Bravo Cris2010, Sorina! iul-aug 2010 (161)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mykymario

stiti cumva cat mai costa o cezariana??????

Pai depinde... la stat, la privat, medicul... Cred ca fetele din Bucuresti iti vor da pretul cel mai apropiat de adevar

Alina 37+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!!

Felicitari mami Sorina, sa fiti sanatosi, norocosi si mancaciosi!!!
MAurice: felicitari pentru logodna, sa fie intr-un ceas bun, sa va intelegeti si sa vina bebe cu noroc si intelegere!!
Btz_ovi: de venit vine el bebe, dar se lasa asteptat, ca o mare vedeta...,ce sa mai, de mic e cu figuri.Tin pumnii sa fie bine si sa-i tasnmiti Sorinei toate gandurile noatre bune!!!

Si eu sunt socata de gestul Madalinei Manole, mai ale ca avea un copilas mic..poate nu sunt in masura sa judec, dar ce poate determina o femeie implinita (cel putin asa se vedea din afara), cu un copil mic, care avea nevoie de ea, sa-si ia viata.,,mai ales ca nu era nici urata , nici batrana.Oricum, D-zeu s-o odihneasca si sa-i aduca linistea dorita.

Laura 37+ cu
AMR 2+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Anca, iubita, despre ce contraidicatii e vorba in legatura cu varicele? Ca nu de alta, dar nu prea ma astept la nimic din partea anestezistilor din Bacau... Nici n-am intrebat-o pe doftoreasa daca o fi contraindicata naturala cu varicele mele dar eram cu nervu-n pioneza, ca deh, eu tot mai trageam nadejde ca zice ca se rezolva cu intorsu'

Alina 37+ cu
gargarita

sunt varice pe uter de la cealalata cezariana si mi-a explicat nene dr ca e mai bine rahie simpla fara peridurala pt ca ii permite luni un timp mai lung ca si interventie sa il scoata pe bb in siguranta si daca apare ceva e mai usor sa ma adoarma pe mine dupa ca sa rezolve problema!

s-a exprimat ceva de genul"nu stiu ce o sa gasesc cand te deschid! si e mai bine asa!"

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Tot 2 in 1! M-am saturat ca de duminica tot am scurgeri cu sangel, mai gelatinos sau mai lichid, si nu imi plac deloc. Azi noapte m-au luat durerile de burtica , dar nu reusesc sa le cronometrez. Ma doare burta ca in perioada menstruatiei, dar de lunga durata (adica 10 minute intr-una). Sunt stresata ca nu voi sti cand sa nerg la spital. Lichid eu nu am foarte mult, si poate nu imi dau seama cand se rupe apa. Acum tot imi fac griji...

Paula, si eu tot Mustella am folosit, dar mi s-a terminat de o luna. De atunci nu ma mai dau cu nimic...

Sorina, refacere rapida, mamico! Sa ai mult laptic, si bebe sa fie cuminte si sanatos!

Sunt asa stresata... Astept sa vad ce se intampla azi...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Dragaica mama daca m-ai vedea pe mine si vb aia am un singur bebe apoi te-ai pupa o zi intreaga.sa vezi ce celulitis si ce picioare de fotbalista am eram eu si inainte mai grasuna dar acum si vergeturile sunt pers care nici nu au nascut si sunt pline de ele apai tu care ai 2 si ai cateva te superi asa tare.stai sa vezi tu ce frumoasa ai sa te vezi atunci cand te vei uita in oglinda si vei tine comorile in brateai sa uiti si de vergeturi si tot.

Bianca 36 + Andra Maria

Asta e nu-s Heidi Klum sa ies pe podium dupa 3 saptamani de la nastere

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 20 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

nu esti, dar stii, este o emisiune 'Ten years younger', in care personajul principal nu se iubeste deloc, din cauza ca se vede grasa, urata, etc...si pana la urma astia reusesc s-o faca sa iasa pe podium, ba chiar sa faca poze nud si sa apara in lenjerie intima in fata a mii de oameni...deci se paote...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

sunt varice pe uter de la cealalata cezariana si mi-a explicat nene dr ca e mai bine rahie simpla fara peridurala pt ca ii permite luni un timp mai lung ca si interventie sa il scoata pe bb in siguranta si daca apare ceva e mai usor sa ma adoarma pe mine dupa ca sa rezolve problema!

s-a exprimat ceva de genul"nu stiu ce o sa gasesc cand te deschid! si e mai bine asa!"

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Ahaaaa, am priceput, nu-i si cazul meu. Multumesc

Alina 37+ cu
gargarita

Mergi la inceput

ma bucur pt tine!
eu am cev aintepaturi in vagin sa fie de la varice sau de la bb?!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

SORINA MAMI, FELICITARI! SA FITI SANATOSI, RECUPERARE RAPIDA TIE SI MULT LAPTIC!!! BB BOGDAN BUN VENIT PE LUME! SA CRESTI MARE SI SA FII NOROCOS SI FERICIT ALATURI DE FAMILIA TA!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu

Maurice felicitari si casa de piatra!!!

Noi suntem bine, eu am dureri de burtica, dureri de bazin, dureri de spate, practic toate semnele, dar azi merg la medic si stiu mai multe!
Aseara am facut o cina tare buna, am stat cu prietenii si am fost prea obosita sa mai merg si la pllimbare asa ca pe la 1130 la somn!

De MM si eu sunt socata, nu-mi vine sa cred!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
37+ cu
AMR 2+

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4

ati vazut subiectul!?

carmen doamne ajuta sa fie bine... oricum ai ajun s departe cu un col asa ca al tau!

te asteptam cu vesti bune!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput