Bravo Cris2010, Sorina! iul-aug 2010 (161)
Raspunsuri - Pagina 15
larissa_79 spune:
Felicitari Sorina! Bine ai venit bebe Bogdan! 

Fetelor cine mai trebuia sa nasca azi?....matusa sau anagia...ca n-am facut galerie...si e greu asa pe uscat!
Larisa
38+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR max 10 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
onitza78 spune:
Felicitari, Sorina! Sa-ti traiasca Bogdanelul si sa creasca mare si sanatos!
Buna dimineata, fetelor. Cum ati dormit?La mine au inceput cosmarurile, am crezut ca am depasit faza, am mai avut o perioada din asta si ma trezesc noaptea cu dureri de burta, dureri inghinale, of.
37+ cu 
matusa77 spune:

BEBE BOGDAN BINE AI VENIT PE LUME!

Sorina refacere rapida caci chiar ai trecut prin multe.
saptamana 38
Ducu
onitza78 spune:
Ma uit la stiri si astia spun ca s-ar fi sinucis Madalina Manole.Doamne fereste!
38 cu 
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Felicitari Sorina! Bine ai venit bebe Bogdan! ![]() ![]() ![]() Fetelor cine mai trebuia sa nasca azi?....matusa sau anagia...ca n-am facut galerie...si e greu asa pe uscat! Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR max 10 zile ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
LARISA NOI MAINE SUNTEM PROGRAMATI.

saptamana 38
Ducu
paula_m spune:
Buna dimineata
Bravo Sorina!!! Bine ai venit pe lume, Bogdan!!!
Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai tot norocul din lume!!
La noi nici o schimbare, nici un semn, nimic, nimic
Mi-am facut si poza, fac si efort, ma plimb mult in fiecare seara, ajung acasa cu picioarele cat a elefantilor si degeaba. Mai tb sa ma apuc de
, dar o sa fie cam greu sa-l conving pe al meu ca tb neaparat si sigur in acest stadiu nu gasesc nici un alt barbat dornic de dragoste![]()
Ce mai voiam sa va intreb...mi s-a terminat crema Mustela cu care ma dadeam si din ce am inteles la farmacii, nu am nici o sansa sa gasesc undeva alt tub, ca nu s-a mai facut comanda de firma care aduce cremele respective, si nu stiu cu ce altceva sa ma dau...voi ce altceva ati folosit pt vergeturi ? In afara de ulei de masline, ca am incercat o data si mi-am umplut toata casa de ulei![]()
Paula,
38+ cu
,
AMR 12 zile

bumblebee spune:
Neata!

Sorina, felicitari mamica draga! Te-ai chinuit oleaca... Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire! Pupi multi, refacere si acomodare rapida! 

Am niste contractii f rare. asa de luuungi si dureroase... sotul saracutul imi spune sa stau lipita de pat, l-au apucat toate emotiile, si nu vrea sa riscam nimic, dar cred ca pe mine ma manca' undeva, as vrea sa mi se declanseze travaliul, ca poate s-o intoarce delfinasul cu capul spre iesire atunci... De pozitii cu cracii in sus, fundu'n sus m-am lasat, mai incerc, dar mai rar, ca el chiar daca misca, atunci cand ma intorc cu fundu-n sus sta asa cumintel, si cand ma intorc iar, o ia de la capat cu agitatia 
Anca, iubita, despre ce contraidicatii e vorba in legatura cu varicele? Ca nu de alta, dar nu prea ma astept la nimic din partea anestezistilor din Bacau... Nici n-am intrebat-o pe doftoreasa daca o fi contraindicata naturala cu varicele mele
dar eram cu nervu-n pioneza, ca deh, eu tot mai trageam nadejde ca zice ca se rezolva cu intorsu'
Alina
37+ cu 
gargarita
bumblebee spune:
Otilia, tu esti in concediu?
Michelle, azi e prima ta zi de concediu, super, sa te bucuri de el 
Alina
37+ cu 
gargarita
btz_ovi spune:
Neatza gagici.
Ma pregatesc de dus la spital la control,astazi se incheie contractul cu pustiul,nu si-a platit chiria pt saptamana viitoare ![]()
Acum chiar ca nu mai am nici o speranta ca voi apuca sa nasc si eu,decat prin inducere sau cezariana 
Nu am nici un semn de travaliu 

Si cu ocazia asta sper ca Sorina va fi ok sa primeasca vizite
...Tare as vrea sa o vad,desi sincer nu cred ca va fi in stare sa coboare mai ales ca a avut o zi plina de dureri.
Bine macar ca ea si bebe Bogdan sunt sanatosi!!!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Madalina Manole!E groaznic,fara cuvinte
Va pup 
40 FIX cu 
AZI TREBUIE SA NE CUNOASTEM BEBE PAUL CHRISTIAN