Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am vizionat noile poze.
Sunt frumosi toti,toti bebelusii...fiecare este deosebit in felul luiSa ne traiasca 1000 de ani si noi sa-i numaram

Nati eu am papat porumb fiert si nu a avut bebe nimicuta

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

alesico, e frumoasa rochita, pun pariu ca pe tine arata si mai bine. casa de piatra, sa fiti fericiti cu totii .

al meu sotz acu si-a gasit si el sa raceasca, el in general se imbolnaveste ff rar, dar acum e cu tot tacamul: dureri musculare, febra, greata, somnolenta...i-am facut 2 fervexuri...nu mi-e atat de el, ca stiu ca se face repede bine, e ditamai omul, dar mi-e cam frica pt bb mic. offff...sper ca anticorpii din lapticul de la mine sa-l tina ferit de boala.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

cris cum mut si eu albumul in noua adresa d pozici?:((( k nu stiuuuu...si vreau sa fiu si eu langa voi

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

ms vivela
sotul si tatal meu knd au racit i am inkis pe unul in dormitor , altul in sufra si eu cu fata si mama in living...(ne am kinuit ce i drept )dar le am scris pe usa carantina si le am luat de la serv meu niste masti...si knd ieseau in living isi puneau mastile:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

cris cum mut si eu albumul in noua adresa d pozici?:((( k nu stiuuuu...si vreau sa fiu si eu langa voi

Nu stiu iubitaeu am incarcat pozele din nou

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

offffffff....si la ce bine se misca calc meu face buburuza mea 5 ani pana le incarc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Cris, of ce as manca si eu porumb. Imi place la nebunie. Da pediatra mi-a spus ca-i balonata bebelina, unde sa mai mananc asa ceva. Poate in august.
Ce le faceti, fetelor, bebeilor cand sunt balonati (in afara de pusul pe burtic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Nana ma bucur tare mult pentru fetita ta care este o luptatoare. Sa dea Dumnezeu sa fie tot asa in continuare.

Ale frumoasa rochia. Chiar ca o sa fi ca o printesa. Casa de piatra.

Noi maine avem botezul asa ca multa agitatie si de la caldura asta sunt lesinata. Parca as dormi mereu. O sa intru dupa botez sa va povestesc cum a fost.
Apropo nu pot intra pe contul de webshots cu parola care o stiam. Rog care aveti timp dati-mi un pm cu userul nou si parola.

Mami de fetita frumusica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nati, da, avem o proaspata micuta crestina in casa

In cateva zile revin cu pozele si 2-3 vorbe

Ioana,

Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Nati ms si printesele tale is scumpele foc,draguta pozica cu Cami si surioara, Laurita ms mult!

Am vazut si eu pozele cu toti bebeii sunt toti adorabili

Mergi la inceput