Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
veronicach spune:
vai nanacu un ochi rad si cu unul plang...ma bucur ca e iubirici mai bine si imi pare rau sa aud ca treci prin experiente atat de infricosatoare pentru o mama, mai ales o mama de un copilas asa de mic
Dumnzeu ne intareste dar inima ta e pusa la grea incercare
Multa multa sanatate in cel mai scurt timp posibil
softurela multa sanatate de asemenea
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
taty_ana spune:
nana,sanatate multa micutzei si recuperare rapida!
mie imi este frica ca n-as sti sa vad simptomele daca s-ar imbolnavi,Doamne Fereste!
veste tare trista cu Madalina Manole,Dumnezeu s-o ierte!
http://emma-antonia.weebly.com/
Aniska80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo fetelor mai revin si eu cu intrebarea daca la puisori vostri se vede ceva de la vaccinul bcg? a mea se vee un punct rosu mic d tot ca o bubita, dar nu coaja sau puroi...nimic..... fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
Buna seara!
Da,de la BCG se formeaza un punct,mai inchis la culoare si tare,care deobicei se sparge si gata,trece!Este de preferat sa nu ungi cu ulei de corp acolo sau sa nu dai cu sapun pana nu se sparge!Mi s-a spus de catre d-na dr ca este normal sa actioneze asa vaccinul!
Am si eu o intrebare fetelor....PENTRU ce vaccin ati optat la 2 luni?Cel gratuit,cu 2 intepaturi sau cel contra cost cu o intepatura?Am inteles ca este acceasi chestie,singurul dezavantaj fiind intepaturile!Poate s-a mai discutat despre asa ceva dar eu nu am avut timp sa citesc din urma!Sorry,sper sa ajung la zi cat mai curad!
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate atat voua cat si familiilor voastre!
Cordelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo Cordelia , mai au puse afisuri cu textul" GRAVIDELE, COPII 0-2 ANI AU PRIORITATE" pe naiba!!!!! fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
exact! fix pe naiba! eu cat am fost gravida nu am beneficiat de nici o prioritate nu se misca unu ma sa te lase in fata lui etc etc.
Cordelia 36+
taty_ana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Aniska80
Buna seara! Da,de la BCG se formeaza un punct,mai inchis la culoare si tare,care deobicei se sparge si gata,trece!Este de preferat sa nu ungi cu ulei de corp acolo sau sa nu dai cu sapun pana nu se sparge!Mi s-a spus de catre d-na dr ca este normal sa actioneze asa vaccinul! Am si eu o intrebare fetelor....PENTRU ce vaccin ati optat la 2 luni?Cel gratuit,cu 2 intepaturi sau cel contra cost cu o intepatura?Am inteles ca este acceasi chestie,singurul dezavantaj fiind intepaturile!Poate s-a mai discutat despre asa ceva dar eu nu am avut timp sa citesc din urma!Sorry,sper sa ajung la zi cat mai curad! Va pup pe toate si va doresc multa sanatate atat voua cat si familiilor voastre! Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) |
mie pediatra mi-a spus daca imi permit sa-l fac pe cel cu bani,da mai putine reactii adverse sau deloc....nu ma dau banii afara din casa da pentru copil vreau ce e mai bun
http://emma-antonia.weebly.com/
Madamar spune:
La o super matinala ora, cind nici Artu - Ioana nu cred ca e aici sa iti spun NANA, adik sa iti amintesc faptul ca si in sarcina, cind disperarea ta nu atingea margini micul sufletel a luptat sa vina pe lume sanatoasa! Sunt convinsa ca si acum Adelina pune umarul ei mic pentru a se vindeca cit mai repede si fara repercusiuni.
Nu iti vind iluzii sau te mint Nana draga, de fapt cred ca si tu gindesti asa: nu stiu cit este de demonstrat faptul ca aceste mici fapturi empatizeaza de la asa virsta frageda insa eu iti spun ce simt in legatura cu puiul meu! Fetita ta iubita si asteptata lupta pentru sanatatea ei!
