Strumfi de iulie-august 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 9
Timi07 spune:
Eu fac ce fac si tot mai adaug cate un cadou micutz pt Soph de ziua ei.
La luni 2 Aug e liber si pe 5 e ziua ei. Nu prea am rabdare si i-as da cadourile inaine si pe urma joi o sa se serbeze la cresa cu colegii dar mi-e sa nu fie prea naucita de atatea zile de nastere...
Mamicile care ati sebat de 2 ori ziua copilasului: cum s-au comportat?
Luna am vazut la ELC o casa de carton maaare pe care s-o picteze copii. Le-as fi luat la ale mele dar mi-e ca-mi bagam necazu-n casa si nu la mizerie ma refer ci la gelozie: e mea, ba-i a mea si pe urama cand era toata pictata nu stiu daca ar fi inteles ca trebuie aruncata...dar zau ca era o chestie cool pt toamna sau iarna cand nu iesim atat de mult.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Vivela spune:
multumesc ca imi sunteti aproape .
acum sa nu va imaginati ca toata ziua la noi e o mahnire si o suparare, nu, avem multe momente bune si per ansamblu n-as putea sa zic ca e mai greu cu unul decat cu doi. problemele sunt diferite, atata tot.
bineinteles ca am satisfactii imense, chiar daca poate nu transpar asa facil in mesajele mele si ii multumesc zilnic lui DD ca am doi copii frumosi si sanatosi, ceea ce nu-i deloc putin.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela multumesc ca imi sunteti aproape . acum sa nu va imaginati ca toata ziua la noi e o mahnire si o suparare, nu, avem multe momente bune si per ansamblu n-as putea sa zic ca e mai greu cu unul decat cu doi. problemele sunt diferite, atata tot. bineinteles ca am satisfactii imense, chiar daca poate nu transpar asa facil in mesajele mele si ii multumesc zilnic lui DD ca am doi copii frumosi si sanatosi, ceea ce nu-i deloc putin. _ Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10) Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba |
normal ca doar nu esti degeaba Dublu D Dependenta :)
wow sa vezi ce urmeaza cand mai prinde Daminan putere sau cand fac "team" la prostioare
Vivela spune:
am trimis mesajul ala rapid, vroiam sa mai zic ca david are niste momente dragalase cu frate-su, ba chiar n-am (mai) vazut ca ar vrea sa-l loveasca sau sa-i faca rau.
ieri de dimineata - pe la 6 - eu ma ridicasem din pat sa iau un scutec, david dormea, damian incepuse sa maraie. si david s-a trezit, s-a uitat in jur, a vazut ca nu sunt in pat si s-a dus la damian sa-l ia in brate: "hai, nu mai plange, damiane!" .
(noi dormim toti 3 in acelasi pat deocamdata, sper sa nu se permanentizeze situatia...).
sau:
eu, catre damian, care plangea: - ce-i, mai mami, ce te doare pe tine de plangi?
david, tot catre damian: - ce-i, mai david, de ce plangi?
timi, eu sper sa-mi creasca in timp capacitatea de acceptare a lucrurilor, sa nu fiu chiar luata prin surprindere de prostioare.
ce dulce e Sophy, cum imparte ea lucrurile cu surioara ei. stiu ca te topesti cand auzi (nu-ti vine sa le mai faci o surioara?).
Luna, nu are cum sa-l preia tati pe damian, macar si pt simplul motiv ca e alaptat exclusiv si la cerere. si cererea e mare . si poate oi fi si eu paranoica, dar eu cred ca damian ma vrea mai cu ravna atunci cand e frate-su prin zona. dar bineinteles ca avem momentele noastre de tandrete, ii zic cat e de destept si de deosebit e el fata de damian, care nu stie nici macar sa mearga sau sa vorbeasca (profit ca cel mic inca nu are cum sa se simta vexat).
loredana, bafta cu proiectul bb2 .
mychy, dar ce-ai facut de te-au exilat astia iarasi la secretariat?
am vazut poze cu omul de nadejde de la vatra, vad ca se pricepe .
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
X-ray spune:
gabi ala l-am gasit si eu dar sotul ma zapaceste de cap ca nu va avea scaunul stabilitate si pica cu el...
luna cel de care ai zis tu e la mine la favorite incerc sa vad cum sa fac sa-l comand sau sa-l gasesc pe ebay.
oana sincere condoleante.nici eu nu as duce-o pe eli, lasa-i sa-si aminteasca asa cum era....
timi iti spune cineva care a serbat de 3 ori cum a fost:super debusolant.mai intai ziua ei,bolnava in plina bronsita ,noaptea facuse o super naspa criza de tuse,dimineata am sunat peste 25 de familii sa contramandez petrecerea.tortul nu s-a putut contramanda asa ca l-am chemat pe fratele meu,pe nasii si i-am facut surpriza in casa cu un tort de 6 kg in forma de inima.a fost tare bucuroasa a desfacut un rand de cadouri.peste 4 zile la ea la gradi cu alt tort.bucurie mare defapt cea mai bucuroasa zi.faptul ca i-au cantat ei copiii a fost ceva extraordinar.apoi ramane stabilit peste 2 saptamani dupa budapesta petrecerea ca atare.si iar s-a imbolnavit dar tot i-am tinut-o.alt tort alt balamuc.dar a fost fericita dupa ce s-a terminat tot i-am spus gata mama cu pretrecerile la anul urmatoarea.mi-a raspuns candida "nu mami acusi vine ziua ta ce tort faci?"...
a fsot debusolata dar a inteles ca nu va mai fi alta curand pentru ea.e chestie de 2 -3 zile.dar cand se uita la poze radiaza ,povesteste in amanunt fiecare detaliu al fiecarei zile....
eli a mea are fobie fata de copii prefera adultii.a cantat la ziua sotului la microfon de fata cu 60 de persoane dar daca se apropie un copil de ea e la mine intre craci.cu adultii nu are nici o problema vorbeste cu oricine ii pupa ,cu copiii e jale...mama cat mai am de lucru la asta....
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Timi07 spune:
Alina daca e sa fie "placut naucita" e ok Ai PM.
Vivela nu-mi mai vine sa le fac o surioara pt ca n-as mai rezista nici fizic, nici psihic si nici financiar. Ma rezum sa admir beblusii altora 5 minute si e pura placere
Daaaaa impart fetele mele mancarea dar cu jucariile e alta poveste, cam totul i se cuvine lui Sophie dar si berbecutza e foarte "razboinica" in ultimul timp...iti dai seama ce shouri sunt in casa si ce ne balansam intre agonie si extaz de-a lungul zilei. Da-i cool.
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela mychy, dar ce-ai facut de te-au exilat astia iarasi la secretariat? |
ei, ce am facut...moare ei dupe mine de ce fata buna la toate sunt!...hehehhehe.
criza bat-o vina.....nu mai emitem pretentii ne ducem unde ni se cere...ma rog, nu-i asa naspa dar sunt privata de internet
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
X-ray spune:
cristina26 exact www.webstaurantstore.com/suffixitem/2717110/BK.html" target="_blank">asta era dar pe rosu!yupii l-am gasit!acum chestia e ca am vazut si mai frumoase dar sa vad cum fac si care trimite in tarisoara noastra draga...
multumesc tuturor!!!!!
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Vivela spune:
uite si mai aproape, sunt o gramada pe e-bay din uk.
_