Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 2
eveline spune:
Eu cred ca tocmai am avut o cadere de glicemie...eram bine merci si dintr-o data cand m-am ridicat de pe scaun am simtit ca daca nu ma asez singurica la loc o sa ma culeaga careva de pe jos... Si simteam nevoia sa mananc, parca n-as fi mancat de nu stiu cand. Noroc ca am gasit la o colega niste fursecuri si mi-am mai revenit... Si eu cica maine fac test de screening de diabet...deci sunt suspecta ca am mare glicemie..he he..om vedea
27+ Darian si mamica de Bianca
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUANASHANA Asadar si prin urmare... sa-mi iau perna de la Arfam Maxi Confort 130 lei sau perna Jane 3 in 1 260 lei? Care e mai confortabila? 27+ |
daca nu ai nici o recomandare de la cineva care a folosit vreuna din ele, ia-o pe aia mai ieftina :)
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 30 saptamani cu
LoraG76 spune:
Botosel, bine ai venit la noi! Sa ai o sarcina usoara in continuare, pana la 40 de sapt!
Eu n-am apucat sa ma uit la pozele noi din album, ca am fost in oras si abia am ajuns acasa. Am vrut sa intram sa mancam la un rest. mongolez din asa-zisul nostru mall, ca numai mol nu e... si nu ne-a dat voie, ca era Iustina cu bicicleta. Si voiam sa trec si pe la Takko sa-mi iau un tricou pt. trening, ca toate mi-s scurte. Nu-i corect, asta m-a enervat teribil, ca-i o caricatura de hala numita mall unde, oricum, nu e niciun client - in zilele bune bantuie cate 5-6 in toata hala aia. Bineinteles ca am ajuns acasa si nu mi-a convenit nimic din ce era de mancare in frigider, am pus sotul sa dea comanda de pizza si nu raspundea nimeni, logic..., normal ca alta pizzerie nu-mi convenea, dar pana la urma a dat de ei si cica vin, dar in 50-60 de minute, cas- aglomerati...asa ca astept. A, de nervi era cat pe ce sa ma apuce plansul, e clar ca au luat-o razna hormonii.
Dupa-amiaza o sa fac si eu dovlecel pane.
Lora, mami de Iustina si 32+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
histamina spune:
lora,
eu am calcat pe bec.mi-a cazut rau glicemia si a trebuit sa mananc putin, putin de tot.
simt ca imi vomit si sufletul................
puiul meu a lasat-o pe mami sa pape azi noapte , la 12.
chichiutza spune:
Am mai trecut si noi in vizita! Aici e teroare! A venit salteluta!
Kiti multumim tare de capitol nou!
Lora! Sa vezi ce bine e dupa ce papi pizza!Asa eram si eu acum vreo 2 zile!
Anuta io te cred ca vrei sa scapi de monstrul din casa, da' cu ce ti-am gresit? Te astept la redecoraredaca vrei!
Oramona
Cristina 28+
office spune:
Botosel, bine ai venit!
Tina, cu(32+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
maitreyi spune:
chichi spor la treaba! si noua ne-a vent azi patul si salteaua da inca e praf si nu le pot pune. am contactat o firma de curatenie sa imi scoata varu' din casa si acu astept sa vad ce oferta imi fac.
si e o calduraaaa...mie mi-a palcut vara asta pana cum.ploaie, racoare...cred ca cea mai ploioasa vara din ultimii x ani si nu cea mai calduroasa cum ne amenintau astia la teveu
pufuleti careva?
-----
Mami de roza + 29 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
kiti2205 spune:
Am fost plecata un pic, a trecut sotul sa ma ia sa mergem sa cumparam niste chestii si bineinteles ca am dat la boboci in masina . Noroc ca are pungile pregatite in torpedou .
Acum am papat o salata de pui si stau sa imi revin.
Chichi, spor la treaba.
Kiti, 27+ si mami de Vlad 15.05.2006
alynta27 spune:
Kiti sa stii ca nici eu nu ma simt prea confortabil in masina! De varsat nu o fac dar ma cam doare stomacul!
Botosel bun venit!
Alina-Mirela 32+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Andreea82 spune:
Bine ai venit Botosel!
Sarcina usoara in continuare
Pufuleeeeti? Si eu vreauuuu
28+ cu un carucior multicolor :)