Bravo Cris2010, Sorina! iul-aug 2010 (161)
Raspunsuri - Pagina 14
nela_didea spune:
Si noi suntem pe aici.

Felicitari Cris 2010, felicitari Sorina.
Imi pare rau ca a trebuit sa chinui, dar cred ca esti cea mai fericita mamica acuma, ai uitat de durerile prin care ai trecut. Refacere rapida sa aveti fetelor. Va pup
34 + cu o
de 
AMR -5 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
Mycya spune:
si eu tot pe aici sunt ,astept sotu sa vina de la servici si dupa la nani ca mie asa de somn de o ora ma tot plimb prin casa sa mai stau putin treaza
Bianca
36 +
Andra Maria
ciristina_serban spune:
Aaaa..uitasem, Maurice...
FELICITARI PENTRU LOGODNA! SA FITI SANATOSI SI FERICITI. SA VA IUBITI CA IN POVESTI PANA LA ADANCI BATRANETI! CASA DE PIATRA!!!
Aveam mai multe de zis, dar... mi s-a restartat neuronul..
Cris, Razvanel (23.11.2004) si
36+ Rianna
Valeeeeuuu AMR 3+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya si eu tot pe aici sunt ,astept sotu sa vina de la servici si dupa la nani ca mie asa de somn de o ora ma tot plimb prin casa sa mai stau putin treaza ![]() Bianca 36 + Andra Maria |
Dupa o jumate de pepene chiar speri ca o sa ai o noapte linistita?

34 + cu o
de 
AMR -5 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne
Mycya spune:
Nela poi de cate ori am fost pana acum la baie credca am eliminat mai mult de jumate
oricum minim 5 ture tot mai fac
sper nu mai mult ca sa apuc sa ma odihnesc ca maine varuim in camera si vb aia tre sa pun si eu manuta ca altfel nu imi place cum iese
Bianca
36 +
Andra Maria
ciristina_serban spune:
Si eu fac proasta alegere sa pap pepene seara, inainte de somn. Dar chiar nu ma pot abtine..e asa buun... Nu pot sta fara pepene. Pap si ziua si seara... si suport consecintele ...2-3 drumuri la BUDA noaptea..![]()
36+ Rianna
Valeeeeuuu AMR 3+
ciristina_serban spune:
Cred ca ma bag in pat... poate reusesc sa adorm..
Noapte buna delfinariu!
36+ Rianna
Valeeeeuuu AMR 3+
Mycya spune:
ooo Cristina da stai bine 2-3 drumuri la baie.eu ma duc de 5 -6 ori fara sa pap pepene
apai cand pap pepene dorm pe buda![]()
nbuna burticute 
Bianca
36 +
Andra Maria
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu
si la delfinasi somn usor fara colici...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
Felicitari Sorina, ai fost o curajoasa! Refacere usoara si laptic din plin! Bine ai venit Bogdan, sa ai o viata frumoasa!
Citind mesajele parca am retrait prima mea nastere cu intrare in depasiri, inducere, dureri, dilatatie greoaie si cezariana ca bb nu era cu barbia in piept si culmea, tot 3,8 kg. Asta e viata Sorina, nu iese mereu cum ne dorim dar macar ai incercat. Si cel mai important tu si bb sunteti bine, asta conteaza.
Daca as putea ti-as face un transfer de energie de la mine. Ca dupa o zi de travaliu si cezariana e nevoie de energizant.
Ma retrag la nani, am laptopul in camera cum ziceam de dimineata, dar nu il las deschis ca nu se anunta nimeni cu dureri, dop pierdut, contractii. Liniste si pace in delfinariu.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+
Iulia Alexandra