Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 5
Buburuza_10 spune:
Chichi, te rog eu sa nu te enervezi.. Nu are rost. Trebuie sa te astepti la astfel de intarzieri cand e vorba de meseriasi, indiferent ca sunt de tamplari, zugravi, instalatori. Rabdareeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
32+
alynta27 spune:
Chichi iti inteleg supararea! Un sa treaca la fata si baietel!
Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
fetelor va Eu cred ca-si permit din cauza ca sunt rude, asa e tot timpul cand apelezi la cunoscuti! Si sunt pe bani nu va imaginati..... Cred ca unii care chiar tin la afacerile lor nu fac asa...macar sa anunte...
Cristina 28+
chichiutza spune:
Botosel bine ai venit printre noi! Da...obosesc si eu, mai fac, mai stau.. mai greu a fost cu baia, c-a trebuit sa spal faianta, cada, chiuveta, toaleta, gresia, tot. Acu straluceste dar sunt cam obosita...
Cristina 28+
pianna spune:
Azi e ziua lubenitelor se pare. Tocmai am dat gata si eu trei sferturi dintr-una, ca primul sfert l-am mancat aseara. Acum arat de parca as fi inghitit-o intreaga.
botosel bine ai venit!
chichi nu poti sa le zici sa vina maine cand ai tu liber? Daca te consoleaza, se poate si mai rau.. Cand ne-am comandat mobila de bucatarie am asteptat aproape o saptamana dupa ei, in fiecare zi ziceau ca vin sa o aduca. In fiecare zi intervenea cate o "urgenta" vezi doamne, si nu mai ajungeau. Si am inceput sa le zic si eu ca nu sunt acasa cand vroiau ei sa vina, muream de curiozitate sa-mi vad mobila in casa aranjata, da' te pui cu nebuna ! I-am tinut in sah vreo 4 zile, ma sunau si de 5 ori pe zi sa vina, ca se apropia Craciunul si trebuiau sa inchida anul.
ana zici ca a venit pacostea acasa?
25+ cu
chichiutza spune:
Pianna o sa fie maine sotul, am vorbit cu el si si-a luat liber. Chiar daca sunt ai mei acasa, vreau sa fie unul dintre noi cu ochii pe ei acolo! Se pare ca sunt in drum catre noi, probabil o sa le depozitam in camera si maine vin sa le asambleze! traiasca pepenele!
Cristina 28+
chichiutza spune:
Pianna o sa fie maine sotul, am vorbit cu el si si-a luat liber. Chiar daca sunt ai mei acasa, vreau sa fie unul dintre noi cu ochii pe ei acolo! Se pare ca sunt in drum catre noi, probabil o sa le depozitam in camera si maine vin sa le asambleze! traiasca pepenele!
Cristina 28+
Andreea82 spune:
Ufff, Chichi...nasol cu oamenii astia. Nu inteleg nici eu ce e asa de greu sa te tii de cuvant sau macar la urma urmei sa anunti, dar incearca sa nu te necajesti pentru ca iti faci tie si la bb rau
Noi ne-am mutat anul trecut in august si nici acum nu am tot la mobila, sunt maruntisuri care nu conteaza foarte mult, dar totusi, a trecut un an...
Fetelor, ma duc sa imi tai si eu o felie sanatoasa de pepene.
Noapte buna si pe maine
28+ cu un carucior multicolor :)
chichiutza spune:
Andreea acus se cara mobila-ntro-o veselie! Evident n-a venit toata, patul nu e venit! Poate maine!
Cristina 28+
ana_25 spune:
Of! Nus'ce are netul asta ca tot pica! la naiba!!
Scriu repede un mesaj ca poate nu mai apuc mai multe!
Botosel 10 kg nu e mult! Stai linistita ca le dai jos dupa aceea! Sa nu crezi ca noi suntem toate top-modele
Da fetelor!!!Tocmai cand era asa bine si liniste in casa a venit Pacostea acasa .Cand o aud cum troncane farfuriile la bucatarie.......mi se face parul maciuca!. De cand o venit parca joaca nervii-n mine ca .Cat a fost plecata m-am simtit ca in concediu! Uff!
Ana27+ Maia Elena