Strumfi de iulie-august 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 8
nma spune:
Buna dimineata!
cu lapte si un ceai cu gheata ca iar e canicula.
La multi ani Ilinca (panda77), Ilie Theodor Andrei (lid), David Eric (loredana_76), Maria Raluca (safira1), Laurentiu Ovidiu (otim), Ianis (oanabbb), Andrei (Nonna76), David Vlad (redai), Adina Nicoleta (pepi)
Alina gasesti si la noi inaltator de scaun. Eu am vazut multe modele. Am cautat unul de masina pt Alex. In final am luat unul foarte ieftin de care suntem tare multumiti.
V-am admirat pozele. Subscriu la ce au scris fetele. Sunteti frumosi rau .
Karli nu stiu daca ti-am laudat printesa, o sa franga tare multe inimi .
Miki ca baiat harnic ai . Banuiesc ca o sa fie greu sa il aduci in Bucuresti. Eu tare ma bucur ca pe caldurile astea copiii sunt la bunici. Acolo e mai racoare, plus ca au multa treaba de facut . Cica s-au copt prunele si acum tot merg in livada.
Dana cum a iesit petrecerea?
Desi e luni eu abia astept sa ajung acasa sa dorm. Un avut un weekend plin. Pana una alta bag cafea la greu.
O zi frumoasa, fara prea multe grade!
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
Vivela spune:
alina, sau ai putea folosi asa ceva , din cate vad eu se ataseaza la picioarele scaunului si il inalta cat vrei tu de mult.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
deci, neata .
noi am revenit la formula de 4, adica l-am adus si pe david acasa, acum e la gradinita. of, e asa de suparat pe noi , mi se rupe inima. cand l-am luat de la maica-mea, zicea ca nu mai vrea acasa, ca el sta la mamaie si ca lui nu-i e dor de mami si de tati. eu stiu ca i-a fost dor si vrea sa stea cu noi, dar e tare mahnit de situatie, il vad cum ofteaza cand il iau pe damian in brate, il apuca furia, se intristeaza si ii vine sa planga de ciuda. ba uneori chiar plange - din diverse motive - doar ca sa-l iau in brate si pe el. oricum il iau si daca nu plange si are parte de declaratii de dragoste mult mai des ca inainte, se pare insa ca nu-i este suficient.
in fine, om trece si peste asta, ma mai descarc si eu aici ca in alta parte nu indraznesc.
in alta ordine de idei, poate stie cineva sa-mi dea o solutie impotriva tantarilor, aseara am fost la "mosie" si am facut un gratar, spre seara insa am zis ca innebunesc din cauza nenorocitilor. si luasem la mine - si pusesem in functiune: bete anti-tantari care se infig in pamant, spray repelent cu care ne-am dat din destul, spirale anti-tantari (care ard mocnit), plus aparat cu ultrasunete cica anti-tantari, toate fara efect. cred ca mai degraba sucombam noi de atata fum in jurul nostru si atatea chimicale inhalate, ca tantarilor se pare ca le placea.
totusi, exista vreo solutie viabila? ca as mai lua un aparat cu ultrasunete sau ceva in genul, ca sa functioneze in exterior, dar sa fie ceva incercat, ca pe asta de-l am am dat banii de pomana, mai face si un tiutit enervant.
_
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
oaana spune:
Buna tuturor.
Am o intrebare daca ma puteti ajuta.A murit socrum meu,maine va fi inmormantarea,si eu nu stiu cum sa procedez in privinta copiilor.Sa le spun despre bunicul,ce sa le spun?Sa ii duc sa-l vada?Eu nu vreau sa-i duc,ma gandesc sa nu fie afectati,insa nu stiu cum sa procedez mai bine.
La multi ani tuturor strumfilor!!!O sa intru mai des ca sunt in concediu,insa dupa zilele acestea.
Luna1 spune:
Si eu repede pe fuga:
X-ray mie imi plac www.mothercare.com/Night-Garden-Booster-Seat/dp/B001O13XZI/sr=1-16/qid=1279528201/ref=sr_1_16/278-7655210-9344036?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core" target="_blank">ASTEA ca se strang intr-o gentuta. Nu cred ca au limita de kg.
Oanaa condoleante. Nu stiu ce sa zic, pe de-o parte e bine sa stie si sa isi ia la revedere, pe de alta parte mi se pare prea mult sa vada lacrimi si durere. Nu stiu, poate sunt fete care stiu mai bine.
Vivela mi se rupe sufletul pentru David. Nu stiu ce sa zic. Poate ar merge sa-l tii acasa de la gradi o vreme? Stiu ca e greu dar poate se mai linisteste cu gelozia. Ma gandesc ca ii e greu sa vada ca il duci la gradi si tu ramai acasa cu Damian. Si seara cand vine tati sa-l preia total pe Damian si tu sa fii numai a lui David? Offfff.
