Strumfi de iulie-august 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Tot 2 in 1, inca nu s-a marit familia. Asteapta baiatul cuminte pana la 40 de saptamani cum i-a zis mami

Suntem in vacanta toti 3 incepand de azi si din pacate nu vom merge nicaieri din cauza burticii.

Catarina e o dulce si mi-ar mai trebui un pic de rabdare cu ea cand testeaza granitele . Am profitat de timpul impreuna, multe plimbari. De fapt cam sunt satula de plimbari. Mi se intareste burta cand aud de plimbari. Vai de capul meu daca si baiatul e asa de plimbaret. Mama zice sa nu plang prea mult ca seamana cu mine

Vivela eu am decis sa o tin pe Catarina acasa la inceput si sa o intreb pe ea cand vrea sa mearga la gradinita. O sa isi revina David, in curand va intelege ca el e iubit indiferent cat de dulce e Damian.

Oana condoleante. Eu nu as duce copiii. Eu eram mare cand a murit taica-miu si nu am fost. Aveam 12 ani si mama nu ne-a lasat. Nu pot spune ca m-a afectat faptul ca nu l-am vazut.

Pupici la toate

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 7 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza...o cafeaaa,dulce??
am zis sa scriu si eu cateva randuri sa nu ne uitati..suntem in formula completa de vineri seara,e bine dar si bulversant,in special pentru mihnea care l-a primit tare frumos pe tati,l-a pupat,s-au imbratisat insa la culcare i-a facut pa.de sambata ne tot plimbam pe la rubedenii,cam solicitant dar merge..exista si ciocniri de "interese"caci tati a gasit un baietoi care face cam ce vrea el si de,un leu cu un taur..cam greu dar se inteleg ei pana la urma.

zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI DARIA!!!! Dana sa iti traiasca micuta printesa .
LA MULTI ANI DENISA! Corina poate iti faci timp sa ne mai povestesti de voi

La muli ani Alexia Ilinca (ALEXIA2007), Vlad (roxanadum), Alexandru (papelena), Eva Maria (pitzirica30), Dragos Cristian !

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Stefania ce pui cuminte e in burtica .
Ieri am vorbit cu domnisoara mea la telefon si ma rugat sa ii fac un bb mic pana vine ea acasa. I-am propus sa cumparam unul de jucarie dar fata vrea un bb pe bune, care sa planga . A stat ieri toata ziua cu verisoarul ei de 6 saptamani.
Alex ma rugat sa imi dau voi sa aduca o closca cu pui acasa .
Georgi multumesc pentru cafea . Ma bucur ca sunteti in formula completa.

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Neatza!

La multi ani Dariei si Denisei! asteptam mamicile sa ne povesteasca cum au petrecut.

Stefania abia astept sa vad pozici cu flacaul tau, spune-i sa iasa o data.

Nico deci te pui pe treaba, repede bebe pentru Andra si closca pentru flacau.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani fericiti, Daria si Denisa.

si La multi ani celor care isi serbeaza onomastica astazi - Ilie, Ilinca, Ilioara si alte derivate .
un pupic special pentru Arina Ilinca de mami Anya20 si Ilinca de mami Cafera.

Stefania, sa ne zici cand punem motatele la lucru . e bine ca te tine Catarina activa, o sa nasti mai usor .

Nico, hai repede ca acum vine Andra acasa, n-o s-o dezamagesti, nu? .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Vivela eu sunt tare aeriana. Numai nu intelegeam de ce le feliciti pe cele doua domnisoare Ilinca . Deci azi e mare sarbatoare (sotul m-a anuntat ca mi-a pregatit un program interesant ).

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Alt bb la noi nu va mai fi, imi pare rau pt strumfi ca tare isi doresc (poate ne gasim un finut si rezolvam problema ). Cu colsca am gasit o solutie. O ducem la bunica mea. Mi-a dat Alex o replica dupa ce i-am oferit varianta asta .... "mami, bunica ta e strabumica mea si are mai mult de 80 de ani, ... aproape 100; inseamna ca nu mai traiaste mult; nu putem sa ducem closca acolo; e prea riscant"; bunica are 86 de ani si multumesc lui Dumnezeu, e bine sanatoasa.
Acum cica vrea si iepurasi . Pana vin acasa trebuie sa cumpar o pisica sau un catelus caci altfel cine stie ce iedei le mai vin.

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!
un mare pupic dariutei!dana sa va traiasca,sa creasca mare si sanatoasa in rest le are pe toate!

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Daria!!!

La multi ani strumfilor de azi implinesc 3 ani!

La multi ani celor ce-si aniverseaza onomastica!

nma ce scump e Alex

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Nu scoateti motatele ca nu dau semne de nastere. Azi am fost la eco 39 saptamani 3730 gr. Nici un semne de iesire. Eu vreau un bebe de august asa ca mai am o saptamana si ceva de asteptat

NMA langa mine la eco statea o mamica care avea al 4 lea strumf in burtica. Avea 2 fete si un baietel iar in burtica un baietel. Poate se termina criza asta si mai faci un bebe

Luna ai iesit din butoi?

Daria La multi ani fericiti!!!!

Tuturor strumfilor cu nume de sfant un sincer La multi ani!!! Multa sanatate si fericire!!!

Va pup pe toate :)

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si39+ AMR 7 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput