Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ce teapa am luat cu netul la tara, deoarece se afla la grani#355;a cu Serbia si mi-a luat din credit
In Timisoara pot intra doar daca prindem retea at pot intra.
E bine si asa.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare fetele,

abia acum reusesc si eu sa intru ca am avut zi de BCG..Sa fereasca Dumnezeu ce lipsa de organizare si ce nenorocire a fost...Nu are rost sa ma mai enervez povestindu-va..Cert e ca au venit si televiziunile , au luat interviuri si..l-au filmat si pe Codrin

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Eva- condoleante

Kossir - offf ce naiba e Romania asta, mama bolilor si virusilor ?

Ina - sanatate multa. Bine ca ati scapat de branula.
Noi trebuie sa ne ferim de varicela cum putem, desi nu prea ai cum.

Vladi - sanatate multa . Cred ca e ceva in aer...
Pt toata lista aia de medicamente nu trebuie reteta ?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Evamika Condoleante!

Greenfrog La multi ani fericiti si sanatosi!!!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

IOANACT, sa iti dezactivezi romingul pt ca altfel si cand vei fi sunata iti va lua bani, mai ales daca mai ai si mesagerie si nu ai cumva semnal...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Ina sper sa treceti usor peste perioada asta cu bubitze.Dragul de el, oare cum o fi contactat virusul??

Noua cred ca ne iese al doilea dintzisor Nu am simtit inca la palpat, dar este tare agitata si ar rupe tot

[b]Intrebare pt. mine[b/] Dupa nastere mi-a iesit un soi de alergie pe brate, bubitze mici si rosii de la umar pana mai jos de cot. La soare sunt mai proeminente. O fi de la schimbari hormonale? Ati mai patit? Oare ce as putea sa dau acolo?

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca eu am avut 2-3 bubite care ma si mancau, tot asa dupa nastere, in general cam ce spui tu imi apare de la soare si tot asa ma mananca rau pana ma bronzez, asta doar daca uit sa dau cu crema de protectie
felicitari pt al doilea dinte

denisa nu cred ca doar in ro ...sa vezi ce e pe aici de boli virale cand incep scolile si gradinitele, mai ales ca aici nu.i lasa acasa parintii decat daca sunt mai grav, oricum se raspandesc multe in perioada de incubatie cand nu se vede nimic asa ca ce rost are
si mie mi.e groaza , mai ales cand sunt mici

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

mi-a venit si mie cheful de viata mi spre amiaza, am fost cu ianis la pediatru pt reevaluarea starii dupa bronsiolita, mai are ceva mucisori si tuseste rar, dar una peste alta suntem ok, si, cu toata boala noastra, a luat 200 de gr in 5 zile, in total 650 gr in 3 sapt a recuperat saracutzu dupa ce a luat doar 100 de gr luna trecuta

pentru ca vorbiti de medicamente, noi peste cateva sapt plecam la mare si am cerut dr o lista cu medicamentele necesare pt concediu, o postez, poate mai e necesara cuiva:

- protectis
- smecta (antidiareic)
- saruri pt rehidratare orala (deschidratare datorata diareei)
- metoclopramid (in caz de varsaturi)
- mixtura mentolata
- zyrtec (antialergic)
- paracetamol (panadol sau eferalgan)
- gel de la chicco pt prevenirea intepaturilor de tantari

aaa, si inca o chestie, obligatoriu ochelari de soare cu protectie solara pt bebe coooool baby, abia astept sa-l vad cu ochelarii pe nas

fug la nani ca imi pica ochii-n gura

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

'neata ,

vedeti ce matinala sant?? Nu ca as fi vrut eu..
am zis eu ca e agitat de la dintisor...

Andrabravo voua ca v-ati facut bine Din cate imi dau seama, doar al meu sot s-a "temut" sa mergem in concediu anu' asta..cica e prea mic Codrin. Macar se va bucura Lucas de o vacanta in Grecia..

Dayanara,mie nu mi-au iesit bubitzele de la soare pt ca nu am stat la soare. Doar am remarcat eu ca atuci cand iesa la plimbare cu Codrin si mai merg prin soare, se accentueaza.
Nu am chef sa merg la derma ca eu stiu ca dupa sarcina pot aparea tot felul pana ne reglam hormonal..

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

BUNA DIMINEATA!
va las , sau ce doriti
Anca acum ca spui ...m-am uitat la mine, ca eu aveam mereu asa ceva, dar vad ca au mai disparut. Sunt mici si se simt daca dai cu mana, nu sunt chiar extrem de vizibile, iar cand e cald se fac rosii. Eu le-am avut de mult, nici ca m-am ingrijorat de ele, poate e pe baza de hormoni daca vad ca acum nu mai am atatea, sau poate cum nu am stat inca la soare. Daca chiar te inrijoreaza poti merge la medic. A, si nu te mananca, nimic, nu?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput