Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui child
Va ziceam ca ma enerveaza oamenii pe strada care imi atrag atentia ca plange bebe!
Cum Albert si-a facut un obicei sa planga in carucior, azi m-am oprit la cativa metri de un bloc si incercam sa-l fac sa taca.
Si ce aud?
De la un balcon striga o baba disperata: "Doamna, doamna, veniti un pic sa va spun ceva!"
Eu credeam ca are nevoie de ajutor, ca e maltratata sau altceva, dar atunci striga la oricine, nu mie!
Oricum nu aveam cum sa ajung sub balconul ei, am lasat-o sa strige. Si cand am plecat striga disperata: "alo, alo, doamna, stati sa va spun ceva!" Si asta vroia sa-mi spuna ca plange copilul

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Doamne, mare-i gradina Ta!...

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Carmen La multi ani si din partea noastra! Sa fii fericita, sa fii iubita si sa ti se implineasca toate visele!

miria m-am distrat pe cinste cu discutiiile despre capuse si bilele chinezesti. eu va scriu de la mosie, ne-am mutat si noi pentru o saptamana la casuta de la tara. am renovat-o complet acum trei ani, am pastrat doar zidurile de caramida si fundatia, in rest totul nou.am fugit de caldura, avem 23 de grade in living si ni se pare frig.
petru doarme afara o data pe zi, seara din pacate cu toata plasa mea contra insectelor tantarii tot gasesc o gaurica si il ataca. eu profit de zilele astea in care petru este mai linistit si fac curatenie. asta dupa ce duminica am mancat mamaliga cu malai expirat din martie 2008 . miria nici noi nu am avut probleme cu capusele pana acum, sunt de acord cu denisa in ceea ce priveste atitudinea fata de insecte/animalutze si alte fiinte vii din jurul nostru, dar in acelasi timp te inteleg si pe tine ca iti este teama de ele.

ina sanatate multa lui robin, imi pare rau ca ai parte de experienta asta in timpul concediului!

fetelor ce amintiri am rememorat si eu zilele astea, cand am vazut testul de sarcina mai aveam putin si lesinam de emotie, noroc ca am stat pe canapea ! imi amintesc cand a nascut Gaby ca atunci am inceput sa imi dau seama ca sunt si eu pe aproape. vroiam sa vina petru dar imi era frica de cezariana dar si de nasterea naturala. ma tot gandeam cum altfel puteam sa il scot. cred ca v-am mai spus, initial ma inscrisesem la cealalta odisee, era prima data cand m-am inscris pe un forum, insa voi m-ati intampinat cu asa de multa caldura si prietenie incat am ramas aici. de foarte multe ori cand aveam nelamuriri sotul imi sugera: le-ai intrebat pe fetele de pe forum? ia vezi, s-a mai confruntat cineva cu problema asta?
va pup si va mai scriu cand merge conexiunea mobila!

lindal multumesc pentru urari!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am zis c ies la o plimbare si de unde..... in 10 min a inceput o ploaie cu borboloci de mama mama
Dar nu m-am lasat , am mers frumos prin ploaie cu husa pusa la carut.
Uite asa am mai scapat de o grija , nu mai fac dus diseara. Doar am facut cu apa bio

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Salutare de la Timisoara!
Va scriu si eu dup#259; 2 zile de odihna. A fost un drum lung (830 km), in care am rezistat . Mai ales Ioana a fost tare cuminte, cānd s- a plictisit i-am dat mp3 player-ul, un tel , ceva de rontait, si Justina a fost cuminte. A māncat un bibe pe drum iar in rest numai ceai si tzitzi deoarece a fost f cald si cum nu avem AC am "murit" de cald dar anul viitor neaparat tb sa ne punem. Am f#259;cut 12 h pana la Timisoara. Am plecat la 11:30.
Mai r#259;u a fost cānd am ajuns pt ca Ioana nu vroia sa se culce, cu toate ca era 12 noaptea si nu dormise deloc pe drum. Era speriata si pana la urma am luat- o cu noi in pat. Nu prea am dormit in noaptea aceia ba chiar si Ioana se trezea cand m#259; intorceam/intindeam. A doua zi a fost m bine ca a dormit la pranz si urmatoarea noapte singura in camera.
Scuzati greselile dar dup#259; cum v- am zis tastez de pe tel.
Sper ca sunte#355;i cu totii bine.
De cititnu #351;tiu dac#259; reusesc sa va citesc ca la sat la bunica nu prea e semnal.
Acum suntem in Timisoara la un loc de joaca pt copii. Ioana se joaca iar Justina doarme.
O zi pl#259;cut#259; tuturor!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am citit pag asta si ii urez ( inca o data) lui Carmen La multi si fericiti ani!
Insanatosire grabnica lui Robin.
Denisa si la Timisoara e innorat. Am vazut prognoza meteo si spun ca va ploua, macar sa profitam cāt īnca nu ploua.
Merg sa m citesc dar nu stiu dac#259; reusesc sa m scriu.

P. S. Am modificat diacriticele. Nu m modific si la mesajul postat m sus, intelegeti voi ce am scris.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

asteropipan,ramy77, babyangel va multumesc mult pentru raspunsul prompt. Am cautat pe ebay si am trimis si Minervei mesaj sa vedem daca mai are.
Sa speram ca mai reusesc sa gasesc deoarece micuta are nevoie de miscare multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brumari

asteropipan,ramy77, babyangel va multumesc mult pentru raspunsul prompt. Am cautat pe ebay si am trimis si Minervei mesaj sa vedem daca mai are.
Sa speram ca mai reusesc sa gasesc deoarece micuta are nevoie de miscare multa

Rozalia, mamica de Lavinia Valentina ( 28.03.2010)

Brumari, sper sa fi trimis Miremiei si nu Minerveideci Miremia!

Miria fetele astea...numai la prostii se gandesc...Nu mai poate dom'le sa spele omu haine!!
Ioanactmare curaj ati avut sa faceti atata drum cu masina! Si ma refer la Ioana nu la Justina! Tot respectul
iertare ca intreb: mai e vreo Anca care a postat in acest capitol? Ca nu inteleg de ce mi-ai urat La multi ani!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brumari spune:

babyangel.... am trimis corect... nush ce a fost in mintea mea cand am scris Minerva. de cand m-am intros cu pitica de la doctor am fost cam zapacita deoarece tb sa ne ducem la recuperare cica are tonus muscular mai scazut decat ar vrea ea. Deci am scris fara sa mai gandesc.
Inca o data scuze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da, mai, ANCA, vezi? Vezi?
Uite, cum rad de bilele mele!
Stiu eu ca sunt invidioase pe mine si pe bilute.
Noroc cu tine ca ma intelegi.
Auzi? Vrei sa-ti vad pontul?
Vrei sa cumperi si tu bile ca ale mele?

Si ca sa anticipez raspunsul tau, trebuie sa-ti zic, ca tu pierzi! Dupa cum vezi sunt bile cu multiple intrebuintari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

fetelor, Codrin este Iepuras in adevaratul sens al cuvantului! Avem primul dintisor...

Nu stiu daca ar trebui sa fiu happy ca i-a iesit asa de repede,la 3 luni si 3 saptamani, dar avand in vedere ca nu eu controlez situatia, nu pot decat sa ma bucur!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput