Strumfi de iulie-august 2007 (190)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani alise!
nico uite poze aici.mai vechi mai noi pe alese.
am vazut si eu poze cu fete frumoase foc adevarate domnisore,sophy sara(m-au terminat peisajele),larisa si saby ce mari s-au facut,fetele lui lachi(stai sa ma obisnuiesc cu nickul nou) ingrid care e o delicata,fara cuvinte pentru toata lumea.si l-am admirat pe andrei al lui michy mama ce flacau mare si dulce foc.atat am apucat cred ca am scapat o groaza de link-uri....
noi am incercat baletul dar am avut ghinion.tipa e destul de intepata si parca o musca copii,cam falsa asa in fine nu stiu poate speram eu la o alta abordare la o grupa de 3-4 ani...ii lasa pe copii sa faca ce vor si daca vor ,asa o fetita muuult mai mare(nici nu stiu ce cauta acolo) a luat-o pe eli in brate si a inceput sa fuga cu ea prin sala.a doua oara nu am mai bagat-o sub nici o forma in sala.asta e ,pacat ca i-a placut baletul ca atare toata ziua danseaza si face miscarile ce le-a prins in prima ora.....poate daca mai creste ...
eli viseaza numai muzica si dans,toata ziua canta la ziua sotului a cantat de fata cu 50 de adulti fara nici un trac se batea cu al meu pe microfon.
de ziua ei a fost praf de bolnava si nu prea a gustat multe.ce ghinion saraca...
calareste la laptopul meu

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

La multi ani fericiti, Alise!
petrecere frumoasa

michy, ceara aia e de-aia care se incalzeste, dar parca nu se desira ca celelalte tipuri de ceara. si de departe e cea mai eficienta pe care am folosit-o eu (recunosc insa ca nu am folosit f multe tipuri, prefer epilatorul).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

La multi ani sarbatoritilor!!! Multa sanatate, sa creasca mari si sa fie fericiti

Nu am mai avut timp sa intru ca mandra mea vrea doar la plimbare asa ca ne plimbam cu trenul, cu autocarul si acum mai avem de facut un tur cu barca.

Azi am fost la control la moasa si mi-a cam dat palpitatii. Mi-a zis ca se aude o aritmie la inima si ca in mod normal nu e ceva grav pt ca dispare dupa nastere dar ca ma trimite la monotorizare CTG. Mi-a stat inima in gat dat trebuie sa spun ca eu am un sentiment ca bebe e bine foarte puternic asa ca nu am intrat in panica.

Am fost la spital si m-au monotorizat 30 min. Dra a zis ca bebe e foarte activ si ca nu vede nimic in neregula. Maine se vor intalni cei de la ecografii ca sa vada daca mai imi fac una inainte de nastere sau nu. Moasa initial mi-a zis ca bebe nu da semne sa apara si sa nu ma astept sa nasc mai devreme daca am depasit atata timp cu bubulina.

In rest eu ma simt bine. Greoaie dar nimic deosebit, fara contractii fara dureri. Cred ca imi priesc plimbarile.

Sotul s-a apucat de cura de slabit si ma tot freaca la melodie cu mancarea de dieta ar vrea sa dea jos intr-o zi. Sa faca greva foamei si gata a slabit A luat 15 kg in 4 ani si acum vrea sa le dea jos in 3 zile.

Vestea cu Madalina Manole cred ca facut inconjurul lumii. Greu de stiut prin ce trecea de a hotarat sa isi puna capat zilelor

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si38+ AMR 15 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si38+ AMR 15 zile pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna dimineata! am intrat si eu cam tarziu dar vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua Adelutei tuturor celor care ne-au felicitat in scris sau care s-au gandit la noi! Adeluta a fost foarte fericita si vesela si zambitoare si jucausa de ziua ei! a cantat, dansat, s-a jucat si mai ales s-a bucurat de toate cadourile primite; si toate astea in rochita ei roz gen "tinker-bell" rochita a facut-o sa fie foarte fericita , parca intra in pielea fericirii cand o imbrac cu rochita aia! iar eu pur si simplu O ADOR cand o vad asa scumpa si dragalasa si fericita!

va pun un filmulet cu ea ca sa vedeti si voi un scurt moment artistic si apoi si niste poze... Adeluta danseaza... Poze cu Adeluta... de la ziua ei cateva si restul cele mai recente...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
io ma pregatesc sa ma vopsesc..azi imi vine sotul si trebuie sa fiu fresh..iar ieri mi-am facut o manichiura rosie,asa am simtit..

karli,am vazut filmuletul,ptiuuu ce fetita frumoasa...sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!

tot citesc la subiectul MM a murit si MM mamica...siii ma ingrozesc!!!este frustrant sa vezi ca exista asaaa de multa lume care se uita in curtea vecinului caci sa spun "ca emit judecati" e prea fandosit si pretios,deja.
zi buna!!

Mergi la inceput

spun si eu tuturor strumfeilor aniversati pana acum si in special pentru:

Andreea de monicabo, Victor de ghinetz, MARA de ioanaiub , Raducu de andreea_c, Alex de mamii, Miruna de siminoc, Matei de BBPuck , Mihnea de estecri , Alessia de Claucia, Mara de AndraZ, Bogdan de Danis, Alise de Cygni, Ilinca de Panda77 si nu in ultimul rand sarbatoritului de azi David de loredana_76...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

musso multumesc!

voiam sa va spun cugetarea zilei de la Adeluta: "gu'tul no'mai e foaite bun pe'ti tine!" (gustul normal e foarte bun pentru tine )

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Telegrama: Karli, de ce o cheama pe Adeluta si Patricia? Vreo legatura cu cineva cunoscut?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Telegrama: Karli, de ce o cheama pe Adeluta si Patricia? Vreo legatura cu cineva cunoscut?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

NU, n-are legatura absolut deloc cu paticut (ma gandesc ca te-ai gandit ca pe ea o cheama asa); buna intrebare ... cand m-am hotarat eu sa ii pun si numele Patricia, Adeluta era inca in burtica si nu cunosteam pe nimeni cu numele asta... nici macar nu cred ca aparuse paticut in odisee... oricum daca fac eforturi de gandire pot sa-mi amintesc cand am hotarat numele ei si comparam cu momentul cand a intrat ea in odisee dar eu zic sa ma crezi pe cuvant!

asa, si n-am raspuns la intrebarea nr.1, de ce o cheama pe Adeluta si Patricia? pentru ca eu am dorit sa poarte si nume care sa se lege cumva si de Sf.Petru si Pavel care era in apropierea datei ei de nastere, apoi pentru ca am ales prin excludere... nu-mi placea alt nume din colectia Sf.P&P... Paula (pt.ca deja am socru si cumnat Paul), Pavelica, Paulina, etc. Am ales pe calea... Paul, Pavel, Patrick (ca m-am gandit de ce nu ceva mai exotic, mai ne-romanesc), Patricia Kass, deci Adela si Patricia!

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput