Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 14
pianna spune:
bine v-am gasit burtici!!
Ioannoula bine ai venit!
Si eu am suferit de caldura azi noapte, desi am deschis larg usa de la balcon. Imi venea sa ridic si plasa de tantari.
Parca mi-e pofta iar de o lubenita

25+ cu 
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Buna dimineata fetelor! astazi schimbam si noi semnatura! 33+ Tina, cu (33+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png |
Felicitari

28+ cu un carucior multicolor :)
Fistiq spune:
Ionela
si merci!
Apropo de bebe jucaus, discutam ieri la masa cu o colega care are 2 baietei. Imi povestea despre ei ca asa cum au fost in burtica asa sunt si acum, unul agitat, celalalt linistit.
Of, pai ce ma asteapta daca o sa se respecte regula si in cazul lui BB Tudor... Si am o presimtire ca o sa fie "jucaus" si dupa nastere.
Probabil ca fizic o sa semene cu mami, si in rest cu tati, care a fost un dracusor impielitat cit a fost mic 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 29+
alexuza spune:
FELICITARI PENTRU CELE CARE SI-AU VAZUT BBEII GRASUNI , SI LE ASTEPTAM PE CELE CARE AU INTALNIRE ASTAZI CU EI NUMAI CU VESTI BUNE 
LA MAI MULTE SAPTAMANI CELOR CARE SCHIMBA ASTAZI SEMNATURA 

Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Ce rau imi pare ca a murit Madalina Manole!!! Dumnezeu s-o odihneasca! Ana 27+ Maia Elena |
Dar cum s-a intamplat?! Sunt ingrozita!!!!

Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Fistiq spune:
Alexuza
la fel si tie!
Sa stea bebelusa cit mai multe saptamini in burtica!
donna79 spune:
Fetele...aveti idee daca ma duc la camera de garda la Giulesti sau la Municipal reusesc sa fac o ecografie?
Donna
27+ cu 
Fistiq spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Dar cum s-a intamplat?! Sunt ingrozita!!!! ![]() Alina-Mirela 32+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Am auzit la radio ca a mai avut o tentativa de sinucidere cu ceva timp in urma, nu mult!
Inclin si eu sa cred ca e vorba de depresia postpartum...
Of, saracul piticut!
ALEXA1985 spune:
Fetelor dar putin mai aveti pana va veti tine bebeii in brate.Vroiam sa va intreb si eu cum e cu prenatalul? De la cine va trebui sa il iau? Si cum e cu cei 15% care se vor da in primele 6 sapt de prenatal?
| citat din mesajul lui alexuza FELICITARI PENTRU CELE CARE SI-AU VAZUT BBEII GRASUNI , SI LE ASTEPTAM PE CELE CARE AU INTALNIRE ASTAZI CU EI NUMAI CU VESTI BUNE ![]() LA MAI MULTE SAPTAMANI CELOR CARE SCHIMBA ASTAZI SEMNATURA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burtica de 32 +MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI |
22+
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui be_one donna, bubante, si eu am avut vreo doua zile in care l-am simtit miscand altfel. Adica tot il simteam, dar mult mai putin energic decat de obicei. Aseara insa si-a revenit. Copilul meu cel mare e in vacanta, la bunici acum. Si ieri ma intreaba la tel ce mai fac eu, ce face coca : "ti-a mai facut <faze> cu sarituri?" Oana 28+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
Hai ca e dragut baietelul vostru!
Alina-Mirela
32+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Iulia Maria (24.02.2008)