Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 13
Andreea82 spune:
Gata, am terminat de calcat, am papat o felie rece de pepene
Concediul prenatal eu l-am primit de la medicul ginecolog. A trebuit sa duc adeverinta de la lucru cu zilele de concediu medical avute in ultimele 12 luni.
Si eu sunt cam suparata de ieri ca strumfu' meu nu prea misca
, adica mai deloc...ma gandesc ca poate e si de la caldura ca si eu de abia ma misc?
Daca nici azi nu prea da semne, sun dr maine![]()
28+ cu un carucior multicolor :)
Fistiq spune:
Buna burtici! 
Felicitari pt bebei grasunei si sanatosi. Vad ca unii dintre ei s-au vorbit sa va faca griji pt ca nu ii simtiti asa cum v-au obisnuit. Poate ca se odihnesc si eu la umbra din burtica, la ce caldura e... ![]()
Al meu odor, nu stiu ce face pe acolo, eu il simt ca sta oblic. Nu stiu daca e posibil asta, dar ma impinge cu picioarele (zic eu) in dreapta jos, sub ficat, si in acelasi timp parca imi iese prind directia opusa - stinga sus. Si o face cu atita hotarire, incit uneori trebuie sa-l imping inapoi ca am niste intepaturiii!
Oare se chinuie sa se intoarca cu capul in jos?
Apropo azi avem si noi 29 de saptamini
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+
office spune:
Buna dimineata fetelor! astazi schimbam si noi semnatura! 33+
Tina,
cu
(33+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
alexuza spune:
Am pus si eu o poza in care sunt miresik , sa nu aveti numai voi ![]()
Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Buna burtici! ![]() Felicitari pt bebei grasunei si sanatosi. Vad ca unii dintre ei s-au vorbit sa va faca griji pt ca nu ii simtiti asa cum v-au obisnuit. Poate ca se odihnesc si eu la umbra din burtica, la ce caldura e... Al meu odor, nu stiu ce face pe acolo, eu il simt ca sta oblic. Nu stiu daca e posibil asta, dar ma impinge cu picioarele (zic eu) in dreapta jos, sub ficat, si in acelasi timp parca imi iese prind directia opusa - stinga sus. Si o face cu atita hotarire, incit uneori trebuie sa-l imping inapoi ca am niste intepaturiii! Oare se chinuie sa se intoarca cu capul in jos? Apropo azi avem si noi 29 de saptamini ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |
Fistiq, ai un bebe tare jucaus
, felicitari pt schimbarea semnaturii 
Office, felicitari pt semnatura

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+Minunea noastra
sabu_dk spune:
| citat din mesajul lui office Buna dimineata fetelor! astazi schimbam si noi semnatura! 33+ Tina, cu (33+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Felicitari
si la mai mare pan' la 40 de saptamani.Sabina,
30+ cu
fulguta28 spune:
Neata burtici! Abia m-am trezit si imi pica ochii pe tastatura.
Ionela, pe adeverinta pe care trebuie sa o duci medicului de familie sau ginecologului, trebuie sa scrie doua chestii, contul de trezorerie unde se vireaza banii pentru asigurarile medicale pe care si cate zile de concediu medical ai avut in ultimile 12 luni. Important este acel cont. este bine sa duci doua adeverinte de salariat, una la medicul de familie, una la ginecolog in cazul in care nu ai dus. Medicul ginecolog iti da prenatalul, medicul de familie ti-l avizeaza.
uta28 este
27+
cu Mara Elena
http://zaleboutique.wordpress.com
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!! Sunt si eu o detinatoare fericita de burtica de 26 saptamani. O sa am o buburuza, o fetita. Este vioaie si asta ma face fericita. D-abia astept sa o tin in brate!!!!
botosel452 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Buna burtici! ![]() Felicitari pt bebei grasunei si sanatosi. Vad ca unii dintre ei s-au vorbit sa va faca griji pt ca nu ii simtiti asa cum v-au obisnuit. Poate ca se odihnesc si eu la umbra din burtica, la ce caldura e... Al meu odor, nu stiu ce face pe acolo, eu il simt ca sta oblic. Nu stiu daca e posibil asta, dar ma impinge cu picioarele (zic eu) in dreapta jos, sub ficat, si in acelasi timp parca imi iese prind directia opusa - stinga sus. Si o face cu atita hotarire, incit uneori trebuie sa-l imping inapoi ca am niste intepaturiii! Oare se chinuie sa se intoarca cu capul in jos? Apropo azi avem si noi 29 de saptamini ![]() ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 28+ |
Eu asa imi simt bebelina cand stau in pat pe o parte: ca si cum se impinge de o parte si iese pe cealalta parte
Valentina 27+
kiti2205 spune:
'Mneata!
Ma omoara caldura asta! Am luat la rand toate bancile de la metrou pana la mine la lucru, zici ca sunt baba!!
Aseara am reusit sa mananc singura un sfert dintr-un pepene de vreo 12 kile si toata noaptea am facut ture la toaleta
. La noi e racoare din fericire, macar la capitolul asta nu ma pot plange.
Azi trebuie sa ajung neaparat la croitor cu rochia, sa mi-o modifice, ca mai sunt doar 2 zile pana la nunta.
Va pup
Kiti,
27+ si mami de Vlad 15.05.2006