Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Lora e foaaarte frumos macar c-o stiu in casa! Sper ca azi cand ma intorc sa fie gata dulapul ( e o imensitate, 2.9/2.3m)!

Cristina 28+

O imensitate din asta am avut si eu in apartam. in care am stat inainte si-a trebuit sa-l las acolo, pentru ca apartam. ala avea inaltimea de 2.60, sifonierul era de 2.55 inaltime, iar aici apartam. are 2.50 inaltime.

Lora, mami de Iustina si 33+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Avem si noi vesti bune asa ca sa incalzim atmosfera de dimineata.
Am fost luni la control, la 32 saptamani fix, si avem o gargarita de 1,800 g anagajata deja pentru nastere, adica e cu capul in chilotii mei :)) cum imi place sa spun

Mai mult, ieri a venit soacra din SUA si am primit un set de hainute si un saculet de dormit. Imi vine sa dorm eu in el (sau macar o parte din mine) asa e de placut la atingere.

Curatenia, spre rusinea mea, am lasat-o moale de tot. Dar imi adun toate ajutoarele (mama, sora si o menajera) pe la sfarsitul lunii si facem ca trebuie

O zi buna si bafta celor care merg azi la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Neata burtici!
Eu lenesa la scris, ca de obicei, dar buna la citit. Probabil o sa ma uitati daca scriu tot asa, dn joi in paste, dar stau cu voi ca ”junghiul timisorean” (si va rog sa observati ca nu dau nume ).
Ma bucur ca toata lumea e bine si mergem inainte cu deviza ZOE FII BARBATA!

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (25+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!
Imi iau si eu micul dejun cu voi.
Eu pot sa zic ca dorm de rup. e adevarat ca azi noapte am stat pana la 1 sa termin eu ceva la un goblen iar la 8.30 m-a trezit tel sotului....dar am dormit dusa, noi avem un balcon si la dormitorul nostru si tinem usa deschisa larg sa fie mai racoare, pilota o folosesc eu pe post de perna intre picioare, toata noaptea o strang in brate ca deja sotul e gelos .

De focul goblenului, asa ma apuca pe mine cateodata, dar sper sa ma tina macar pana nasc...am inceput sa fac din treaba cu Raul treaz si cum adoarme cum ma apuc de cusut, nici nu mai misc, abia beau apa.

pupici si o zi superba

25+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele,
a venit nota de plata pt cele peste 20 de examene date in 2 luni.

vomit non stop.resping branulele.
2 zile de concediu fortat.
pur si simplu ieri seara a fost o seara de groaza.mi-au pus branula la incheietura mainii.vena e f subtire, zona dureroasa, branula s-a infundat.cand s-a incercat desfundarea, serul, sangele au tasnit peste tot.
pur si simplu, mi-am tras singura branula.am spus ca gata, efectiv nu mai puteam de durere.

odihna.pana luni.
nike
+ 30 de sapt si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata, burtici

tocmai cand ma pregateam sa intreb lumea cum a dormit azi-noapte, cu caldura asta, am citit si am vazut o parere uniforma...cu toatele murim de caldura....nu stiu ce-o sa ne facem zilele viitoare cand se anunta si mai si....

aseara am mancat un croissant cu ciocolata care aproape ca mi-a pus capac. Dupa ce ca muream de caldura si nu imi gaseam nicio pozitie confortabila pentru a dormi, aveam niste arsuri de nu mai stiam de mine...

Valentina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Buna dimineata fetele.

Imi cer iertare, din nou, ca nu scriu asa de des. Insa sunt total lipsita de timp. De pe 17 iunie o tinem numai in musafiri... I-am avut pe ai mei parinti la mine pt 2 saptamani, si la cateva zile dupa ce au plecat, au venit 2 prieteni din Romania. Si or sa stea pana pe 22 iulie...

Uff, e greu sa fii "in priza" atata timp cu musafiri. Da' las' ca trece.

Si noi avem vesti bune de ieri, ca am fost la eco: avem 1822 grame, si suntem bine proportionati . Off, ce pot sa ma bucur ca bebe e bine. Aaa, si conform masuratorilor suntem mai mari cu 7 zile. Insa moasa a zis sa nu iau prea mult asta in consideratie, ca e relativ: unii copii sunt mai mari, altii mai mici, nu e ceva sigur.

Felicitari pentru toate mamicile care si-au vazut comorile, si cele care au schimbat semnatura, si cele care urmeaza. Si la mai mare pan' la 40 saptamani.

V-am pupacit pe toate.

Sabina, 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata' la voi burtici! Multumim fetelor harnicutze pt micul dejun!!
CHICHI cred ca ai gasit solutia!.Luam parele si facem ordine!
LORA mai rau e ca bantuie pana la 1-2 noaptea prin casa si o aud cum foieste. Azi m-am trezit , mi-am facut repede o omleta si am mancat repede pana nu s-a trezit,ca daca o vad imi creste tensiunea si nu mai pot sa mananc.
BUBANTE
IUNIA felicitari pt gargarita mare!!! Sa-ti traiasca!!!

Ce rau imi pare ca a murit Madalina Manole!!!http://www.youtube.com/watch?v=40pDUZCz43Q&feature=related
Dumnezeu s-o odihneasca!

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Neatza

Multumim de micul dejun si cafeluta, foarte bun.

Iunia, Sabu - felicitari pentru bbeii grasuni si sanatosi

Eu ma pun repede sa calc ceva hainute pana nu se face cald in casa. Ieri am avut 30 de grade in casa

Va , sa aveti o zi buna!

28+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burtici

Si eu am dormit greu si mi-a fost tare cald , nu ma mai pot odihni cum trebuie

Am auzit dim la radio ca madalina manole s-a sinucis... incredibil, nu-mi vine sa cred...

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 27+

Minunea noastra

Mergi la inceput