Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI BEBEILOR CRESTINATI DUMINICA!!!!!
DE ABIA ASTEPT SA VAD POZE....
DANA asa de repede ai ramas fara laptic?????
eu am reusit sa ma mulg timp de o luna si o saptamana...poate daca aveam ceai pt alaptat...poate ca puteam mulge mai mult...asa ca de azi nu m-am mai muls......asta e, dupa cum spune iubi....cresc copii si cu lapte praf....
somnik usor gagici.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Vroiam sa va multumesc si pentru felicitari: veronicach, crissy,onana
Si... Felicitari pentru Maria de Corina! Multe lunite fericite!

Ancutzicab,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nana, suntem alaturi de tine si de micuta Adelina

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Buna dimineata,

noua nu ne-a recomandat nimic in afara de Vigantol si mi-a spus ca este normal tremurul barbiei.

Nana, asteptam vesti, cum sunteti?

zi buna tuturor,
C

Cordelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Nu-mi vine sa cred ca Madalina Manole a murit! Cum am deschis televizorul asta am vazut! Cica ar fi fost sinucidere! Si avea copil mic.....
Dumnezeu s-o odihneasca!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Fetelor sa va fie de bine crestinarea celor mici!
Ma bucur ca a iesit ok.

Noi la botez avem 2 in 1 cameraman+pozar. L-am avut si la nunta, iar daca nunta a iesit super, ce sa mai zic de botez!

Mamica lui Mihai Rares
si de cati bani te usureaza cameramanul + pozar?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

800 ron

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

da nici mie...sa te sinucizi cand ai copli mic acasa...?

Cordelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cordelia

da nici mie...sa te sinucizi cand ai copli mic acasa...?

Cordelia 36+
Nu stiu...nu-mi vine sa cred ca s-a sinucis...cu copilasul pe care si l-a dorit atat de mult acasa?
Pacat....Dumnezeu s-o ierte!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nana asteptam cu sufletul la gura vestile bune despre Adelina!

(fetele care se pricep la modificari,nu ai fi o idee buna sa punem in titlu :"Nana,suntem alaturi de tine"..?sau ceva de genul...cum ne-am facut galerie la odisee cand am nascut rand pe rand,sa fim si acum solidare,in momente dificile.
A fost doar o propunere,cum vreti si voi)

Corina, poate ar fi bine s apui o poza,2 cu pisicul tau,si poate se va indragosti cineva de elNoi stam la curte,dar avem catel si nu cred ca s-ar intelege

La fizioterapie a fost ok.Mi-au facut si masaj...ooo ce bn a fost,ma luase si somnul,dar tot m=a durut aseara piciorongul.Trebuie sa fac 10 sedinte,sper sa-mi treaca pana le termin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatza!

Sunt cam zombie, am dormit cu totul vreo 4 ore azi noapte ca pitica s-a trezit ft des sa pape si pe urma, mai spre dimineata, s-a foit intruna de dureri de burtica... offf Acum in sfarsit doarme ingerasul

Nana, asteptam vesti bune de la tine! Sper ca Adelina si-a revenit! Haide, da-ne un semn te rugam!
Discordia, si pe tine te asteptam cu vesti bune, sper sa nu fie nimic de rau cu nodulul!
Rocsy iubita, mii de scuze de intarziere, La Multi Aaaani! Sa fii fericita, Sofia sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!
Cris, multumim de complimente!

Legat de bubite, si Patricia are, si pe fata, si pe burtica, si un pic pe manutze, am inteles ca se numeste acneea bebelusului si nu se prea trateaza, trece de la sine in cateva saptamani. Este agravata de caldura si de uleiuri.

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput