Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Nana, ce bine ca ne-ai dat de veste, infricosatoare, revoltatoare experienta ati avut, bine ca iubiricea e totusi un pic mai bine si ca sunteti acum pe drumul cel bun. Tinem pumnii in continuare sa treaca repede si fara urmari.

Marylena, eu una n-am mai zis nimic de fotograf si cameraman pt ca fratele sotului care are nunta la sf lui august ni l-a recomandat cu caldura pe cel cu care a aranjat el, asa ca daca ne-am inteles, n-a mai fost nevoie sa-ti cer tie sa cauti nr bun.
Multumesc oricum pt gest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nana ma bucur asa mult ca e mai bine iubiricea.Ne rugam sa se recupereze cat mai repede si tu sa fii puernica si sa uiti totul

Mamicile de baietei cu ce imbracati copilasii la botez?Pe caldurile astea si in pampers transpira..si totusi nu am merge la biserica in pampers
Onana cu ce a fost piciul tau imbracat duminica?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

nana, draga, asteptam cu sufletul la gura vesti bune de la voi. Ne rugam cu toate sa se faca iubiricea bine. Acum ca e mai binisor, incearca sa nu te mai stresezi ca sa recuperezi lapticul. Micuta va avea multa nevoie de el! de la noi. Si asteptam vesti si mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Cris, nu mai invarti si tu cutitul in rana cu hainutele..Eu l-am dus intr-o camasuta ff subtire, aproape transparenta si in niste pantaloni bej tot ff subtiri (luati de la kiabi mai demult), dar a avut grija nasa sa mi-l imbrace bine, sa nu cumva sa-i fie frig la 30 de grade, in pantaloni reiati dar captusiti, dublati, o bluza din bumbac cu maneca lunga si o vesta, ca cica nu era suficient de elegant. Asa ca s-a copt, bietul,..dar a fost la 4 ace..vorba vine..

Sper sa fiti mai inspirati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Nana,

ma bucur mult ca mergeti pe drumul cel bun si ca ne-ai dat vesti, Doamne ajuta o sa fie bine totul, nu se poate altfel.

Sunt cumplit de revoltata de cele 4h de asteptare...

Cordelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Cordelia , mai au puse afisuri cu textul" GRAVIDELE, COPII 0-2 ANI AU PRIORITATE"
pe naiba!!!!!

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nana, sunt cu gandul la voi. Sa se faca bine micuta Adelina si sa nu aiba nici o urma lasata de aceasta boala.

Yann a avut bronsiolita la 2 luni.

Eu imi cer scuze insa nu pot sa scriu nimic. Nu v-am citit decat ieri seara si am dat de vestile deloc bune de la Nana.

Apoi despre Madalina Manole.

Sunt incapabila pt moment sa vad partea plina a vietii.

Nana, astept vesti bune dupa cele 5 zile

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

NANA ma rog pentru micutza ta sa se faca sanatoasa cat mai repede. M-am cutremurat cand am citit postarea ta de ieri, cu atat mai mult cu cat si fetita mea e bolnavioara.
Bianca, duminica pe la pranz, a inceput sa tuseasca sec si lung prin urmare am mers la spital, la Urgente, unde ne-a spus ca e rosu in gat si trebuie internata. Am refuzat politicos avand in vedere experienta pe care o avusesem acolo cu fetita mai mare.
Mi-am facut bagajul si am plecat cu copilul la Bucuresti unde am ajuns pe la ora 1 noaptea.
In Bucuresti m-am infiintat la un spital privat unde am fost sfatuita sa o internez, motivatia fiind varsta foarte mica si probabilitatea mare sa ajunga la pneumonie in timp foarte scurt. Diagnosticul nu era grav dar varsta mica ridica multe riscuri. Pulmonar nu se asculta nimic. Deoarece spitalul nu mai avea locuri mi-au dat trimitere la Grigore Alexandrescu.
La Alexandrescu au consultat-o, mi-au zis ca nu se aude nimic si ca nu o interneaza pentru ca nu au locuri. "Sunt 2 in pat si daca vreti sa o internati preventiv ca sa plece cu o enterocolita acasa eu va internez "
Am plecat si m-am intors la Spitalul privat unde a vazut-o alt medic. Deja era ora 4 dimineata. Mi-a dat o reteta si am cazut de acord sa vin la 2 zile pentru monitorizare. Daca nu puteam sa o internez macar sa o monitorizez cat mai strict. Tratamentul facut a fost: aerosoli cu adrenalina, eurospal, picaturi in nasuc.
Am fost ieri la control si o alta doctorita a consultat-o si era ok. Ca sa fie sigura a chemat si un medic din spital sa o vada si el.
Astazi a fost mai bine, nu prea a mai tusit. Maine avem din nou control sper sa fie bine si sa plec acasa la cealalta fetita care e si ea bolnavioara.

V-am spus toate astea ca sa vedeti diferenta mare intre un sistem de sanatate si altul. E dureros sa vezi cum unii copii trec prin asa suferinte doar din cauza incompetentei unor medici.
Eu a trebuit sa invat o lectie pe pielea primului copil ca acum sa cheltui tot ce am pentru a nu ajunge in acceasi situatie.
Ma rog ca si fetita mea si cea a NANEI sa treaca peste acest episod cu bine.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

offf softurela va doresc multa sanatate si multaaa putere sa treceti peste aceste greutati!!
sanatate multa si Dumnezeu sa aiba grija de voi sa va faceti repede bine!

acum ati bagat frik in mine
fata mea ink are mucisori, ascultata la plamani a fost e catre 4 medici , de tusit nu tuseste, feba nu face......

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Nana, softurela, sanatate multa puiutelor . of, te apuca disperarea cand ai copilul bolnav si esti constient ca nu mai poti avea incredere nici in medici .
Doamne ajuta sa se faca repede bine si sa nu mai avem niciuna din noi experiente de genul asta.

alesicoo, sper sa fie bine Karina, sa scape de mucisori ca sa te linistesti si tu .

nici eu nu prea sunt in apele mele in ultimele zile, parca numai de belele aud peste tot .

cel mic al meu cred ca e in puseu de crestere, ca numai la san vrea si cum il las din brate, cum plange dupa mine. asa ca isi ia masa si doarme aproape numai pe mine, daca indraznesc sa-l las in pat se trezeste. asta e, sper sa nu se permanentizeze situatia, ca si mersul la wc e o aventura pt mine. si din cauza ca damian papa nonstop de vreo 3 zile s-a marit considerabil si productia mea de lapte si ma cam dor sanii, asa ca ma mulg cate putin sa-i mai eliberez de surplus (putinul muls cred ca o sa-l dau fratelui mai mare, ca mi-e mila sa-l arunc. si lui damian n-are rost sa-i dau cu biberonul, ca el mananca bine la san...).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput