Strumfi de iulie-august 2007 (190)
Raspunsuri - Pagina 4
Luna1 spune:
Hello girls. La multi ani celor ce s-au sarbatorit
Noi suntem ok, eu merg la bazin cu copiii in fiecare weekend.
Sunt cam intoarsa de vestea cu Madalina Manole. Asta-i viata ce sa zic.
Va pup
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
vivela, ceara aia e din aia care se incalzeste sau benzi? ca am vazut mai multe tipuri...
cica e oficial ca MM s-a sinucis fara sa sufere de vreo boala.....saraca. cred ca suferit de depresie si n-a stiut nimeni. asa ma enerveaza toate comentariile idioate din presa ca prefer sa nu mai ascult nik din ce se zice. .......
noi suntem bine, vremea s-a mai stabilizat un pic, ieri n-a plouat deloc. mai am 3 zile si gata, ma intorc. incerc sa-l tot pregatesc pe andrei vis a vis de plecarea mea.....sper sa nu planga si sa plec cu inima tzandari. ma consolez cu gandul ca e asa frumos aici, si lui ii merge atat de bine, ca merita sa ne "chinuim" un pic.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
mychydutza spune:
Cigny, LA MULTI ANI, PT ALISE!!!!!!!
alina, elsisa a luat ceva de la gardinita? imi pare rau ca va tot lovesc racelile.....eu ii dau lui andrei tinctura de propolis, si-i merge tare bine. ma rog, el inca n-a intrat in colectivitate. am citit ca si uleiul de catina e bun pt imunizare, pt ca are multa Vit C....sanatate multa va doresc. v-am admirat in poze la ziua sotului....cand a implinit 20 ani. te am la favorite pe picassa....nu te hartzuiesc
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
ddanagh spune:
[b]Alise[b/] sa cresti mare frumoasa, desteapta, sanatoasa, inconjurata de iubire.
[b]la multi ani !!! fericiti Ilinca si Ilie[b/]
Alina.a f fain la ziua lui Eli
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 30 cu Eric Mihai
Timi07 spune:
Legat de imunitate, aici toti imi zic ca in mod paradoxal si enervant pt mame tocmai plasarea copilului in comuntate il ajuta sa-si construiasca si intareasca imunitatea.
Mintea mea intelege asta dar inima.......
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Cygni spune:
Multumim Dana, Mychy si Timi pentru urari, toata dimineata am fost la curte la strabunica, impreuna cu bunicii si s-a distrat de minune, acum am aterizat si vreau sa-i fac dus si s-o culc, la 18:30 incepe petrecerea, am inchiriat 2h si astept cu nerabdare sa vad tortul, va pup si o sa va scriu maine cum a iesit. am luat cate un mic cadou pentru fiecare copil invitat la party. sper sa se bucure toti si sa joace cat mai mult.
nma spune:
La multi ani Alise! Cygni ai fata mare . Petrecere frumoasa! Asteptam poze.
Alina vreau si eu link-ul spre poze .
Am scris telegrafic, nu prea pot sa imi scot nasul din harti .
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico