Bravo Cris2010, Sorina! iul-aug 2010 (161)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

fetelor,

aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere a indemnizatiei cu 15%
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4

Alinuk

acesta e de fapt mesajul eu spun ca e interesant si e de luat in seama!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata delfinariu!

Azi am si eu intalnire cu dr. ginecolog sa vedem ce vom face in continuare. Eu trag sperante sa nu ma programeze pentru saptamana viitoare (ea pleaca de pe 23 iul in co) fiindca mi se pare prea devreme Sunt dispusa sa imi schimb medicul daca e cazul. La cezariene nu cred ca o sa am probleme in a-mi gasi pe altcineva.

bumblebee si eu am incetat sa mai incerc sa stau in diferite pozitii.. Mi se pare ca nu sunt deloc eficiente.

Si eu am ramas socata de vestea MM!! Stau si ma gandesc cat de nedreapta e uneori soarta, caci sunt atatia care se roaga sa fie sanatos si sa ramana in viata si sunt altii care renunta asa usor si de bunavoie la ea

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu

AMR 2+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Neatza fetelor. Azi sarbatoresc schimbarea de semnatura, intram in saptamana 37,ne primeste la privat daca ne apuca nascutu'...veselie mare.
Totodata e prima zi de stat acasa, nu-mi vine sa cred ca e gata cu serviciul pt o vreme(intr-o saptamana cred ca ma fasai,workoholicu' nu stiu cum se adapteaza). O sa sarbatoresc prin munca,am pus vinete la cuptor sa fac salata(nu am mai facut pana acum,sa vedem ce iese).
Dupa aia ordine si perdeaua din camera de la Raducu scrie pe mine...daca ma mobilizez si o termin pun poze. De azi declar dechise amenajarile la bubescu. Sa vedem cum reusesc sa combin toate chestiile disparate pe care le-am primit de pe la prieteni cu copii.Ma gandeam sa pictez ceva pe pereti, cred ca intr-una din cutiile nedesfacute de la mutare am niste borcanele de acrilic....dar sa vedem. Intai sa termin chestiile mari si esentiale si dupa aia dichisurile. Desi cred ca e mai bine sa ii fac ceva tablouase sau chestii care se scot usor si se schimba...mai ales ca daca seamana cu mami si cu tati o sa se manifeste artistic destul de devreme pe pereti :) .

36+ Raducu

Mergi la inceput

nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva!
imi face rau...si chiar nu am nevoie!

oricum ar fi viata...sa te sinucizi e un gest de egoism asa il consider mai ales ca e vb si de un copil mic la mijloc!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

offf..Sorina biata de ea..bine ca s-a terminat cu bine si e bb in regula.

BUN VENIT BOGDAN, sa fii sanatos si fericit!

Cristina, asa, e bun programul facut :)de aia mi-e groaza si mie ca nu am nascut pana acum, ca ajung la inducere si apoi la cutit..:(:(
de Madalina..no comment, soc total.

si eu am cumparat ieri un kg de vinete. acum imi fierb niste porumb. cu pepenele si la mine e jale :) dar nu ma duc noaptea la baie, ci transpir cat cuprinde.

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anca, pe mine de la varicele vulvar nu ma inteapa, ma doare. Cred ca-i de la bb durerea in vagin, dar ce-i drept eu am dureri in vagin de mult timp, se mai dilata si pe acolo ce se poate.

Alina 37+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata! Tot 2 in 1! M-am saturat ca de duminica tot am scurgeri cu sangel, mai gelatinos sau mai lichid, si nu imi plac deloc. Azi noapte m-au luat durerile de burtica , dar nu reusesc sa le cronometrez. Ma doare burta ca in perioada menstruatiei, dar de lunga durata (adica 10 minute intr-una). Sunt stresata ca nu voi sti cand sa nerg la spital. Lichid eu nu am foarte mult, si poate nu imi dau seama cand se rupe apa. Acum tot imi fac griji...

Paula, si eu tot Mustella am folosit, dar mi s-a terminat de o luna. De atunci nu ma mai dau cu nimic...

Sorina, refacere rapida, mamico! Sa ai mult laptic, si bebe sa fie cuminte si sanatos!

Sunt asa stresata... Astept sa vad ce se intampla azi...

Cristina 39+ cu

Buna dimineata....
Crispo, nu te stresa.. eu cred ca momentul se apropie, dar nu trebuie sa te sperii. O sa stii cand trebuie sa mergi la spital. Oricum poti suna pe dr. ca sa te ii povestesti ce se intampla. Oricum nici sa te duci prea devreme in spital nu e bine, atat timp cat ai contractii cu durere suportabila.

Pupik si HAI CRISPO!!!! SA AI NASTERE USOARA!

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 36+ Rianna
Valeeeeuuu AMR 3+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

nici nu stiu cum sa le descriu!

intepaturi dureri!

....ma deranjeaza pur si simplu!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

intepaturi dureri!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

SI EU AM ASTFEL DE INTEPATURI IN VAGIN. E NORMAL. BEBE E MARISOR SI APASA DE ACUM PE COL SI IMPINGE MEREU CU CAPUSORUL ACOLO.. EU SIMT IN SPECIAL CAND E SI CEVA MISCARE DIN PARTEA BEBELINEI....

Cris, Razvanel (23.11.2004) si 36+ Rianna
Valeeeeuuu AMR 3+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

intepaturi dureri!

POZE VLADUT

DOAMNE AJUTA!

Eu zic sa suni dr sa intrebi, mie mi-a spus dr ca pt orice semn care nu mi se pare ok sa merg la spital, chit ca merg de mai multe ori cu alarme false, dar sa nu stau acasa.

38 cu

Mergi la inceput