Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
aleesicoo spune:
ms mult cusa
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
R.Cata spune:
Alesicoo, pozele sunt pe webshots...pe noua adresa: flori_de_
liliac_2010 cu acceasi parola ca la odisee
Laurita, mercic frumos de aprecieri
A venit buni...asa ca ma duc si eu sa-mi fac bagajele
Va pup si va doresc un we placut
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
aleesicoo spune:
mssssss
nici n am stiut k avem alta adresa(voi cu siguranta ati spus dar eu........)
aleesicoo spune:
fetelor stti sa imi spuneti cum mut albumul in noul cont?
se poate?
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo http://entertainment.webshots.com/photo/2227471020105580295zMNSbu voila rokita de mireasa sunt 3 poze fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
Fooooooarteeeeeee frumoasa.O sa fii o printesa
Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Reallaura spune:
Cusa o cocheta printesa ta. e tare dulce
Ale imi place rochita ta de mireisca. Cred ca o sa iti stea super
mamanati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura RCata chiar ma uitasem pe pozicile tale. Imi place rochia pe care ai avut-o. Acum stiu si dupa cine sa ma uit! Sa va fie de bine botezul sidistractie frumoasa la munte1 Nana ooof, ce slabita si incercanata era iubiricea, ti se rupe sufletul. Bine ca sunteti ok acum Nati adevarul e ca orice suspiciune ai, mai bine mergi la dr cu bb asa mic... Spor la treaba...nu stiu cum poti sa pui acum de gem, as muri...abia fac o ciorba si un porumb fiert. Pana si cand fierb cele 2 ibrice de ceai zilnice pt lactatie mi se pare un calvar! Fac prea multa caldura in casa... CU invatatul in brate...eu cred ca sunt copii si copii...pe Mirci nu-l puteam pune jos, Ilinca sta, dar daca ar plange eu as lua-o imediat. DAca asa e ea confortabila, atunci mai bine fac un efort. Intr-adevar o sa fie mai greu cand pleaca sotul Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Nu scumpa, nu fac caldura cu fierturi de gem prin casa. Frec 1 kg de zahar(eu pun mai putin)+ 1 kg de coacaza/zmeura. Il pastrez in frigider. Pun in ceai cate o lingurita pentru imunitate.
Of, ai pomenit de porumb! Oare as putea sa mananc ca stiu ca baloneaza (pe bebe)?!
Nu stiu daca mai sunt copii care stau in patut macar 15 min. La noi nu e cazul, maxim 2-3 daca sta. Si normal, ca ne dam cu randul, eu si sotul, la luat in brate.
aleesicoo spune:
ms Laurita, cris
mamanati spune:
R.Cata, foarte frumoase pozele de la botez. Felicitari micutei crestine!
Artu, cred ca aveti si voi in casa o mica crestina, nu ne spui cum a fost?! Vrem si cateva poze.
Ale, draguta e rochita de printesa. Abia astept sa ne arati si o poza imbracata in ea, dupa eveniment de sigur.
Cusa, ce printesa dulce ai. Si ce hainute dragalase are!
aleesicoo spune:
ms nati
sigur k pun poze