Strumfi de iulie-august 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina26 spune:
Daria Stefania
Alexia Ilinca
Vlad
Alexandru
Denisa Maria
Eva - Maria
Dragos Cristian
karligutza spune:
ddanagh pentru Dariuca Sa fie sanatoasa si fericita printesica! chit ca nu vrea ea sa poarte rochite, oricum e o fetita tare scumpa si dragalasa! asteptam poze si povestioare de la petrecerea de duminica! Dar azi cum a fost? rasfatata cu inca un tortulet ceva?
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
mychydutza spune:
neatza......fac o proba k scriu de pe telefon
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
mychydutza spune:
cred k abandonez postatul de pe telefon. am scris trei mesaje si le'am perdut
Macar sa ii urez la multi ani Dariei, sanatate si mult noroc.
Va pup
mychydutza spune:
tot eu......proba....de telefon
Asa, doamna iradianta X Ray, poate ma ajuti cu un sfat: fetitza pretinei mele are bila marita si inca o chestie care inseamna k nu se varsa in intestin. Dr i'a zis sa'i dea regim. Parintii sau alarmat k facea kk alb si dea aia i'au facut ecografie
Ce regim sa'i dea? E normal k la trei ani sa aiba asa ceva?cica are dureri mari la defecatie dar nu e constipata. Poate ma ajuti cu un sfat. Multam.
ddanagh spune:
Multumesc din suflet pentru urari, si, in special lui Michi pentru tot efortul depus de a ne ura de bine .
Duminica noi am petrecut cu 13 copii la un loc de joaca amenajat cu de toate, cu clovn si alba ca zapada (dar fara cei 7 pitici ca doar erau si ei la servici, plus ca mami dadea faliment sa-i aduca pe toti ), cu tortulet cu MIchi (nu Michisoara noastra ci personajul din desene ) cum s-a cerut, cu coronita si trompete, tot tacamul. Cadouri f frumoase, cele mai de succes fiind doua seturi de plastilina cu fff multe forme (cca 30) si o maimutica careia ii poti face parul din plastilina... O distreaza tare pe Daria, chiar se joaca cu ele.
Aseara, chiar de ziua ei, am mai avut un tortulet acasa cu bunicii, de care a fost tare incantata. Vorbeste intruna de ce petrecere a avut ea de ziua ei, ca au venit copii....chiar a fost incantata. Mi se pare varsta ideala de a a-i aduce un personaj ceva, chiar crede cu adevarat ca a fost alba ca zapada la ea. Si le spune tuturor ca cei 7 sapte pitici erau in padure, la servici, dar spune asa f serios, apasat.
Eu special nu i-am mai dus tort si la gradi, stiam ca vom sarbatori cu tort de alte doua dati si mi s-a parut cam mult, din doua in doua zile cate un tort, plus ca era chiar ultima zi de gradi (pe 16) si nici nu stiam exact cati copii vor veni. Dar, pentru ea, cred ca nu ar fi fost chiar asa bulversant, cred ca i-ar fi placut, cui nu ?
X-Ray Daria este exact invers fata de Eli. Spune cantecele si poezii numai in preajma copiilor, cum incepe unul, hop si ea, insa doar intre adulti invariabil ne da acelasi raspuns "da' am mai zis o data"
Vivela David nu a luat vacanta? la Daria cresele gata s-au inchis de pe 16 iulie pana in septembrie. Sincer cred ca nici nu as fi mai dus-o pana atunci, aveau infernal de cald in clasa, o sala mari cu geamuri mari in care se crea un efect de sera, groaznic aerul.
Gata, va mai povestestesc deseara, acum ma pregatesc sa plec la Bucuresti la eco.
Tot atunci pun si poze.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai
Luna1 spune:
Good morning.
Stefania am iesit oarecum din butoi cred ca sunt doar extenuata si n-am chef de nimic. Mi-am facut ieri un test pe internet si cica sufar de mild depression. Eu nu prea cred pentru ca, desi ma simt apatica totusi sunt in stare sa rad, sa ma bucur, sa imi propun goal-uri si sa le realizez. Cred doar ca sunt putin satula de anumite chestii la care acum lucrez sa le schimb. O data rezolvate totul va trece.
Dana suna super petrecerea Dariei.
Noi anul asta nu vom face petrecere pentru nici unul dintre copii. De ziua lui Cosmin mi-am luat liber, ii dau PSP-ul si mergem la piscina (il astept si pe Denis sa ne sarbatorim impreuna). Apoi sambata il ducem la un parc de distractii. Plus tort in familie cu Top Gear (tortul).
De ziua lui Lis o sa fim in Franta, vrea tort cu caterpillar (si l-a ales deja) apoi o vom duce si pe ea la un parc de distractii in Franta se numeste Niglo Land si e super.
Nu stiu daca v-am spus deja, mi-a venit raportul de la scoala pt Cosmin, sunt tare mandra de el, la sfarsitul anului 4 este la nivelul anului 6. Cel mai tare e la matematica si stiinte. Insa per total la toate e la nivelul anului 6. Mi-a plesnit inima de mandrie.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
dana, bafta la eco. Sa vii numa cu vesti bune. Cand ai zis de tort cu miky imediat am vrut sa'ti cer drepturi de autor, dar m'ai spulberat imediat dupa.hehe...si sa stii k m'am scremut rau pana am reusit sa trim messul...he
Luna, felicitari pt cosmin. Astea's adevaratele noastre realizari. Cu depresia, fie ea si mild, o rez tu. Doar stii k si pe mine ma tot apuca.pupici....
nma spune:
Azi e o zi speciala pt mine asa ca am pregatit bunatati din belsug. Deci va invit la o , multa si .
Stumful meu e baiat mare, azi face 7 anisori .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
Luna1 spune:
Nico la multi ani pentru Alex. Sa iti aduca numai fericire.
Ati vazut subiectul de la generale? mi-am dat delete la toate albumele de pe picasa (mai ales ca gasisem si eu un personaj agatat de albumul meu) si voi pastra numai galeria mea personala unde voi adauga poze si voi pune linkul numai cand am poze noi.
Multi idioti pe lumea asta.