Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANO - Nu merg felii, ca au samburi.

Vai, ce ma bucur ca ingurgitati pe langa mine! Bravo! Pai, ce? Sa mi-o luati inainte? Voi silfide si eu balena ucigasa!

Aseara am vrut sa-mi iau la culcare o camasuta din aia satinata, ca-mi place vara ca tine racoare. Pai, am putut? De incaput mi-a incaput, dar se luase pe mine, de-mi ajungea la buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria stai linistita si vezi raport inaltime kg, iesi mai slaba decat mine

mi s.a pus pe rochita cum are mara a rebianei, maine ma duc sa vad ce gasesc...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
mi s.a pus pe rochita cum are mara a rebianei, maine ma duc sa vad ce gasesc...

Hihi... m-am gandit! la anul i-o dau s-o poarte ca bluzita, cu o pereche de colanti. Si mie-mi plac bulinele...
Sigur gasesti ceva frumos la voi! Vai ce dor imi e sa colind magazinele voastre pt bebelusi. Intotdeauna gaseam ceva fain si de calitate!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana da asa fac si eu, de exemplu i.am luat o bluzita de 12 luni de la chicco si i.o dau acum pe post de rochita cu gogosari :))
sau cu colanti cand e mai racoare

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

KOSSIR de la mine si Albert LA MULTI ANI! Sa fii fericita si iubita!

GABI daca ai fost prin Brasov de ce nu m-ai sunat? Poate ne vedeam! Nu-i nimic, data viitoare!

Va ziceam ca ma enerveaza oamenii pe strada care imi atrag atentia ca plange bebe!
Cum Albert si-a facut un obicei sa planga in carucior, azi m-am oprit la cativa metri de un bloc si incercam sa-l fac sa taca.
Si ce aud?
De la un balcon striga o baba disperata: "Doamna, doamna, veniti un pic sa va spun ceva!"
Eu credeam ca are nevoie de ajutor, ca e maltratata sau altceva, dar atunci striga la oricine, nu mie!
Oricum nu aveam cum sa ajung sub balconul ei, am lasat-o sa strige. Si cand am plecat striga disperata: "alo, alo, doamna, stati sa va spun ceva!" Si asta vroia sa-mi spuna ca plange copilul

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CHILD - Poate nu asta vroia femeia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana da asa fac si eu, de exemplu i.am luat o bluzita de 12 luni de la chicco si i.o dau acum pe post de rochita cu gogosari :))
sau cu colanti cand e mai racoare

POZE

Si eu am primit o bluza superba, pentru Mara. Ar merge ca rochita acum... tipa care mi-a adus-o era ferm convinsa ca e rochita pentru 3-6 luni; doar dupa ce am citit amandoua eticheta s-a convins ca-i bluza pt 18 luni :))

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

CHILD numai tu dai de babe de astea nebune

BRUMARI cauta pe Ebay, float ring neck for babies...parca
eu de pe ebay mi l-a comandat cumnata-miu ca are cont....fetele din bucuresti l-au luat de la o tipa de pe forum,intraba-le messul tipei si vb cu ea daca mai are

ANDRA daaaa, asa o sa fac...buna idee...mai da stii ca ai ideei bune, mi-ai mai dat o data tot asa o idee excelenta.

pupici la toate

ma duc sa scot poze cu fiimea sa fac un album frumos pt ai mei sa le dau cadou cand or sa vina la botezul printesei

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetele,
In primul rand
La multi ani, Carmen!sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire alaturi de familia ta!Vacanta placuta in tara!

Floricica de Vladi
Stefan Daniel de Selina-d
Sara Natalie de Emiliapop

Am citit din urma, dar nu stiu cu ce am ramas
LINDAL, bine ai revenit! vazut printisorul tau, sa-ti traiasca scumpetea

YAIA, sotul meu nu mai joaca pentru nationala (pentru a Romaniei nu a jucat niciodata),are dubla cetatenie si a jucat pentru alta nationala, daca vrei iti dau detalii pe PM

OANAIACOVITA, cunosc si eu sentimentul...din pacate...

ASTEROPI, fratele meu are catel,mi-ar place si mie,dar poate mai incolo, daca ne ajuta Dumnezeu sa ne mutam la casa.

AMI, sa va fie de bine increstinarea, asteptam pozici!

BRUMARI, noi am luat colacelul de la MIREMIA, o mamica de la pufuletii de ian-feb, incearca sa o contactezi, poate mai are

In rest nu mai stiu ce-am cititmai completez mai tarziu...

Noi am ramas singureletati a plecat, a ajuns cu bine,sa vedem cand mergem si noi, ca am ramas asa, cu un gol in stomac...
Tocmai m-a sunat socrela, sa ma intrebe ca n-am nevoie de ajutorurmatorul telefon cred ca o sa fie peste o luna
Ce rea sunt!
Pana acum a fost soare si prea cald pentru a iesi, acum se innoreaza, cred ca vine ploaia
Ma duc sa-mi adun hainele din balcon, chiar vine ploaia

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Brumari, noi l-am luat de la o tipa de aici de pe DC. Nickname: Miremia. Trimite-i PM si iti raspunde..e de treaba!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput