Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc fetelor pt rasp
Nana sper ca sunteti mai bine

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Flory inainte ii dadeam Aptamil (Milupa), acum mananca Lactana (Topfer).
Maribell unde anume langa Fetesti o sa stati? Sotul meu e din Fetesti si mergem la socri din cand in cand. Poate o sa ne si vedem intr-una din vizitele noastre.
Corina foarte frumos a crescut Maria. Antonia a luat si ea un pic de calciu gluconic (mai putin decat ne-a recomandat doctorul dar i-am dat totusi) pentru ca ii tremura barbita (atunci cand casca de exemplu) si cate un picior (cand se intindea). In rest vigantol si atat.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

nanasuntem alaturi de voi....sa se insanatoseasca cat mai repede iubirici

fetelor sa inteleg ca la voi exista vaccinuri gratuite? in cluj este tetra gratuit dar nici pe acesta nu l-au primit

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Noi am facut Pentaxim-ul gratuit.De anul asta a intrat in schema de la stat. De la medicul pediatru( suntem inscrisi la policlinica CMDTA)

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

vreo fata din buc este inscrisa la policlinica Preda Buzescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

VAI NANA CAT DE RAU IMI P ARE CA TREBUIE SA TRECETI PRIN ASA CEVA....MA ROG BUNULUI DUMNEZEU SI SFANTULUI ANTON SA SE FACA FETITA BINE SI SA NU RAMANA CU SECHELE.
MULTE FLORICELE PT. VOI !!!SA TE INTAREASCA DUMNEZEU SI SA FACI FATA SITUATIEI.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Of, nana, mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau. Ma rog lui Dumnezeu sa fie bine iubiricea voastra cat mai repede. Multa putere sa aveti, sa treceti cat mai curand peste aceasta incercare.

Doamne, Doamne ajuta un suflet mic si scump sa se faca bine cat de curand posibil! ... ca mare e puterea ta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetelor mai revin si eu cu intrebarea daca la puisori vostri se vede ceva de la vaccinul bcg?
a mea se vee un punct rosu mic d tot ca o bubita, dar nu coaja sau puroi...nimic.....

Ale, si eu imi faceam griji ca la 4-5 zile de la vaccin nu se vedea nici urma de intepetura macar. M=a linistit pediatra care a consultat-o pe Beatrice, ca abia peste o luna, doua apare inflatura aia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Pentru ca Mirunei ii tremura barbita cd casca, medicul de familie m-a zis sa-i dau Sirop de Calciu 10 zile si apoi mai vedem. Pediatra mi-a zis sa nu-i dau calciu...ca bebelusii alaptati nu au nevoie de asa ceva. Fortezi bebeu sa ia mai mult calciu si se fixeaza prin locuri nedorite...Asa ca pana la urma nu i-am dat siropul...il tin in frigider

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010

Si bubulinei mele ii tremura barbita, nu numai cand casca, dar cand papa la san, sau o dezbrac, am mai observat acest lucru si atunci cand pur si simplu o tin in brate. Doc de fam si pediatra mi-au spus sa-i dau vit E.
Vad ca pentru acelasi simptom au tratamente diferite.

Vroiam sa intreb si fetele zilele trecute: le tremura barbita la bebei? Ce zic medicii in Ro, de la ce? Ce tratament urmati/a fost indicat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Salutare

tatiana si fata mea manca la fel ca a ta - cu plansete in timpul mesei, cu dat din maini si din picioare, cu intrerupt masa de n-spe ori ca sa mai planga nitel etc. Mese linistite in doua luni...cred ca le pot numara pe degetele de la o mana. In general masa era o lupta continua a ei cu biberonul. Ca sa nu mai zic ca avea si muuuuuulte mese cand manca si mai putin decat ar fi trebuit si ar fi fost normal - dupa somn de 6-7 ore s-a intamplat sa manace doar 40ml. Ma rog, ea de crescut a crescut bine, nimic de zis, dar ma durea sufletul sa o vad ca se chinuie la fiecare masa. La noi solutia a fost sa ii schimb laptele. De ieri am inceput sa inlocuiesc vechiul lapte cu cel nou si pana acum toate bune si frumoase. Adica mananca si ea linistita, nu se mai zbate si nu mai plange. Facem vreo 2-3 opriri (la cererea ei) in care scoatem aerul, dupa care ne intoarcem la laptic.
Alina

alina,si eu m-am gandit sa-i schimb laptele da pediatra mi-a spus ca atata timp cat nu vomita inseamna ca nu e de vina laptele,plus ca si atunci cand ii dau ceai incepe agitatia la burtica....iar la unele mese mananca tot lapticul asa de linistita....nu mai inteleg nimic

http://emma-antonia.weebly.com/

Mergi la inceput