Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
botosel452 spune:
Am auzit si eu de Madalina Manole si vorbeam mai devreme cu colegele de birou ca este incredibil ca s-ar fi sinucis.Eu nu cred asta, mai ales ca avea un pui de om de 1 an...
Valentina 27+
ana_25 spune:
NIKE cred ca ar trebui sa-ti iei liber mai mult de doua zile!
SABU_DK felicitari pt bb grasunel!!
Ma duc sa-mi iau si eu fornetti ca m-a innebunit Oramona!
Ana27+ Maia Elena
ana_25 spune:
iar am probleme cu netul!
IONELA eu nu cred ca s-a sinucis,ci cred ca a murit din oarece cauze!
Ana27+ Maia Elena
histamina spune:
si eu am mari semne de intrebare.
astept verdictul legisitilor.
se pare ca a facut o depresie post partum,care s-a agravat in timp.
donna79 spune:
Neata!
Iar am lipsit, dar oarecum motivat. Ieri a fost clar Marti 13. La 6 AM trebuia sa plecam la Fundeni sa-mi refac analizele la Hematologie. Iese sotul meu si se intoarce livid: "ne-au furat masina". Din fata portii, pe strada noastra cea linistita, in zona noastra cu infractionalitate scazuta. Asta e, asa a fost sa fie.
Mai rau e ca cica nici analizele nu-s bune, mai iau Aspenter pana luni cand se intoarce dr si apoi trebuie vazut daca imi da alt tratament. Si la eco medicul meu mi-a zis ca toate-s ok, doar ca bebe a ramas in urma cu cateva zile, iar cei de la Hematologie mi-au subliniat ca IR e mare pe artera ombilicala. Imi este tot mai greu sa ma port ca o fiinta rationala si rezonabila. Si culmea bebe sta in nu stiu ce pozitie, il simt miscand usor dar nu imi da suturile zdravene cu care m-a obisnuit.
Scuze de lamentari dar nu le mai pot tine pt mine.
Donna 27+ cu
Bubante spune:
Donna, imi pare rau pentru ce-ai patit. Masina.... da-o-n ma-sa. Voi sa fiti sanatosi. Tu si bebe contati acum. Nu ca n-ar fi o pierdere masina, dar nu te mai enerva ca sa suplimentezi stresul.
Si bebe al meu mai are perioade de liniste. Chiar acum ma gandeam ca de ieri seara nu a mai jucat fotbal, taman cand m-am obisnuit sa ma chiraie toata ziua. E normal sa mai aiba pauze dar chiar de juma de zi?
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (25+)
be_one spune:
Buna dimineata!
multumesc, cu intarziere pt raspunsuri. Ieri nu am putut sa scriu nimic pt ca nu mi-a mers tastatura.Azi vad ca merge, cred ca are toane de la caldura.
Felicitari fetelor pentru bebei asa mari!
Ieri m-am agitat si eu putin prin casa sa fac cate ceva si apoi am suportat consecintele, ca mi s-a tot intarit burtica. A fost si bebe tare agitat, cateodata mi se pare ca se intareste de la miscarile lui. In timpul contractiilor nu cred ca l-as mai simti miscandu-se, nu?
Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)
Bubante spune:
Si apropo de ghinioane: ieri am descoperit ca ne-au umblat ”hotii” la geamurile de la bucatarie si sufragerie.
Stam la parter si in timpul zilei, cand suntem acasa, geamurile sunt lasate oscilo, sa intre aer.
Si uite cum au bagat ranga la 2 camere cu noi acasa. Cel mai probabil cand am dormit eu la pranz. Noroc ca nu au reusit sa le deschida. Azi facem comanda la gratii, exact ce nu vroiam!
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (25+)
ionela.n spune:
Iunnia, felicitari pt sanatoasa si grasuna
Botosel, bine ai venit
Ana, a revenit marea ta iubire, bunica . Nu te mai enerva, ignora si o sa vezi ca e mai bine. Nu iti face bine nici tie, nici la bebe sa fii stresata. Nu ii da satisfactie
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+
Minunea noastra
donna79 spune:
Raluca... urata treaba cu fortatul geamurilor. Te inteleg, gratiile nu-s tocmai dragute, dar pot fi foarte utile.
Nu m-am enervat asa rau cu masina, eu m-am straduit sa fiu calma de dragul sotului si el de dragul meu. Dar nu stiu ce sa fac cu bebe, dupa mintea mea panicata m-as duce iar la eco (am fost sambata ultima oara) dar nu-mi vine sa mai dau o caruta de bani. Nu stiu daca e ceva serios sau o iau eu pe aratura, pur si simplu nu stiu. Il simt miscand dar mai usor. Cred ca ma duc eu cu capu' usor-usor...
Donna 27+ cu