Moldovence aspirante sau gravidute(25)
Raspunsuri - Pagina 3
stefulici spune:
Buna fetele! Eu nu am prea intrat pe forum sa vorbesc, dar va urmaresc din umbra! Ma gandeam ca poate ma ajutati si pe mine cu niste informatii?....
Am avut pana acum 2 sarcini pierdute- una extrauterina, dar din fericire s-a eliminat sinura si una normala cred pe care am pierdut-o la 5 sapt! Acum sunt f stresata ptr ca cred ca sunt insarcinata- CM tb sa-mi vina duminica.Am si niste mici dureri-nu sunt deranjante-asa cam ca la menstruatie, dar mult mai lejere. Mi-e teama sa nu pierd si de data asta sarcina. Voi ati avut asemenea dureri?
Credeti ca-i prea devreme sa ma duc la eco? Oare s-o vedea ceva la momentul asta?
pogonici1977 spune:
havin tiam scris pe privat
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
alinutz007ro spune:
stefulici, in saptamana a 5-a e cam devreme, ar putea doar sa vada un saculet, cu un ecograf foarte bun. Ca sa stii daca esti insarcinata, mai bine faci o analiza la sange (hcg costa cam 40 lei, sunt lab care dau rezultatele in aceeasi zi) si sa o repeti peste 48 de ore. Asa iti dai seama (daca valoarea se dubleaza in 48 de ore totul este in regula) daca este sarcina si daca evolueaza cum trebuie. La eco oricum nu vede nimic altceva decat saculetul.
Pana una alta, si un test de urina este foarte bun. Eu insa nu m-am multumit cu 3 teste de sarcina si pana la urma m-am linistit doar dupa analizele la sange. Tu faci cum iti e mai usor si cum crezi ca e mai bine pt tine.
alinutz007ro spune:
Silc, imi pare rau ca nu te simti prea grozav. Eu nu am avut simptome suparatoare pana acuma, ptu! ptu!, doar niste greata rar. Eu iau acid folic si niste vitamine Natalvit. Elevit sunt cele mai recomandate. Pupici
silc spune:
salutare!
stefulici bine ai venit !
si io am avut dureri asemanatoare cu cele ca la menstruatie de credeam ca imi vine, dar nu au mai venit uratii ci a venit bebe. alte simptome mai ai? pe mine ma dureau ingrozitor de tare sanii si spatele, inainte sa aflu ca am bebe. am facut testul la o saptamana de la intarzaierea menstruatiei si a fost pozitiv. te rog nu te mai stresa, ca nu-i face bine la bebe.
alinutz io iau elevit de la 14 saptamani. pana la 14 sapt iau acid folic.
cum o fost la chisinau? parca spuneai ca trebuie sa mergi sa vezi daca este totul bine. ai facut morfologia fetala de trimestru 1? dublu-test?
sophie ce mai faci?
o zi frumoasa tuturor.
13+
pogonici1977 spune:
la gravidute
havin si marig .asteptam vesti de la voi
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
havin spune:
POGONICIULE ti am scris pe mess ID care mi lai dat.Eu nu fac nimic acum astept sa mi iau puiutul acasa si sa mai strang bani dar as vrea sa ajung la o consultatie acolo.trebuie pasaport parca ,nu i asa?
pogonici1977 spune:
eu voi merge la chisinau pana pe 14 august la un consult..ca dupa moshin pleca in concediu...
MARIG...aseptam vesti de la tine sa ne spui cum a fost..hai ajutane cu sfaturii
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la .
ALINUTZ am nascut la Cuza-Voda cu dr.Grigore Mihaela.
Azi mergem la controlul de la 1 luna.
Va doresc o zi faina.
Albert(01.07.2010)
pogonici1977 spune:
vreau sfaturi si ajutor din partea fetelor care au mers si merg la chisinau...