Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
babyangel spune:
LAlexandra, cum zici..nu ma mananca deloc ,iar cand e cald sau ma bate soarele se fac proeminenteAm zis ca stau pana mi se regleaza CM,. pt ca mi-a venit luna trecuta, iar acum sant pe intarziere o saptamana..si gravi nu sant Deci e clar ca hormonii imi joaca feste
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
LAlexandra spune:
ANCA, eu le aveam mereu vara, sincer pe mine nu m-au deranjat...le-am ignorat. Oricum nu trec asa repede, va trebui sa astepti sa isi revina si organismul asta al nostru
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu Erina nici mie nu mi se pare ca e f ok pozitia din Ergo, ca sta Floricica cam cracanat, dar deocamdata eu il scot doar in weekend cu Ergo, ma gindecs ca daca nu abuzez nu pateste nimic in cauzul in care pozitia intr-adevar nu e indicata pt astia micii... mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Vladi, iata ce mi-a raspuns o prietena din Australia:
Erina, pt bebelusi pana la 4-6 luni ai nevoie de un "baby inset", arata ca un minipad in care sta bb ca o omiduta, ca intr-un cocon si il bagi asa in carrier, sta cumva pe laterala, nicidecum cu piciorusele pe lateralele tale!!! Uite www.ergobabycarriers.com/babycarriers/category/infant_insert/" target="_blank">aici gasesti imagini sa intelegi despre ce vorbesc. Pt ca Adam era mai mic, l-am tinut in inset pana pe la vreo 6 luni si doar apoi l-am pus ca pe cal ;) Daca nu gasesti inset, ma gandesc ca poti folosi o paturica sau ceva similar ca sa obtii pozitia de care vorbesc - uite www.ergobabycarrier.com/gallery/sleeping-in-carrier" target="_blank">aici.
In alta ordine de idei am admirat lista ta. Trebuie sa imi iau si ee adrenalina si dexa.
Sanatate si numai bine.
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Buna dimineata dragi mamici! Sa aveti o zi usoara si frumoasa alaturi de puiutii vostri!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
andra_s spune:
neata, semnez si eu condica de dimineata, atipic pt mine
m-am trezit de dimineata, am pus supica lui ianis la foc pt ca dupa masa de dimineata fugim la socrela, nu mai avem timp de gatit. abia astept sa o vad, a venit aseara din italia, si sa nu dati cu rosii in mine ca dau fuga la soacra, eu sunt una dintre exceptiile care confirma regula, ne intelegem tare bine
va pooooooop, o zi excelenta !!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
Neata!
Dau si eu cu semnatura si vin cu rugamintea sa ne tineti pumnii.Mergem la dr dupa rezultatele analizelor si pentru eco.
Si avem poze noi la semnatura.
Pupici
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
briza_marii spune:
Oana te asteptam cu vesti bune de la dr. Hai ca tot ma tin sa te intreb si uit: bubitele alea sunt doar pe fata, sau sunt si pe corp? Ca si Ericutu meu are pe fatza o multime de cosulete, dar dr zice ca e de la caldura, ca tot isi freaca el manile pe obraji... si nu ne-a pus sa face nici o analiza, dar eu parca nu sunt chiar 100% convinsa ca e asa
Eu sunt : azi noapte bebe a mancat la 9 jumate seara 6 masuri de lapte si s-a mai trezit doar la 3 jumate, a mancat 3 masuri si somnic de voie pana la 7.20. A stat cumintel la el in pat si s-a jucat cu degetele de la picioare pana la 7.45 cand a facut kk si l-am luat sa il spal. Mama ce bine ar fi sa o tina tot asa doar cu o trezire pe noapte si cu scularea la 7 jumate in loc de 6
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Brumari spune:
honeybaby, kossir - am fost ieri la un control de specialitate la budimex..i-a pus diagnosticul de hipotonie axiala ... a intrebat sotul si a zis ca tb sa o incadreze undeva, dar ca e o fetita reusita ...este putin mai lenta intradevar. ea este foarte vioaie acasa si da din maini si picioruse, doar ca pe burta nu a fost stimulata prea mult si isi ridica capul mai greu dar depinde daca e somnoroasa, sau nu are chef. Cand are chef il ridica si se impinge in picioruse. De luni ne ducem la gimnastica si masaj ca sa vedem ce sa mai facem cu ea. Eu am citit numai lucruri grave cu aceasta hipotonie, dar ...sa speram ca nu o sa fie asa. Sotul imi spune sa las fata in pace ca e sanatoasa si ca daca duci un copil perfect sanatos la dr tot ii gaseste ceva. Dar noi mamele stiti cum suntem ne facem griji de la orice.
Urez si eu la multi ani mamicilor si bebelusilor.
babyangel spune:
OanaBafta multa! Intre timp ne delectam cu pozele
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin