Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Ai indraznit sa identifici o cauza macar pentru care Adelina sa fi facut boala? Stiu eu: transpirata si scoasa afara, expunerea la aer conditionat? Ni se intimpla tuturor... si vrem sa suflam si in iaurt de-acum... desi eu eram pe principiul ca nu trebuie sa il imbrac prea gros, sa nu ii pun caciulita, etc... cu ce paza buna trecem de primejdia rea (daca ai timp si chef sa ne raspunzi).

Madamar, in general la complicatii pulmonare se ajunge in urma unei afectiuni virale. Nu orice raceala da complicatii. Virusul e de cele mai multe ori incriminat in astfel de situatii. Organismul neimunizat al unui bebe nu poate lupta cu el si atunci se intampla ce se intampla.

Alessico, daca nu tuseste nu trebuie sa te ingrijorezi. Atata doar sa o aspiri bine ca altfel te trezesti cu o otita.

Bianca e bine, nu a mai tusit iar nasucul e curat.
Sanatate la toti bebeii
si NANA
steptam vesti de la tine !

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neata fetelor!

Nana, cat ma bucur ca sunteti mai bine! Gata, ati trecut hopul cel mare, insanatosire cat mai rapida ubiricei! Si multa multa putere tie, tine-te tare ca ai o bebelina luptatoare!

Softurela, bine ca ati trecut si voi de ce era mai greu, sanatate multa!

Discordia, ma bucur ca vestile sunt cat de cat bune, la Institutul Oncologic Fundeni nu te poti opera ca sa nu mai astepti septembrie?

Sorana, si eu vreau bazin , unde mergi? Si cat costa?

Vivela, si eu patesc la fel cu Patricia, vrea ft des la san, eu cred ca de la caldura se deshidrateaza repede saracutii si de aia tot cer papa...

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

softurela care e legatura mucisorilor cu otita?
discordia sanatate multa si putere!!

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatza fetelor!

Multumim Ale de cafeluta, chiar acum am savurat un cappuccino

Nana, asteptam sa ne spui ca Adelina mica e tot mai puternica si mai sanatoasa pe zi ce trece!

Discordia, bine ca ai venit si tu cu vesti bune si nu e ceva atat de grav pe cat putea fi, sanatate multa si tie!

Crissy, noi o sa facem la babyspa, poti intra pe site-ul lor babyspa.ro sa vezi acolo ce au; ce pot sa-ti spun e ca sunt conditii excelente, am fost si am vazut, bebeii mici pana-n 6 luni fac baie la cadita, individual (cadita care se dezinfecteaza in prealabil) cu un kinetoterapeut care initial le face masaj. Eu nu sunt mare fun masaj la bebei, dar ma rog, asa e sedinta. Dupa 6 luni intra in bazinul m are, unde poti opta pt sedinte individuale (adica cu un profesor doar al tau) sau de grup, in care fiecare parinte lucreaza cu copilul, e un grup de parinti/copii asitati de 1 sau 2 instructori. Singurul minus sunt preturile imense, dupa parerea mea, noi o sa facem cele 4 sedinte primite cadou, insa daca ma hotarasc sa continui si sa-l aduc si pe Matei, o sa fie mare gaura la buget.

Noutatile la noi sunt ca de 2 zile am scos pampersul lui Matei si am trecut la chilotei sau direct pantalonasi scurti. Urmarea: un pish la olita/toaleta si 3 pe el Nu mai zic ca si cu kk raportul e cam 1 la 2 (olita versus chiloti), in conditiile in care il intreb intruna daca nu are nevoie sa faca, ii amintesc mereu ca nu are pampers, etc..mamicile cu experienta in aceasta pb, aveti vreun sfat, vreo metoda sa invete mai repede sa nu mai faca pe el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neata gagici si micuti smecherasi....
NANASPER DIN TOT SUFLETUL SA FITI BINE....MA BUCUR CA NE-AI DAT DE VESTE....
sunt mahnita......nu stiu ce sa cred despre papusica mea dulce....
de ieri nu mai mananca decat 50-60ml, cand ea hapaia 100-120ml, si mai nou nu mai vrea in brate.....cand o tin in brate se frichineste, plange iar cand o pun jos....se linisteste si adoarme......?????????.....super ciudata faza
adica....... aseara pe la 11 dupa baita a papat 60ml apoi urla sa o pun jos, dupa ce am pus-o jos a adormit cu suzi, s-a trezit la 6.30 dimi si a papat tot 60ml si a adormit iar....apoi s-a trezit la 9.30 si a papat iar 50ml iar a urlat sa o pun jos...si acum doarme.....foarte ciudat....
o fii super obosita....ieri de la 2 a avut program de zgait pe pereti, marait, leganat, vorbit, ras.....etc si a adormit dupa baita de la 10.30
bine...ea face asa numai cand nu poate sa faca kk...oare ii este burtica prea plina si de aia nu vrea sa pape si nici sa stea in brate pt ca o deranjeaza??????
sa nu-i placa laptele oare??????
acum nu-i mai dau lapte de la mine pt ca nu mai am asa mult si ma enervam foarte tare ca ma mulgeam cate o ora si ceva si scoteam 30-40ml din ambii sani, si ma dureau sfarcurile la greu, asa ca am oprit procesul.
ii dau 2 feluri de lapte praf alternativ, unul care il papa inca din spital si unul digestiv pt kk si colici....oare are ceva????
ALINUTZAA....ce ma bucur...de abia astept sa ne vedem!!!!
NATIsi printesei mele ii tremura barbita.....cand ii este frig dupa baita, sau cand plange....dar am crezut ca de la nervi face asa...o sa intreb pediatra....
LAURITA asa este, nu sunt ceaiuri de lactatie, am fost la plafar si am intrebat de fenicul si chimen...dar nu le aveau nici pe astea.....astora le lipsesc multe chestii
plec afara.....va dulce......

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

maribell scz k ma bag dar eu cred k ar trebui sa o lasi pe un singur laptic, sa vezi cum ii merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna fetele

Am fost la doctor, a masurato, 6535, nu a mai luat decat 800 gr.
I-am facut si vaccinul, infanrixul hexa. sper sa nu se lase cu febra.

Nana sanatate multa in contiunare, sper sa mearga bine tratamentul!
Softurela ma bucur ca Bianaca e mai bine!
Discordia bine ca nu e nimic f grav si sper sa nu fie nici in toamna, cu multa ruga Dumnezeu ne ajuta!
Vivela asa a avut si Ilinca zile cand manca non stop si simteam sanii durerosi chiar daca nu erau plini... are puseu de crestere
Sorana super ca mergeti la bazin. SI eu voiam sa-l duc pe Mirci, apoi am inteles ca nu face bine cloruil din apa pana la 2 ani, iar acum nu mai e timp...asta e ..ceva mai tz cand ma pot mobiliza cu amandoi din casa. si noi suntem la dezvatuld e pampersi, merge greu, cand il prind eu ca face il pun. cu pipi la fel, a invatat sa se abtina asa ca daca sunt cu okii pe el vad ca da din picioare...in casa sta in chiloti ca mi-e usor sa-i spal. POate ne vedem sapt viit sau cand veniti de la munte-incaz ca plecati!
Maribel scumpa, si Ilinca- si ea e o mancacioasa - a avut 2 zile cand a papat ff putin si nu golea sanii deloc. aui zi ei zilele lor!

Mergi la inceput

reallaura de obicei se face febra dupa vaccin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Intru si eu repede sa va salut si sa ma intind langa bubulina ca ma simt asa de obosita.
Azi am chemat o pediatra sa o vada pe Beatrice. De 2 zile tuseste (rar, la 2-3 ore, dar oricum) si stranuta parca mai des. Noaptea trecuta am tot monitorizat-o, la masa de la 5 dimi, a mancat lacom si a vomat tot. Deci, azi dupa consultatie s-a constat ca are rosu in gat. Normal, ca noi toti am fost bolnavi. Dupa mesajul nanei, abia asteptam sa vina pediatra. Ne-a dat tratament si sper sa fim bine si noi cat mai repede. Bine ca m-a linistit ca toata noaptea am vegheat-o pe bubulina. Mi-a spus sa nu-i fac baita 2 zile, ca de la apa calda se raspandeste infectia.

Nana, te asteptam cu vesti bune!
Softurela, ma bucur ca sunteti mai bine.
Onana, bafta multa! Bine ca Matei vrea sa stea la olita. Cu Cami mi-a fost mai greu afara, ea nu putea sa faca pipi decat la oala. Ieseam cu schimburi afara, ca se mai intampau accidente.
Maribell, poate se incalzeste de la corpul tau si de aia se frichineste in brate?!
Na, ca s-a trezit... Si iar n-am apucat sa dorm la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Am uitat... merci de raspuns referitor la tremuriciul barbitei. Si pediatra mi-a zis ca e normal pana la 3 luni. Fug...

Mergi la inceput