Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 9
Bubante spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Raluca... urata treaba cu fortatul geamurilor. Te inteleg, gratiile nu-s tocmai dragute, dar pot fi foarte utile. Nu m-am enervat asa rau cu masina, eu m-am straduit sa fiu calma de dragul sotului si el de dragul meu. Dar nu stiu ce sa fac cu bebe, dupa mintea mea panicata m-as duce iar la eco (am fost sambata ultima oara) dar nu-mi vine sa mai dau o caruta de bani. Nu stiu daca e ceva serios sau o iau eu pe aratura, pur si simplu nu stiu. Il simt miscand dar mai usor. Cred ca ma duc eu cu capu' usor-usor... Donna 27+ cu |
Si eu sunt la fel, din pacate... ma duc la doctor abia saptamana viitoare, dar la cat de activ a fost pana ieri, parca nu-mi place sa ma lase in pace.
In plus, nici nu stau stralucit cu placenta si de aia ma tot gandesc.
_
Raluca, cu Biliboi la purtator (25+)
be_one spune:
Fetelor care ati intrat deja in prenatal, imi puteti spune daca tb dusa la medicul de familie vreo adeverinta de la serviciu sau altceva? Eu duminica urmatoare am ultima zi de concediu medical. Luni tre sa ma duc neaparat sa-mi iau prenatalul, sau se poate si mai tarziu?
Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)
ionela.n spune:
Ieri dupa ce am ajuns acasa, gargarita mea a jucat fotbal cu tati pana pe la 8 seara. PE bune, cum simte atingerea sotului meu pe burtica, incepe show-ul
Au inceput sa fie tot mai puternice loviturile, ma ia cu calduri cand da tare. In rest e cumintica, dar are si ea momentele ei
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+
Minunea noastra
ionela.n spune:
da, si pe mine ma intereseaza intrebarea lui be_one
Prenatalul e platit 70% din brut? banii astia ii plateste firma si voi fi virati in contul de card ca si salariul?
Minunea noastra
Buburuza_10 spune:
citat din mesajul lui botosel452 Am auzit si eu de Madalina Manole si vorbeam mai devreme cu colegele de birou ca este incredibil ca s-ar fi sinucis.Eu nu cred asta, mai ales ca avea un pui de om de 1 an... Valentina 27+ |
Sunt efectiv socata... Mi-e greu sa cred ca s-a sinucis, dara daca a facut-o inseamna ca avea grave probleme psihice... Mare pacat!
32+
donna79 spune:
Be_one chiar ieri am intrebat medicul de familie cum e cu prenatalul. Eu tb sa intru de la 1 August si mi-a zis sa nu ma stresez ca il pot lua oricand in cursul lunii si il pot duce la munca pana in ultima zi a lunii. Eu o sa ma duc pe 9 august cred, ca atunci se intoarce dr din concediu.
Ionela gargarita zburdalnica.
Donna 27+ cu
Buburuza_10 spune:
citat din mesajul lui donna79 Neata! Iar am lipsit, dar oarecum motivat. Ieri a fost clar Marti 13. La 6 AM trebuia sa plecam la Fundeni sa-mi refac analizele la Hematologie. Iese sotul meu si se intoarce livid: "ne-au furat masina". Din fata portii, pe strada noastra cea linistita, in zona noastra cu infractionalitate scazuta. Asta e, asa a fost sa fie. Mai rau e ca cica nici analizele nu-s bune, mai iau Aspenter pana luni cand se intoarce dr si apoi trebuie vazut daca imi da alt tratament. Si la eco medicul meu mi-a zis ca toate-s ok, doar ca bebe a ramas in urma cu cateva zile, iar cei de la Hematologie mi-au subliniat ca IR e mare pe artera ombilicala. Imi este tot mai greu sa ma port ca o fiinta rationala si rezonabila. Si culmea bebe sta in nu stiu ce pozitie, il simt miscand usor dar nu imi da suturile zdravene cu care m-a obisnuit. Scuze de lamentari dar nu le mai pot tine pt mine. Donna 27+ cu |
Donna, masina o veti gasi mai devreme sau mai tarziu. Bebeii se misca din ce in ce mai putin pe masura ce cresc, pentru ca nu mai au spatiu suficient. Totul va fi bine!!! Esential este sa fii cat mai linistita!!! Nu iti face griji ca te plangi, ca doar de-aia suntem aici!
32+
sabu_dk spune:
Donna, sa stii ca si la mine are zile si zile bebe. Cateodata joaca rugby in burta la mine, si in alte zile e calm, de-abia parca ma atinge asa usor cu piciorusul. Si eu ma panichez cateodata, insa nu m-am dus la dr pana acuma...
Sabina, 30+ cu
be_one spune:
donna, bubante, si eu am avut vreo doua zile in care l-am simtit miscand altfel. Adica tot il simteam, dar mult mai putin energic decat de obicei. Aseara insa si-a revenit.
Copilul meu cel mare e in vacanta, la bunici acum. Si ieri ma intreaba la tel ce mai fac eu, ce face coca : "ti-a mai facut <faze> cu sarituri?", ca i-am spus eu o data, cand am primit un sut, ca a sarit coca in burtica
Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)
ionela.n spune:
Donna
Minunea noastra