SI eu iti sunt alaturi draga mea, cu gindul bun si optimist ca ne vei impartasi numai de bine! Te pupam! Capul sus si mult curaj!
Legat de plinsul mult asteptat de dupa inec.. offf Doamne, cit de bine te inteleg?! La noi au fost destul de dese intr-o vreme aceste patanii - se ineca la sin, tragind lacom... inafara loviturilor usoare intre omoplati eu am vz ca functioneaza sa il ridic putin mai brusc in sus, nu ca un zgiltiit (il afecteaza) ci mai curind ca o smucitura si imediat isi revenea... insa senzatia de picioare taiate si genunchi tremurinzi si eu am incercat-o... si nu am reusit atunci sa va intreb daca si voi patiti asa la sin - cred ca ne=ar prinde bine un curs de prim ajutor, si nu glumesc atunci cind spun asta.
Inca o data NANA, ai incredere in ajutorul lui Dumnezeu si in puterea micutei tale!
te pupam si asteptam vesti din ce in ce mai bune, in fiecare zi.
Ai indraznit sa identifici o cauza macar pentru care Adelina sa fi facut boala? Stiu eu: transpirata si scoasa afara, expunerea la aer conditionat? Ni se intimpla tuturor... si vrem sa suflam si in iaurt de-acum... desi eu eram pe principiul ca nu trebuie sa il imbrac prea gros, sa nu ii pun caciulita, etc... cu ce paza buna trecem de primejdia rea (daca ai timp si chef sa ne raspunzi).
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
aleesicoo spune:
neata fetele
va invit la o cafeluta
bubulina mea a papat si acum a adormit cu zgomotul de la aspirator functioneaza ff bine si repede
Madamar ai ff mare dreptate nici eu nu stiu cum sa o mai imbrac pe printesa, daca o infofolesc transpira si atunci e mai rau, daca ii pun ceva usor imi este frik sa nu ii fie frik si sa raceascadeci cum o dam tot nu e bine
Nana iubiricea si sper k sunteti si mai bine azi!
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
discordia spune:
Nana, iti doresc putere multa sa treci peste acest hop, iar micuta Adelina sa se recupereze repede si sa nu ramana cu sechele.
Softurela, sanatate si tie micutei tale
Se pare ca bebeii nostri si-au propus toti sa raceasca, al meu a reusit ieri asta, toata noaptea mi-a fornait, a tusit de cateva ori si stranutat mai des decat de obicei. I-am pus in nasuc picaturi cu apa de mare si s-a mai imbunatatit un pic respiratia.
Fetelor va multumesc din suflet pt ca sunteti alaturi de mine. Legat de diagnostic, ce sa va spun, nu este cancer, dar nici mult nu mai am sa il fac, asta inseamna ca tb sa ma operez si atunci vor vedea cu siguranta daca am sau nu. Cert este ca nodulul meu este adenomatos si hipoplazic, iar urmatorul pas daca nu il operez este cancerul. Asa ca in sept sper sa reusesc sa fac operatia caci pe timp de vara nu se fac operatii la Parhon.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
marylenac spune:
Buna dimineata si de la noi, am intrat asa scurt sa vad dc avem vesti de la Nana, si se pare ca micuta Adelina e pe drumul cel bun, ne gandim la voi si ne rugam pentru toti copilasii. Numai ganduri bine si pentru parinti.
Softurela, multa sanatate si voua...
Noi ieri am fost cu Tudor la medicul pediatru si suntem in regula. Iar flacaul meu are deja 5.600 kg si 58 cm (la nastere, adica acum o luna si 20 de zile)
tuturor
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
marylenac spune:
uuuffff, vroiam sa spun ca din maternitate am plecat cu 3.500 kg si 51 de cm.....
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)