateva, sa vedem

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 13 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da, vas trebuie testat usor asa, ca sa vezi sa nu faca alergie. Hihhi..ce vom mai discuta despre diversificare, cam peste un an asa, Doamne ajuta!

Jasmine (ce-mi place numele asta) bine ai venit! Asa e, ai dreptate, trebuie sa ai curaj, putere si speranta, si la mine a venit minunea la o luna dupa necaz. Sarcina usoara in continuare. Si da, baga repede inca 9 mesaje, sa te vedem in timp real.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 13+

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, azi imi e mai bine. Ieri am papat varza murata...foarte buna......si azi mi-a fost putin de dimineata rau dar incet incet mi-am revenit. Am reusit sa pap ceva acum a servici...problema e ca nu prea am chef de nimic....VREAU ACASA.

mai am 14 zile lucratoare pana la concediu....cat de greu trec si stiu ca cele din concediu vor trece repede....dar aia imi convine ca creste si bebicu..

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

7+

bebelicu

Mergi la inceput