Strumfi de iulie-august 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 6
Luna1 spune:
Hello.
Cyngi cum a petrecut Alise? A iesit cum isi dorea?
Karli am vazut poze cu Adeluta, se face mai frumoasa pe zi ce trece. Pupici multi.
La multi ani sarbatoritilor de astazi daca sunt, recunosc ca sunt lenesa si n-am verificat prima pagina.
Va pupacesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Vivela spune:
La multi ani, David!, sa cresti mare, frumos si norocos. Loredana, sa va traiasca flacaul si sa va bucure fiecare clipa a vietii .
georgi, inteleg ca de maine incolo o sa fi cam ocupata, nu? . ma bucur pentru voi, sa recuperati din timpul petrecut departe unul de celalalt .
Mihnea ce zice? e bucuros ca vine tati acasa?
Cygni, cum a fost petrecerea?
Luna, tu cum mai esti? ai eliberat butoiul?
Alina.a, ti-am vizionat si eu pozele acum cateva zile, nici nu mai stiu daca ti-am zis sau nu. Elisa e o scumpica, dar vroiam sa-ti zic de tine, esti frumoasa rau de tot!!! .
Stefania , wow, esti pe ultimii 50 de m cu sarcina. sa dea D-zeu sa fie totul perfect si sa vina bebe atunci cand i-o fi lui mai bine si mai bine.
ati stabilit numele buburuzului?
karli, am vazut pozele, Adeluta se transforma intr-o adevarata domnisoara . am admirat si eu momentul artistic, danseaza cam ca david, adica stilul "invartit haotic" (la noi de regula se finalizeaza cu "dansez si cad ca Alca de Zabada" - si se tranteste pe jos, ca asa face personajul).
in rest, n-avem noutati prea multe, damian face ce stie, adica mananca-kk-mananca-doarme...si pedaleaza de zici ca se pregateste pentru maraton. cred ca e mai dezvoltat la capitolul motricitate decat era david la 6 saptamani. damian chiar se impinge in picioare daca il tin in brate- eu i-am explicat ca e cam tanar s-o ia la picior de pe acum, dar nici sa-l tin legat nu pot. pai pe david il lasam fara grija pe mijlocul patului si la 6 luni, pe damian nu pot sa-l las de pe-acuma nici 5 minute, ca il gasesc la marginea patului, se intinde, se taraste, se chirceste si are spor la deplasat. mie mi se pare cam devreme totusi, cel putin in comparatie cu frate-su'.
striga niste vase dupa mine sa le spal, asa ca ma duc...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Luna1 spune:
Vivela nu am iesit complet din butoi dar ies eu pana la urma. Sunt pusa pe harta, ma enerveaza si al meu, la servici imi vine sa-mi iau campii dar cum ziceam ies eu din butoi.
Super Damian al tau, eu cred ca la al doilea copil mamicile sunt mai relaxate, nu mai urmeaza totul ca la carte si atunci motoricitatea se dezvolta mai repede. Adica de ex daca la primul copil eram obsedata sa-i tin capul, sa stea pe spate mereu etc, la Adelise ma luam dupa dorinta ei, ea vroia mereu ridicata, cu capul sus etc.
musso17 spune:
la multi ani david,sa cresti mare si sanatos!!loredana,mai treci pe la noi.
vivela,daaa o sa fim ocupati,macar sa ne scoata din rutina asta si sa ne facem un program de doamne ajuta..de ex acu ma rog de mihnea sa iesim si e 1.mihnea doar spune tati,nu cred ca intelege cand ai spun:stii cine vine azi?tati"..reactioneaza la cuantul tati..am emtotii,sotul sigur se va emotiona pana la lacrimi,iar fii-miu se va lipi tacut de el..asa a facut data trecuta.te pup
ddanagh spune:
David Loredana ce mai faceti? proiectul bebe 2 cum sta?
Karli ce imi place de Adeluta ca poarta rochite, in cea roz zici ca-i un fluturas . Daria mea e mai baietoasa, o santajez ca sa ia si ea pe ea o rochie la cate o ocazie.
Ma incant si eu de fiecare data cand apar poze noi de Alina.a. Sunt f frumosi. sa nu se mai atinga nicio boala de Eli.
Musso si sotul meu a fost plecat saptamana trecuta 4 zile, acum 3, saptamana viitoare iar 3 si mi se pare asa greu. Te inteleg prin ce treci. M-ai distrat ca si eu mi-am facut manechiura rosie astazi, in asteptarea lui, asa mi s-a parut mie mai deosebit. Din pacate aterizeaza abia la 12 noaptea, mai am de asteptat. Cat despre Daria, ii spunea el la tel ca e plecat cu avionul, bla, bla.. la care fata ii raspunde: "da' deseara vii la noi acasa, te dai jos? da?"
