Moldovence aspirante sau gravidute(25)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
marig spune:
Pogonici,5 embrioni a bagat domn doctor..numai unul insa a fost de calitate superioara..A classe,cum a zis doamna doctor.
4,mai putin calitativi,dar...sa vedem ce iese.
alte simptone nu mai am..eu acuma oricum sunt in cautare de simptome..maninc de 4-5 ori pe zi,mi-e somn,ma dor sfarcurile..na,ce sa zic..
ce-o fi acolo numai d-zeu stie..
maine dimineata ma duc la biserica,sa ma rog,sa fie macar un voinic acolo in burtica..
va pup si ne auzim numai de bine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
marig spune:
am uitat sa va zic,da...mi-a dat tratament de sustinere-CRINONE ,..adik 8% progesteron...plus +acid folic,aspirina,etc..nu mai stiu,ca-s obosita si nu mi aduc aminte
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefulici/stefulici.jpg)
stefulici spune:
Neata fetele!
M-am trezit cu noaptea in cap ca sa-mi fac test de sarcina si surpriza..... negativ!
Mi-a intarziat deja de o saptamana , cred ca ar fi tb sa iasa! Vampirul nu a venit.
Mi-am facut test de ovulatie pe 15 si a iesit poz-am prestat in ziua aia si, din cate stiu eu, dupa ovulatie in 14 zile vine vampiru! Da au trecut deja 21 de zile si nimic... doar intepaturi in partea dreapta ..jos.
Acum am intrat la baniueli ca ma gandesc ca poate HCG-ul e asa de mic din cauza ca o fi extraut! Poate de aia m-o durea si-n dreapta!
Numai ganduri negre imi vin! Voi ayi mai auzit de asa ceva? Cat de tarziu poate sa iasa poz testul de sarcina?
Marig- sa fii optimista ptr ca o sa fie bine- o sa ai un bebe frumos si sanatos!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
deci MARIG..viitoare graviduta de gemeni nu???
abia asteptam sa auizim..pe cand testul??????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
marig..activeazati mesajele private te rog
zimi si mie ce tratamnet ai avut la stimulare??? si ce dimensiuni au avut foliculuii tai al punctie????
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
silc spune:
salutare tuturor
marig doamne ajuta
stefulici ce valoare ai obtinut la betahcg?
valoarea obtinuta la inceput tre sa se dubleze la 2 zile. cel mai bine repeta betahcg peste 2 zile.
la extrauterina tre sa ai dureri mari de burta asociate cu piederi de sange. gandeste pozitiv si va fi bine.
pupici
o zi frumoasa tuturor. 14+
stefulici spune:
Buna la toata lumea!
Silc-Nu mi-am facut HCG-ul!
Am zis ca am o val mica ptr ca nu mi-a iestit testul de sarcina! Parca tb sa ai peste 20 U/mL ca sa-ti iasa pozitiv!
Burta ma doare ca inainte de ciclu... asa ca optimismul meu scade vertiginos!
Ma gandesc ca poate imi intarzie ptr ca sunt f suparata in perioada asta si f stresata!
Din pacata am avut la activ si o sarcina extrauterina, dar dureri mari n-am avut , iar sangerarea a fost f slaba!
Pupici la toata lumea!
alinutz007ro spune:
Buna fetelor!
Stefulici, e bine sa mergi la gineco daca deja ti-a intarziat asa de mult, daca nu vrei sa faci hcg-ul. Ca sa stii exact cum stai. Acuma, menstruatia poate intarzia si pt ca asa vrei tu sa se intample (eu am patit-o de vreo 2 ori -am empatizat cu 2 prietene care ramasesera gravide si mi-a intarziat o data vreo sapt si alta data 10 zile, tot cu teste negative). Ma simteam putin rau atunci -cred ca se schimbase si PH-ul vaginului, ma simteam "toxica"...
Nu stiu daca e sarcina, daca nu ti-a iesit testul... Eu cred ca e o intarziere doar. Dar data viitoare, cine stie ;) Macar tu stii ca poti ramane gravida, eu pana acum nu am ramas de loc (acum dupa fiv2...) Daca s-a prins o data, sigur se va prinde si a doua oara, si a treia etc. ;)
Silc, cum te mai simti? Misca bebelul? Ai aflat sexul?
Marig, nu te mai stresa cautand simptome de sarcina. Oricum, deja ai bebeii acolo. Sa dea Domnul sa se prinda macar unul! Eu pe tot parcursul tratamentului m-am simtit umflata si mai ales ca am facut pregnyl, nu am mai contabilizat simptomele (care nu prea erau). Asa ca, traieste clipa! ;)
Pogonici, succes la Chisinau!
stefulici spune:
Alinutz- ceea ce m-a indus pe mine in eroare a fost faptul ca io imi calculam data menstruatiei asa: 14 zile dupa ovulatie - si crede-ma ca na-am dat niciodata gres in 2 ani!
Din cate stiu eu perioada de dupa ovulatie nu prea are cum sa varieze- e 14-15 zile!
E singura constanta din ciclul unei femei!
Tu nu stiai tot asa?
Tu cum iti calculezi data menstruatiei?
Pupici!
marig spune:
Pogonici,primele 5 zile am luat 1 menopur + 2bravelle.urmatoarele 5 zile,1 menopur+2 gonal F in burtica.
cu 2 zile inainte de pucntie aveam dim.18(acuma nu stiu unitatea de masura)la foliculi.deci in ziua punctie sigur au ajuns la 20..ma mi-a zis domn doctor ca au fost frumosi...
cert este ca am avut vreo 15 foliculi,dintre care numai 6 au fost fecundati