Moldovence aspirante sau gravidute(25)
Raspunsuri - Pagina 2
silc spune:
salutare!
haideti la o
pogonici in curand ai sa fii si tu graviduta
pysypisi nastere usoara si bebe sanatos!
fetelor io am reusit sa-mi rup un deget si acum astept sa se prinda, fara medicamente si fara ghips. sper in cateva zile sa-mi revin.
o zi frumoasa tuturor.
11+
alinutz007ro spune:
Buna fetelor!
Silc, Sophie, multumesc mult pentru urari! Sarcina usoara in continuare!
Pogonici, ai fost la parinte?
Mariag, multa sanatate! Sper sa te intorci cu liniute de la chisinau. :)
Pupici
pogonici1977 spune:
marig..........ne tii pe jar fata draga de ce????? spunene cum decurge cu chisinaul..cu stimularea
hai te rugam...
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
Fetelor dragi nu stiu exact ce vreti sa stiti despre cezariana, asa ca va povestesc in mare. Am avut rahianestezie, ca eu am vrut sa-mi vad strumful de la bun incept.Mi l-au dat sa il , dupa ce i-au aspirat secretiile. Inainte sa-l mute la nou-nascuti l-am vazut iar. Sotul era pe sala si l-a vazut. A trebuit sa cumparam vaccin pt hepatita B ca nu mai era in spital.Eu am stat cam 18 ore la terapie intensiva si apoi m-au mutat la etajul 3, unde era Albert. Am avut loc in rezerva cu 2 paturi. Albert a stat cu mine. Operatia nu prea m-a durut ca am tot facut calmante( cumparate de mine). Inainte sa va internati intrebati-va medicul ce medicamente nu sunt in spital. Am avut mare noroc ca nu m-a durut capul de la anestezie.
Daca aveti intrebari, o sa va raspund cand ma lasa Albert.
Albert (01.07.2010)
pogonici1977 spune:
eiiiiii dar nu mai nimeni pe aiciiiii
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
havin spune:
Neata fetelor!VANESSA sa ti traiasca puiutul.Astazi mergem din nou sa l vedem pe baietelul nostru si speram ca prin august sa ni l dae spre incredintare si daca ne ajuta Doamne Doamne prin toamna sa fac un FIV.ma gandesc la Chisinau ca mi se pare mai ieftin.ALINUTA cat este prima consultatie la ei,poate poti sa mi spui te rog.MARIG cum merge treaba?POGONICI am inteles ca tu faci la unguri nu,cand incepi?Eu va pup pe toate si va doresc sa reusiti tot ce va propuneti.
pogonici1977 spune:
eu nu pot spune nimic acuma.....abia maine ne hotaram concret...dar sufletul meu imi spune sa adoptam un bebe si daca reusim sa afcem un FIV la chisinau cai mai ieftin..
dar astea sunt in sufletul meu..inca nui nimic hotarat..dar va tin la curent
alinutz007ro spune:
Buna fetelor!
Vanessa, sa-ti traiasca baietelul! La ce maternitate ai fost? Cu ce dr ai nascut?
Havin, la Chisinau nu sunt taxe fixe de consultatie. Noi am dat cam 100 de lei de-ai nostri, ca sa fim siguri ca dam suficient. Acuma, am inteles ca fiecare da cat vrea. Deci se poate intre 50 lei moldovenesti si... (ultima oara cand am fost acolo 1 leu ro =3,5 sau 3,6 lei md), Mult succes!
Asteptam vesti de la Marig. :) Sa dea Domnul sa ne dea vesti excelente intr-o saptmana si ceva.
Pogonici, voi hotarati. Orice ati face, sper sa reusiti din prima si cat mai repede. ;)
Silc, cum te mai simti? Eu nu prea am simptome de sarcina, decat ceva greata foarte rar, si doar iritabilitate mai crescuta. Eu ma duc maine la Chisinau sa vad daca imi mai da aceleasi medicamente in continuare si tot saptamana asta tre sa fac dublu test. Tu ai facut deja? Cum e?
O saptamana excelenta va doresc!
11 sapt +
silc spune:
salutare!
vanessa sa-ti traiasca bebe! de abia astept sa-mi tin si io bebe in brate.
alinutz io nu prea ma simt bine. de cand am intrat in 12 saptamani am niste stari tare ciudate. imi este tare rau, greata asociata cu bufeuri de caldura. uff, sper sa treaca si astea cand misca bebe.
am fost la 12 sapt si 3 zile la morfologia fetala de trimestru 1 si totul este in ordine. dr. a masurat pliul nucal, osul nazal si lungimea bebe-lui. nu stim deocamdata ce avem. ne-a dat sa facem dublu test. abia saptamana viitoare avem rezultatul la dublu-test.
tu ce vitamine iei? io deocamdata iau acid folic pana la 14 saptamani.
sarcina usoara in continuare!
marig ce mai faci?
pogonici cum te mai simti? ati reusit sa luati o decizie?
si o zi frumoasa tutoror.
13+
havin spune:
POGONICI scuze acum am vazut PM de la tine.Am vrut sa ti raspund dar al tau nu este activat.tu ce mai faci?esti OK?