Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ana,
bataita!tocatura!da arsuri,normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

ana,
bataita!tocatura!da arsuri,normal.

Da,eu nu mananc de obicei tocaturi: chiftele,muschi umplut,drob........dar azi n-am putut sa ma abtin si am mancat cateva chiftele cu rosii.

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

rosii?histamina...........accentueaza arsurile.
of, iar bataita!

de la mine ,sa nu te suparacesti si sa treaca arsurile.
poate rennie..........
nike

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

rosii?histamina...........accentueaza arsurile.
of, iar bataita!

de la mine ,sa nu te suparacesti si sa treaca arsurile.
poate rennie..........
nike

Da merit bataita! Acu s-o dus sotul sa-mi ia lubenita si cum mananc imi trece.

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Acu am luat bataita si m-ati lasat singura???

Ana27+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Ana_25, si eu sunt cu pepenele...ma sperii si pe mine, cateodata, la cat pot baga in mine...
Ma intreb cat o sa mai pun pe mine pana la sfarsit, avand in vedere ca pana acum am pus 10 kg...
si nu pot spune ca am pofte...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Eu mananc de toate! Dar am preferinta pentru unele alimente sau nu prea consum de altele!
Am o stare nasoala! M-am cam saturat de toate... Abia astept sfarsitul saptamanii sa plecam si noi undeva! Intra sotul 2 sapt in concediu! Baietii au tot fost bolnavi in ultima saptamana si maraiti peste masura! Eu am avut de mers cu analize, la eco si m-a cam ajuns oboseala! Am ramas singura ca nu ma simt in stare sa ies! Baietii sunt afara!

Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Asadar sunt plina de nervi!!! Azi am robotiot toata ziua, am spalat baia, am curatat usile in camera ca aveau vopsea de cand am zugravit, am sters parchetul, am sters praful peste tot, am calcat, am aspirat covoarele, au venit oamenii sa le ia la spalat, am primit salteaua... singurii care m-au dezamagit sunt cei cu mobila! trebuia sa ma astept, suntem rude!!! Trebuiau sa vina de aseara, au amanat pe azi dimineata, apoi pe azi pe la 6, apoi pe azi pe la 8 si acu nu mai stiu de ei! Au dat vina pe nush cine care trebuia sa le care cu masinoi de la nush ce firma... Si porcariile alea dureaza mult pana se asambleaza...e posibil s-o lase pe maine cu montatul daca mai intarzie mult...si eu maine sunt la spital, am de niste consultatii si nu pot lipsi.... Si azi vroiam sa dorm in patutul meu nou... Nu pot sa cred, cei cu salteaua au fost super parolisti si-au zis ca vin azi inainte de pranz tocmai de la Fetesti, si astia nu sunt in stare sa vina de la 2 km! OOoooff ce ma mai plang!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana te cred cum e cu arsurile astea...Si mie-mi trec cu pepene! Am halit mai devreme un felioi si apoi am stat cu burta-n sus! Cred c-as manca pepene non stop, inca din trim 1! Imi pare rau ca ti-a venit acasa junghiul!

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

chichiutza, robotesti, nu gluma...si pe mine ma apuca, dar obosesc foarte repede, aplecata mult nu stau si transpir mai rau ca o femeie la menopauza....

27+

Mergi la inceput