Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
babyangel spune:
Fetelor, eu pt copii, inafara de antitermice si produse de prim-ajutor in caz de lovituri, nu am absolut nimika!!Sa nu mint, mai am, ramasite de tratamente pt bube, ca Lucas face cand merge la tara!
Dar cum zice Miria, cand copilu are o anumita afectiune in mod frecvent, e clar ca mai tii prin casa si altceva!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
dayanara spune:
miria am inteles, totusi tu avand cunostinte ce i.ai fi dat in locul meu ca sa micsorezi numarul de scaune?
avand in vedere ca foarte multe decese in toata lumea sunt cauzate tocmai de deshidratare in cazul copiilor si al batranilor si spitalizari tot din cauza asta
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
kossir spune:
Oana Doamne ajuta. Sigur are sa fie bine, ai sa vezi. Am vazut pozici cu bulanase grasune si atitudine de smecheras .
Brumari si eu zic ca dr. uneori sufla si-n iaurt ca sa nu fie acuzati de cine stie ce. Dar copila o sa fie bine, fara nici o problema. Ce ma enerveaza cand pentru o simpla raceala dau antibiotic doar ca sa se scoata ei, sa fie siguri ca nu dau gres. Cat despre ficatul, rinichiul si stomacelul copilului, treaba lor . Fii linistita, sigur e bine
http://community.webshots.com/user/kosscar
dayanara spune:
kossir da cu antibioticele si eu sunt contra...ivan a luat doar de 2 ori, o data 3 zile si a doua oara 5 zile si imi pare rau ...ca i le.am dat ca am batut.o eu la cap pediatru, ultima oara mi.a zis ca.mi da reteta ca sa stau eu linistita sa.l am la indemana, dar sa nu i.l dau, sa astept si a avut dreptate, tot asa spune si ea, ca le afecteaza foarte mult stomacul, ficatul etc
POZE
ellanik spune:
Salutare!Lui Geo azi i-a spart buboanca facuta de BCG.Moooaaamaaa cat a mai curs.Si inca mai curge.Ii dau cu spray de la FLP cu aloe.Oare mai curge mult?Cat despre medicamente in casa....am strictul necesar si farmacia e sub noi si e non stop.Doamne fereste sa am nevoie de ceva.Pupici!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
dayanara spune:
am gasit aparat pt tantari aici si www.amazingflygun.com/" target="_blank">aici
POZE
honeybaby spune:
Ella - nu trebuie sa dai cu nimic in afara de apa sau ser fiziologic. Cica bacilul e foarte sensibil chiar si la sapun
la noi sa spart mai ciudat, a cazut un dop inchegat si a ramas catamai gaura. Gaura a facut coaja, a cazut si aia acum suntem la coaja nr 2.
Roxi - misto asa. La noi antibioticele cred ca fac parte din schema de diversivicare....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Am ajuns si noi acasa. Offf Doamne, urasc sistemul medical din Romania. Mergi cu un bb de 4 luni pe holurile spitalului, stai intr-o caldura de curgeau apele de pe amandoi, cu programare la eco am asteptat vreo ora si ceva. Noroc ca pediatra la care am mers a fost draguta.
Avem destul de multicele problemute. Analizele care sa arate daca e alergie sau nu, nu sunt gata inca.
La celelalte ne-au iesit problemela ficat TGO,TGP mari - moderat sindrom de hepatocitoliza
Ne-a trecut pe lapte hipoalergenic
Avem in continuare hidrocel si inceput de fimoza-tre sa luam legatura cu un chirurg.
Luni mergem iar la inteptat pentru determinarea anticorpilor pentru decelarea unei posibile infectii virale responsabila de sindromul de hepatocitoliza
In rest pare ok. Maine mergem la dra de fam sa citeasca ea iesirea asta, ca in multe chestii imi prind urechile. Si facem si vaccinul.
Ne-a recomandat inceperea diversificarii pentru a reduce din consumul de lapte. Dra nu il scotea din "grasun".
Cam atat, de saptamana viitoare incepem diversificarea.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Oana imi pare rau ca nu au iesit perfecte analizele
Totusi nu inteleg de ce v-au trecut pt lapte HA. Daca e ceva viral nu pot sa va dea antiviral si gata?
Eu cred c astia v-au sperit degeaba
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Oana imi pare rau ca nu au iesit perfecte analizele Totusi nu inteleg de ce v-au trecut pt lapte HA. Daca e ceva viral nu pot sa va dea antiviral si gata? Eu cred c astia v-au sperit degeaba Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Denisa, lapte HA ne-a dat pentru dermatita atopica nu pentru treaba cu ficatul.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...