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
oana, condoleante.
parerea mea e ca e bine sa le zici - cat de cat pe intelesul lor - ca bunicul a murit, dar nu cred ca e o idee buna sa ii duci sa-l vada. e mai bine ca ei sa-l pastreze in amintire asa cum era in viata, oricum sunt inca mici si nu cred ca inteleg ce inseamna cu adevarat acest "ramas bun".
eu am ramas socata de inmormantari la care am asistat, desi eram mai mare, aveam cred ca 10-12 ani...stiam, intelegeam ce se intampla, dar tot ma impresionau foarte tare formalitatile, povestile, plansetele celor din jur...
_
nma spune:
Oana, condoleante.
Eu nu asi duce copiii. Le explici cum poti tu mai bine, dar nu ii duci sa vada.
Vivela pentru tantari astept si eu solutii (fac alergie la intapaturile de insecte ).
Cu David, e greu. Imi pare rau ca treceti prin asta. Bine ar fi ca dupa ce vine el de la gradinita sa te ajute cineva cu Damian si sa te ocupi mai mult de el. La noi a ajutat si faptul ca mergeam in 3 la gradinita. Il duceam eu cu Andra, la fel si la 12 cand il luam acasa. Dupa gradinita mergeam la locul de joaca preferat de el. Am incercat sa il implic mult, sa ma ajute cu domnisoara.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
mychydutza spune:
hellou. raspund telegrafic pen ca iar sunt consemnata la secretariat
oaana, condoleante. eu nu i-as duce in niciun caz sa-l vada. de explicat, da. mi se pare normal sa stie ce s-a intamplat cu el. eventual peste cateva zile sa-i duceti la mormant......dar in niciun caz sa-l vada mort. eu aveam oroare de morti cand eram mica.imi aduc aminte o chestie....mai bine NU.
vivela, fii barbata, o sa treaca si razvratirea asta....bine ca sunteti sanatosi.....
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
loredana_76 spune:
Oana condolenta,nici eu nu i-as duce sa vada,poate dupa sa duca niste flori la mormant.
Fetelor multumim de urari si scuze ca eu nu mai pot sa intru sa le urez strumfilor,le spun acum tuturor sarbatoritilor La Multi Ani ! sa cresteti sanatosi,voinici.
Noi sintem bine,David de vineri ne spune ca e ziua lui in fiecare zi,vineri ne-am serbat acasa cu un tortulet si duminica am facut petrecerea cu copii la ferma animalelor,a fost frumos,s-au jucat,s-au distrat.
David e foarte cuminte,ne intelegem foarte bine ,nu se joaca deloc singur,dar asta e.E pasionat in contiunuare de animale,insecte..am avut in acvariu cateva rame si melci pina au evadat melcii
In rest proiectul bb2 e in asteptare,noi ne dorim f mult dar...de cand cu criza,rate multe,etc,eu n-am cum sa stau acasa deloc,poate se mai linistesc apele si facem.
Va pupam si sper sa intru cat mai curand.
Timi07 spune:
Condoleante Oana.
Eu prefer sa le spun adevarul pe intelesul lor dar nu mi-as expune copiii la scene de imensa durere. Le-as duce scurt la priveghi eventual intr-un moment mai calm dar in nici un caz la inmormantare sa-si vada tatal ravasit de durere plus ca tu va trebui sa fii tare pt sotul tau, oricat de tare al fi el de felul lui.
Vivela sper sa gasiti cat mai curand o solutie la gelozie. Sa-ti spun ce faceam eu dupa ce am nascut nu stiu daca te-ar ajuta caci un an la varsta asta e diferenta mare (pe toate planurile) ..... AIpastrat ceva din momentele voastre? doar ale voastre fara a fi intrerupti de tati, bebe, amici etc? Poate gasiti si o activitate noua care sa mai erodeze culmile geloziei, de ex la bucatarie puteti pregati o salata, biscuiti, praji si sa-l lauzi tare, mult si la toata lumea. Sa-l lauzi cand face ceva bun(sau doar cand ti se parevis a vis de Damian.
Soph in weekend papa la micul dejun cracotte cu unt de arahide si toti dupa micul dejun bem suc de portocale (cantitate in fct de varsta). Leutzei mele atat de mult ii place sa fie laudata incat in weekend o asteapta pe Saya sa-si termine cerealele si-i da din carcaotta ei si cu sucul face la fel. Imi spune "mommy I want to share juice with Saya" si-o laudaaaaaaaam de numa. Normal ca David nu poate sa-i dea sa pape bebelusului dar poate ii da o jucarie, sau o patrurica, sau il mangaie...
bafta, stii ca o sa vina si zile mai cu soare doar ca norii vor fii tot prin zona, la panda
Imi ia 7 ceasuri sa termin un mesaj...
Michy normal ca te-a incurajat Andrei sa pleci ca doar are treba baiatul nu ca tine...Doar la-am vazut dragul de el cum aduna fanul.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)