Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
cris_09 spune:
Am vizionat noile poze.
Sunt frumosi toti,toti bebelusii...fiecare este deosebit in felul luiSa ne traiasca 1000 de ani si noi sa-i numaram
Nati eu am papat porumb fiert si nu a avut bebe nimicuta
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Vivela spune:
alesico, e frumoasa rochita, pun pariu ca pe tine arata si mai bine. casa de piatra, sa fiti fericiti cu totii .
al meu sotz acu si-a gasit si el sa raceasca, el in general se imbolnaveste ff rar, dar acum e cu tot tacamul: dureri musculare, febra, greata, somnolenta...i-am facut 2 fervexuri...nu mi-e atat de el, ca stiu ca se face repede bine, e ditamai omul, dar mi-e cam frica pt bb mic. offff...sper ca anticorpii din lapticul de la mine sa-l tina ferit de boala.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
aleesicoo spune:
cris cum mut si eu albumul in noua adresa d pozici?:((( k nu stiuuuu...si vreau sa fiu si eu langa voi
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
aleesicoo spune:
ms vivela
sotul si tatal meu knd au racit i am inkis pe unul in dormitor , altul in sufra si eu cu fata si mama in living...(ne am kinuit ce i drept )dar le am scris pe usa carantina si le am luat de la serv meu niste masti...si knd ieseau in living isi puneau mastile:))))
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo cris cum mut si eu albumul in noua adresa d pozici?:((( k nu stiuuuu...si vreau sa fiu si eu langa voi fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
aleesicoo spune:
offffffff....si la ce bine se misca calc meu face buburuza mea 5 ani pana le incarc
mamanati spune:
Cris, of ce as manca si eu porumb. Imi place la nebunie. Da pediatra mi-a spus ca-i balonata bebelina, unde sa mai mananc asa ceva. Poate in august.
Ce le faceti, fetelor, bebeilor cand sunt balonati (in afara de pusul pe burtic).
flory_blanca spune:
Nana ma bucur tare mult pentru fetita ta care este o luptatoare. Sa dea Dumnezeu sa fie tot asa in continuare.
Ale frumoasa rochia. Chiar ca o sa fi ca o printesa. Casa de piatra.
Noi maine avem botezul asa ca multa agitatie si de la caldura asta sunt lesinata. Parca as dormi mereu. O sa intru dupa botez sa va povestesc cum a fost.
Apropo nu pot intra pe contul de webshots cu parola care o stiam. Rog care aveti timp dati-mi un pm cu userul nou si parola.
Mami de fetita frumusica foc!
arturicii spune:
Nati, da, avem o proaspata micuta crestina in casa
In cateva zile revin cu pozele si 2-3 vorbe
Ioana,
Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie
cusa spune:
Nati ms si printesele tale is scumpele foc,draguta pozica cu Cami si surioara, Laurita ms mult!
Am vazut si eu pozele cu toti bebeii sunt toti adorabili