Vivela mama mi-a zis ca eu am picat din pat la 2 saptamani. Mie mi se pare SF, dar jura ca asa e, ca s-au speriat f tare si m-au dus la dr., cica tine minte perfect. Ulterior m-a urmarit cum am reusit performanta si se pare ca ma impingeam in calcaie. Asa ca dc Damian e mai ducace , ai grija.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai
X-ray spune:
ola mamici!
la multi ani ilinca si david!
vai rodica ce dulce e adeluta!mama si ce tort,am inghitit in sec...
si am vazut zilele trecute si poze cu daria si mamica ei cu burtica(dana te prind de minune kg in plus,radiezi)si daria are un par superb!
gabi am vazut pozele cand le-ai incarcat pe picasa si am lacrimat ,sunt asa de frumosi si oricat de greu ar fi crede-ma sunteti privilegiati.
stefania eu iti tin pumnii pt ultima suta de metri.
si in alta ordine de idei se pare ca pot sa-mi schimb nick-ul.am avut ceva chestii penibile la lucru si am hotarat mai demult dar nu primisem nici un raspuns.se pare ca nu m-am adresat cui trebuie.ma recunoasteti voi...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
mychydutza spune:
yellow......
karli, ce fluturas roz frumusel ai tu acolo....ce mare s-a facut! doamne cand a trecut timpul asa repede....parca mai ieri ne pedalau in brate si acu danseaza si navigheaza pe net ...si in timp de domnisoarele in rochii vaporoase danseaza, baieteii muncesc din greu http://picasaweb.google.co.uk/marius.andrei.munteanu3/Iulie2#5494459319911663602
loredana, la multi ani pt david! nu ne-ai mai vizitat il ultima perioada. sper ca sunteti ok.
stefania, ce aproape esti de finish....o sa fie totul bine. noi suntem pe aproape si facem galerie....
vivela, ce baietel voinic si cumnitel ai! pe david cand il aduceti?#
mai am ceva poze http://picasaweb.google.co.uk/marius.andrei.munteanu3/Iulie2#
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Cygni spune:
La multi ani David sa fii sanatos si fericit.
multumesc Nico, Georgi si voua pentru urari si cine
karligutza, am vazut pozele voastre si Adela e f frumusica si finuta.
Luna, Vivela, multumesc de intrebare. A iesit f frumos si cele 2h au trecut atat de repede, toata lumea s-a mirat desi toti au ajuns la timp. Au fost 10 copilasi care au topait, au sarit intr-o ciuperca gonflabila, s-au jucat cu mingi si au transpirat leoarca, toti au avut schimburi la ei. A iesit f frumos, Alise a fost f fericita, a primit cadouri frumoase care nici nu au interesat-o pana n-a ajuns acasa si noi le-am dat la copii mici cadouri iar cand am ajuns am gasit o fetita mai mare din vecini pe care a invitat-o la ea si a petrecut in continuare pana la 22:30. La 23:30 adormea fericita, ca-n fiecare seara de altfel. Iar eu m-am culcat f tarziu caci dupa ce-am mai stat cu sotul am vrut sa ma uit si la un episod din Criminal Minds
Aperitivele si pizza au fost f gustoase, proaspete si calde, tortul pot sa zic ca n-a iesit nemaipomenit de aratos insa cu siguranta gustul a "topit" pe toata lumea. Cu 3 creme, ciocolata, caise si tiramisu.
O sa pun poze cand le adun pe toate ca am rugat o prietena sa fotografieze/filmeze si inca nu le am.
Vivela, frumosi mai sunteti!
mychydutza spune:
nu stiu cum e in sud, dar aici murim de caldura. am plecat azi dimineata in oras pe la 9, ne-am intors pe la 11.30 si am zis ca nu mai ajungem acasa. asa tare arde soarele ca nu poti sta. mi-e groaza de ce ma asteapta in bucuresti. cred ca o sa am concert la plecare, pt ca andrei nu pare prea resemnat sa ramana aici.
alina, sory de treaba cu nickul....ce lume ciudata! eu mi-as schimba in ceva de genul: sexi-doctoritza!
m-a marcat asa tare ce s-a intamplat cu MM.....depresiile astea sunt parsive rau. doamne fereste-ne pe toti!
georgi, acu ca vine soatza, iar nu te mai prindem pe net!prietenii stiu de ce
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Hello again.
Am avut timp sa ma holbez mai bine la poze pentru a doua oara (ca prima oara erau astia in birou)
Alina.a sunteti o familie superba. Iar ziua Elisei a fost perfecta nu-i asa? Se vede fericirea pe fata ei. Unde sunt facute pozele din Budapesta, adica la ce resort? Ca e super, Elisa a avut curaj sa se dea cu tati pe tobogan, fie-mea in Egipt nici nu s-a apropiat de frica.
Karli Adeluta mi se pare de o frumusete iesita din comun, angelica. Asa feminina si fina este, cel putin asa reiese din poze.
Mychy gata ti-ai luat flacau la usa casei sa grebleze si sa te ajute la una alta.
Cygni si poze cand vedem?
Si pe mine m-a marcat moartea MM. Eu am aici o prietena, prietena mea cea mai buna care a suferit de depresie, adica acum nu mai este pe tratament si e ok, insa a trebuit tratament ca era nasol rau. Initial cand mi-a zis ca are prescriptie nu eram de acord cu ea sa ia pastilele, dau dependenta, insa de 3 luni nu le mai ea, a reusit sa scape incept incet, dar vazand acum ce s-a intamplat cu MM sunt fericita ca a urmat tratamentul prietena mea.