Strumfi de iulie-august 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

David Eric
Maria Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

alina.a v-am admirat si eu pozele. Imi pare tare pt clasa de balet...probabil ca in 6 luni poti sa incerci din nou.
mychydutza dar ce baiat muncitor si frumos ai tu
Karligutza ti-am admirat si eu frumusetea in poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna seara fetelor, sunt magulita de diversitatea complimentelor pe care mi le-ati facut la adresa Adelutei; v-ati pus cumva de acord sa nu va repetati? eu sunt convinsa ca am cea mai minunata fetita din lume, dar chiar si voi? va pup pe toate si va stimez ca tare bine m-ati facut sa ma simt si sper sa nu mi-o iau in cap; normal ca sunt copii si mai frumosi, dar a mea e speciala tocmai de aceea nu pot fi decat subiectiva asa ca sunt de acord cu voi! Adeluta e asa cum ati zis, mai frumoasa pe zi ce trece, finuta, dragalasa, angelica, ca un fluturas, ca un bondaras, ca o floricica, ca o fifilica

soooooooo... e noapte si e tarziu si saptamana asta cred ca am avut programat sa ma culc mereu pe la 2, 2.30.. deci ce sa zic, imi doresc sa dorm acum, dar sper sa revin curand sa mai zic si de voi nu doar de noi ... asa e cand in Imparatie sarbatoarea tine 3 zile si 3 nopti... la noi se face acusica saptamana! dar e frumos, nu-i asa? iu iu iu si tra-la-la toata ziua!

noapte buna copilasi! zzzzzzzzzzzzz si mamici de dragalasi! zzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ania, alise, mara, david si celorlalti sarbatoriti pe care i-am ratat!
Pup toata strumfaria ca laur doarme pe el iar eu abia acum am terminat una din prezentarile pe care le am de facut!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

io sunt
cristina_26 nu ne-am nimerit nici cum la telefon.am mai incercat si eu dar fara rezultat
luna noi am fost la ramada resort budapesta(3 nopti cadou de ziua sotului pt cei 20 de ani).langa el este lipit aqua world-ul si cine se cazeza la hotel beneficiaza de intrare gratuita peste tot . noua ne-a placut tare mult si acolo am vazut ca au chiar si apartamente.e la periferia budapestei dar in 15-20 de minute eram in centru.

rugaminte pt fetele de dincolo si nu numai,o rugaminte mare:
cand am stat la hotel in budapesta la restaurantul hotelului aveau niste accesorii pt scaune pt copii,un fel de inaltator care se pune pe scaun .erau din plastic tare cu niste adancituri unde sa-i pui fundutzul.astfel pozitia era mai inalta.are cineva asa ceva sau au vazut undeva?as scapa de scaunul din bucatarie care imi ocupa tare mult loc....nici nu stiu cum sa-l caut pe net...sper ca am explicat cat de cat bine...
duminica placuta tuturor!

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

stati sa va explic de ce nu am vazut pe la noi ce caut.chestia aia nu avea limita de kg sau varsta pt ca era toata dintr-un plastic tare,ca un paralelipiped in care erau facute urmele pt funduletz.se punea pe scaun si gata fara centuri si alte prostii.offf sper sa gasesc undeva mi s-a parut tare practic...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

X-Ray nu am vazut inaltator din acela, in schimb noi i-am luat Dariei din lemn un scaun din Metro un model care cred ca se preteaza pentru bar, e inalt dar f stabil fiindca e ca un scaun normal de lat doar ca-i mai inalt. E si f elegant. Se poate urca singura pe el fiindca are o bara la mijlocul picioarelor. Chiar sunt f incantata de el. Daca vrei ii fac poze maine, acum ne pregatim de petrecere, incepe la 17.00

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 31+ cu Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

x-Ray, super nickmane!
dana, vreau poza cu scaunelul ala, cand poti, daca nu te superi ....noi am avut de la chico, l-am folosit cu brio pana acum, dar are limita de greutate 15 kg, si andrei are deja 17 si jumate, si mi-e frica sa nu-l strice.asa ca o sa-l facem cadou......chiar m-ar interesa asa un scaun.....ocupa mult loc? pt ca la mine asta e o problema, din motive de bucatarie ingusta lsi lunga.

am ajuns azi dimineata in bucuresti, andrei m-a condus aseara la taxi, fara sa faca nicio scena. din contra , ma tot grabea sa ma urc in masina ca sa nu plece fara mine. are mama baiat mare si intelegator.....
dana, petrecere frumoasa!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

X-Ray, asa ceva cauti?http://funbebe.allshops.ro/produs/231107/Scaun+masa+inaltator+Fisher+Price+Rainforest+Booster.html
dar vad ca e pana la 20 gk.......pe mine nu m-ar ajuta mult

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

michy cam asa ceva dar ala nu avea limita de kg,era ca un bloc cu niste impresiuni in el pentru fundutz si picioruse..nu avea kingi de legat ci doar se punea pe scaun si gata.
timi sa sti ca si eu am cautat pe ebay dar nu stiu daca stiu sa caut,cu engleza mea....
dana nu mai vreau scaun ,automat unul din cele 4 ale bucatariei trebuie sa-l pun in alta parte...si acum vrea sa stea la masa ca noi,ii pun perne sub fund,se dezechilibreaza de pe ele si tot asa...distractie maxima!

povestea noastra...

Mergi la inceput