Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (104)
Raspunsuri - Pagina 12
botosel452 spune:
Prenatalul nu s-a hotarat ca este 70%?
Sau inca nu a intrat in vigoare valoarea mai scazuta?
Valentina 27+
ionela.n spune:
chiar asa.. legat de forneti. mie nu mi-a placut niciodata 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+
Minunea noastra
donna79 spune:
nici mie nu imi plac fornetti, dar ma fac sa visez la pateuri cu branza, placinte facute in casa si alte minuni.
Donna
27+ cu 
botosel452 spune:
eu, de la Fornetti, mananc din cand in cand...pontino parca ii spune, feliile acelea de pizza. Dar atat
Valentina 27+
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui donna79 nici mie nu imi plac fornetti, dar ma fac sa visez la pateuri cu branza, placinte facute in casa si alte minuni. Donna 27+ cu ![]() |
Noi sambata plecam la parintii mei si tata tocmai a terminat de vreo sapt cuptorul care e in curte. E super marfa: 3 in 1: cuptor, gratar, plita. Mama a zis ca ne face placinta cu branza la cuptor. abia astept

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 27+Minunea noastra
Bubante spune:
| citat din mesajul lui donna79 La bebe nu ma streseaza atat intarzierea de cateva zile ci faptul ca lichidul amniotic e mai scazut si problema cu IR-urile. Donna 27+ cu ![]() |
Pentru lichidul amniotic cica e bine sa bem muuuuuuuuuuuuuulta apa!
Eu oricum beau si ma duc la baie ca o vacuta, inclusiv noaptea, cam la 2 ore
. _
Raluca, cu Biliboi la purtator
(25+)
alexuza spune:
Si eu l-am trimis pe nepotul meu sa imi ia 
Burtica de
32 +
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA MACAR 4 SAPTAMANI
office spune:
| citat din mesajul lui Iunia82 Avem si noi vesti bune asa ca sa incalzim atmosfera de dimineata. Am fost luni la control, la 32 saptamani fix, si avem o gargarita de 1,800 g anagajata deja pentru nastere, adica e cu capul in chilotii mei :)) cum imi place sa spun |
Felicitari!

Tina,
cu
(32+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
office spune:
| citat din mesajul lui sabu_dk Buna dimineata fetele. Si noi avem vesti bune de ieri, ca am fost la eco: avem 1822 grame, si suntem bine proportionati Sabina, 30+ cu ![]() |
Felicitari!

Tina,
cu
(32+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png