Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
theophillina spune:
'Neata dragelor!
Va poftesc la o www.marincristian.ro/wp-content/uploads/2010/01/cafea.jpg" target="_blank">cafea, sunt matinala azi, fi-miu a dormit de la 10.30 la 05.30 si acum doarme iar, dar eu nu m-am mai culcat ca ma simt destul de odihnita.
Nana, Softurela, multa sanatate bebeluselor voastre, chiar daca nu am mai scris, am citit si rostit rugaciunea Sf. Stelian pentru floricelele voastre.
Discordia, multa sanatate iti doresc si sa dea Domnul ca lucrurile sa se incheie cu bine dupa operatie si sa nu fi fost nimic grav. Apropo, vroiam de mult sa te intreb ca am vazut la profil, esti din Giurgiu?
Ioana, R.Cata, felicitari pentru crestinarea micutelor voastre! (si cred ca mai era cineva, dar imi cer mii de scuze chiar am uitat )!
Vazut pozici noi cu toate floricelele noastre de liliac, si din contul nou su din cel vechi, toti sunt niste frumosi, nu mai nominalizez sa nu uit iarasi pe cineva.
Despre noi: saptamana asta am fost la dr. si eu si bebe, eu la controlul de 6 sapt, totul e ok, nu mai am lohii, operatia s-a inchis f bine, urmeaza sa ma mai duc peste o luna sa fac un test Papanicolau.
Bebe Stelios e un grasut, a luat in fix o luna de la controlul precedent 2 kg si 6 cm. Pe 9 august suntem programati sa facem si noi primele vaccinuri Pentaxim (obligatoriu) si Rotarix (optional-noi vom face Rotateq de fapt, varianta americana a Rotarix-uui de la GlaxoSmithKiline), noi am optat sa-l facem si asa ne-a recomandat si pediatra si vroiam sa va intreb, l-a facut cineva dintre voi, ca tot citesc ba de bine, ba de rau despre el. In rest suntem bine, mancam MUUUULLLTTT si dormim bine, evident cel mai mult pe burta.
Va dorim week-end placut si va pupam bebici si mamici.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
Ramona80 spune:
Buna fetele,
Nana, de cand am citit ce-a patit Iubiricea, m-am rugat in fiecare zi, pentru ea, si pentru toti copilasii sa fie sanatosi. Nati sper sa fie doar o simpla raceala.
Discordia, ma rog sa nu fie nimic serios cu acel nodul. Dar e bine sa fie investigat.
Laura, Virgi si cine mai are copii mai marisori? Cum procedati cu gelozia lor fata de cei mici. Laura, stiu ca tu povesteai ca Mirci era si agresiv. Intreb pentru ca si Victor, cand vede ca il am pe Bogdan in brate, cand ii dau sa pape, ar vrea sa-l loveasca.
Legat de olita, noi am fost norocosi. Saptamana trecuta am inceput operatiunea. Doua zile a fost mai greu, si tot facea pe el. Pana cand, dupa somnul de dupa amiaza, l-am pus imediat pe olita, si a si facut. De atunci, n-a mai fost nevoie de pampers decat noaptea. Spune singur cand trebuie sa faca. Noi ne chinuim sa scapam de biberon. Il vede pe Bogdan, si vrea si el.
Teo, 2kg intr-o luna. Sa va fie de bine. Bogdan a luat 1kg, la controlul de ieri, de o luna.
Mai vroiam sa mai raspund, dar nu mai am timp, ma cheama bebe.
Aaaaaa, vroiam sa spun ca am reusit sa pun si eu cateva pozici, cu bebe mic.
Mamica fericita a lui Victor Stefan din 04 iunie 2008 si +38 Bogdan Andrei
Ramona80 spune:
Am schimbat semnatura.
Si am reusit sa vad si poze cu bebei si m-am indragostit. Ii pup pe toti.
lenabum spune:
va salutam si noi
puiul meu imi ocupa tot timpul dabia apuc la 3 zile sa mai citesc si eu un pic
nana doamne ajuta sa fiti bn,neam rugat pt voi
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
arturicii spune:
Duminica, 11 iulie, micuta Sabina a devenit Crestina
Un Botez poate un pic mai atipic, intr-un loc departe de agitatia marilor orase, un loc plin de vegetatie, flori superbe, inconjurat de lacuri salbatice, o manastire micuta, un Arhiepiscop plin de har si un calugar cu un Suflet minunat.
