Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
Eu va invit la o portie de seminte fara sare.
Chichiuta, ai avut dreptate, mi-am revenit in mod miraculos dupa ce-am mancat pizza.
Lora, mami de Iustina si 32+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
histamina spune:
bine ai venit Botosel!
gata cu mutarea.sunt jurist, consilier pe TVA.
daca as putea manca.................ei, vedeti,deja incep sa am fantasme.
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 Eu va invit la o portie de seminte fara sare. Chichiuta, ai avut dreptate, mi-am revenit in mod miraculos dupa ce-am mancat pizza. Lora, mami de Iustina si 32+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Stiam eu ca pizza face minuni!
Cristina 28+
mari_paun spune:
buna burtici,
scuzati lipsa...mi s-a stricat calcu si abia i-am dat de cap...ma rog vecina mea care e info
sunt in CO, si imi fac de lucru dimineata prin piata ca sa fac miscare, am cumparat patut, ma enerveaza ca nu am ...aer, mi-e cald, sunt sucita..dar o sa-mi revin eu
nu stiu ce sa mai manac si ma cam i-a raul dimineata, noaptea nu prea pot sa dorm...abia astept sa merg sapt viitoare la control
va pupacesc si va doresc o seara minunata
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 27+ si mami de Ema
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui chichiutza Kiti oooof! Cristina 28+ |
Eh, m-am obisnuit, nu e asa grav
Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006
maitreyi spune:
citat din mesajul lui Andreea82 Bine ai venit Botosel! Sarcina usoara in continuare Pufuleeeeti? Si eu vreauuuu 28+ cu un carucior multicolor :) |
estem, estem
io am comandat cadita si cate ceva pt alaptat.
-----
Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
histamina spune:
kiti
ginecologul meu m-a sfatuit sa mananc totul ff rece, pt ca , in felul asta nu mai vomit.asta in intervalul cand pot manca.
stiu ca poate sa dea rosu in gat,dar ,dintre doua rele, aleg si eu solutia mai putin rea.
acum vezi si tu.stii ca nu sunt solutii universale.
ai grija detine.
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui histamina kiti ginecologul meu m-a sfatuit sa mananc totul ff rece, pt ca , in felul asta nu mai vomit.asta in intervalul cand pot manca. stiu ca poate sa dea rosu in gat,dar ,dintre doua rele, aleg si eu solutia mai putin rea. acum vezi si tu.stii ca nu sunt solutii universale. ai grija detine. |
Merci de sfat .
Nu vomit foarte des, dar cand merg cu masina mi se mai intampla.
Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006
ana_25 spune:
Botosel bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!
Chichiutza stai linistita ca nu vreau sa-ti torturez nervii,si-mi tin stresul acasa(apropos,azi o venit ).Daca vrei vin eu sa te ajut,promit ca-s cuminte si nu pap mult .
Maitrey,Oramona bombardati-ma va rog si pe mine cu niste fufuleti si cornetti
Azi dupa-masa nu mi-a mers netul .
Ma duc cu sotiorul meu sa luam lubenita ca am niste arsuri groaznice de la chiftele. Numai cu lube imi trece.
Ana27+ Maia Elena