Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Da, mai, ANCA, vezi? Vezi?
Uite, cum rad de bilele mele!
Stiu eu ca sunt invidioase pe mine si pe bilute.
Noroc cu tine ca ma intelegi.
Auzi? Vrei sa-ti vad pontul?
Vrei sa cumperi si tu bile ca ale mele?

Si ca sa anticipez raspunsul tau, trebuie sa-ti zic, ca tu pierzi! Dupa cum vezi sunt bile cu multiple intrebuintari.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Pai Miria draga, de ce ma vezi tu asa conservatoare? Chiar sant deschisa la nou...fetelor era vorba de spalat!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

fetelor, Codrin este Iepuras in adevaratul sens al cuvantului! Avem primul dintisor...

Nu stiu daca ar trebui sa fiu happy ca i-a iesit asa de repede,la 3 luni si 3 saptamani, dar avand in vedere ca nu eu controlez situatia, nu pot decat sa ma bucur!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

felicitari pentru beny-beny
si inca o data felicitari pt codrinu' sucucios, ca papacios inca nu-i (Doamne, auzi la mine sucucios )

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

alina in cazul in care citesti, concediu placut in coninuare, sper sa aveti vreme frumoasa, in ciuda prognozelor

cat despre AC de adaugat ulterior la masina ... mai bine va schimbati masina, ca am auzit de la niste prieteni niste scoruri de sta matza-n coada, 3000 de euro pt un logan cu banii astia pui AC in 10 apartamente

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDRA - Bine ca te-ai legat singura de tine cu "sucucios", ca tocmai ma pregateam sa-ti trimit un mesaj, dar, asa, te iert.

Mergi la inceput

ANCA - Deci sa inteleg ca vrei bilute?!

Sac! Sac! Fete! Sac! Ca mi-am gasit coechipiera!

E drept, ca in pauza cat freaca bilutza lucrusoarele, o mai intreb pe ROXANA ce mai face prietenul ei, Nacho Vidal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Brumari imi pare rau de vestea proasta. Cata incredere ai i pediatra , ti se pare ca asa e, cum zice ea .
Poate ar trebui sa mai ceri parerea unui al doilea medic

Roxi , Rebiana - de unde ati cumparat gogosari separat ??
Mie imi plac si ca pantaloni scurti. Nici pantaloni scurti nu prea gasesc separat.

La noi rochitele se poarta doar in cap sau in gura. Aranjate frumos pe noi nu pot sta doar daca prin nu stiu ce minune, doarme

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Andra. Va deveni si papacios, pt ca din cauza refluxului care nu are de gand sa treaca, pe langa Debridat , mi-a recomandat pediatra sa ma apuc sa-i dau legume galbene(alkaline) si eventual cereale, dar fara fructe. Asa ca, maine ma aprovizionez cu radacinoase plus cartof dulce, si punem pe treaba dintzisorul!

Dar mi-e ciuda de mor ca simptomele erau atat de evidente, iar eu refuzam sa cred ca pot fi de la dinti asa de repede..si stau cu Camilia in sertare, in timp ce puiu meu se chinuie

cred ca ne chinuie si al doilea dintzisor , ca taaaare isi mai freaca gingiuta si e asa de agitat, ca mi-e tare mila de el Dar de maine ii dau camilia..Clar!!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby
Roxi , Rebiana - de unde ati cumparat gogosari separat ??
Mie imi plac si ca pantaloni scurti. Nici pantaloni scurti nu prea gasesc separat.

Ii am din Spania; mi-a adus mama o pereche impreuna cu alte hainute. Am cumparat unii de aici insa sunt cu floricele verzi... merg purtati fie cu tricoul din set sau tricouri uni, fie cu rochite uni.
Anca felicitari pt dintisor!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel
Ioanactmare curaj ati avut sa faceti atata drum cu masina! Si ma refer la Ioana nu la Justina! Tot respectul
iertare ca intreb: mai e vreo Anca care a postat in acest capitol? Ca nu inteleg de ce mi-ai urat La multi ani!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Am prins un pic de semnal exact in camera unde dormim.
Anca îmi cer scuze, era vb de Carmen (kossir).
Am re#355;inut userul si am gre#351;it numele.
Da! Am avut curaj..am m fost anul trecut la Iasi (vreo 600 km) si la Piatra Neamt , deci avem experienta.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Bravo, voua!
Lumea se imbuiba cu inghetata, iar voi dormiti.

Desi e ora 1.30 am simtit nevoia sa va fac aceasta marturisire dureroasa pentru mine...mananc iarasi inghetata!, dar de data asta, vazand eu ca nu mi-e deajuns 1-2 cornete, am trecut la artileria grea, cutia!

Asa ca, infund de ceva vreme direct dintr-o cutie de 1kg!

Trecu barbatul meu adineauri pe langa mine si nu se abtinu, cand m-a vazut: "Aoleu, baga in tine! Ti-a intrat capul de tot in cutia aia!"

Asa ca, sa stiti de la ce mi se trage, maine cand o sa ma auziti ca iar ma vaiet.

Mergi la inceput