Moldovence aspirante sau gravidute(25)
Raspunsuri - Pagina 4
silc spune:
salutare!
pogonici, havin multa bafta!
io astazi ma simt mult mai bine ca ieri si sper sa fie asa in continuare.
o dupa-amiaza frumoasa.
13+
stefulici spune:
Buna la toate fetele ! Ce mai faceti?
In cautare de liniute... sper!
La toata lumea sa vina cate 2 liniute cu javascript:insertsmilie('')
Eu nu m-am putut abtine si am facut un test de sarcina care a iesit negativ.... da nu mi-am pierdut speranta ca e inca prea devreme sa-mi iasa pozitiv. Data trecuta de abia se vedea liniuta a 2-a si imi intarziase 11 zile!
Din pacate acu ma doare chiar un pic mai tare burta, in special un ovar ma inteapa mai tare.
Nu ma deranjeaza , sunt doar ingrijorata. Cred ca nici analiza de sange nu e inca concludenta .... Mai astept cteva zile- pana duminica cand imi repet testul si apoi ma duc la ginec dc e poziviv.
Pup pe toata lumea!
stefulici spune:
HELLOOOOOOOOOOO!
E cineva? Cam pustiu pe aici...
Silc - ma bucur ca te simti mai bine.....pupici
pogonici1977 spune:
eu sunt.............prezenta
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
marig spune:
salut gagici,
eu sunt bine..am facut luni ET..5 ambrioni..deocamdata sunt balonata..atat..nu am acces la net..si nu pot citi ce simptome trebuie sa am..asa ca va rog..ziceti mi ce si cum trebuie sa am..ca o iau razna
va pupic
stefulici spune:
Buna Marig!
Iti tin pumnii si cred ca o sa fie bine, ca o sa se prinda bebe asa cum trebuie !
Incearca sa fii optimista- starea de spirit cred ca o sa aj mult!
In ceea ce priv balonarea eu zic ca e un simptom de sarcina! Si io am patit-o!
Te pup si bafta!
[/quote]
pogonici1977 spune:
marig cati embrioni tiau transferat frate ca nu inteleg?
abia astept sami spui ca esti graviduta si ai invins infertilitatea
eu iti calc pe urme la chisinau
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
silc spune:
salutare!
marig doamne ajuta! e normal sa te simti balonata si io am fost balonata pana la 8 saptamani, pe urma mi-am revenit.
alte simptome mai ai? tratament de sustinere ti-a dat? cand ti-a spus ca poti incerca un betahcg?
pogonici te asteptam si pe tine in curand cu vesti bune.
o zi frumoasa tuturor.
13+
pogonici1977 spune:
offfffff tare greu e drumul pana va ajung la gravidute....