Masa campeneasca, aer liber, nimic pretentios.
Haine lejere, frumoase, de vara, fara costume si fara tocuri.
Cei mici, dar mari, au alergat cat i-au tinut sandalele, au facut jocuri, au infulecat "premiile" de la mini concursuri si bomboanele de la piñata
Cei mari, ceva mai linistiti au stat de vorba cate in luna si in stele.
Micuta Crestina, desi linistita si zambareata de-obicei, a fost deranjata de neobisnuita agitatie, de caldura din micul locas insa s-a linistit de-abia dupa Sfantul Botez. A dormit la preot in brate si a continuat la mami in brate si in sling vreo 3 ore legate.
Baita de Mir a fost facuta...aici..
Cu ocazia acestui fericit eveniment am aflat si noi ca a existat o Sfanta Sabina, ortodoxa, ce se serbeaza pe 29 august.
Dupa Botez am vizitat un Muzeu al satului de pe aici unde nu am ratat plimbarea cu caruta apoi ne-am delectat la un festival, unde cei mici s-au pictat, s-au distrat si s-au jucat
Ioana,
Philip, Yann, Sabina - 3 Aprilie
gabriela_s spune:
Hello,
m-am speriat cand am citit titlul
Nanate pupsi ma gandesc la tine si micuta,va doresc insanatosire cat mai rapida!!!
Artuce frumos ai descris,ce frumos a iesit botezul!!!
Eu vin cu o problema:al meu hazband nu vrea sa botezam copilul...e o situatie mai ciudata.Prima data cu chiu cu vai si nenumarate discutii am botezat fata si atunci m-a pus sa ii promit ca pe al doilea nu il mai botezam (sa fac si ca el........).
Am asa un semn de intrebare,daca e bine ce fac.Nu stiu efectiv cum sa il conving ca e bine sa o facem iar de scandal chiar nu am chef acum.
Mai e cineva intr-o astfel de situatie??????
Mami de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si Alexandra Ioana(05.06.2010)
Blog de mama si nu numai
Madamar spune:
Bun regasit!
Dupa citit intens am ajuns si eu "la zi"... sunt sigura ca nu am retinut tot ceea ce trebuia... asa ca nu o sa nominalizez pe toata lumea, fara suparare, da?
In primul rind salut succesul Nanei si ai Iubiricii si rog Divinitatea sa va ajute si pe voi, ca si pe toate mamicile si toti ingerasii din lumea asta sa creasca mari si sa fie sanatosi.
Softurela, multumesc de explicatie... nenorocitii de virusi! Of!
Discordia, m-a impresionat mult ce am citit si despre cazul tau - capul sus si incredere in DD, va fi bine!
Sorana, distractie placuta la munte! Sa reveniti sanatosi!
Nati, sorry pentru toate relele adunate la voi!
Artu, felicitari pt micuta crestina cuminte si linistita!
legat de somnul in sling, am incercat si noi vreo ora de somnic in pozitia burtica pe burtica insa mi s-a parut ca nu e chiar comod sa doarma asa, pt capusor. tu cum o tii pe sabi pt somn in sling?
pe mine slingul ma incinta pina acum, desi sunt convinsa k inca nu-l folosesc foarte corect, insa m-a dezamagit peste poate culoarea... am comandat liliac, pe site parind ca are numai nuante de lila.......are insa si verde, si albastru - k liliacul de pe prima pagina.
Vivela si alte mamici de baieti, am 2 intrebari la voi:
1.Faceti zilnic acea "operatiune" de decalotare usoara si curatare a acumularii de smegma? Mie parca imi este mila... ma intreb cit de binevenit este... vreau sa stiu cum faceti voi.
2.cum pozitionati putza in pampers? fiziologic parca ar tb sa stea in jos... o fi indicat sa o faci sa "priveasca" in sus d p acum?
despre noi: ina suntem coliciosi, cu sau fara picaturi, siropele, ape de bebelusi - atit doar k odata luate il mai ajuta sa elimine gazele cred...
va pupic si sper sa stau pe baricade de-acum.
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
arturicii spune:
Gabriela,
Noi avem niste prieteni buni care si-au schimbat religia si care desi ei au fost botezati de mici, pe fetita si pe baiat au ales sa nu ii boteze, sa ii lase sa aleaga ei cand cresc.
Parerea mea este sa respecti si optiunea sotului si sa incerci sa o intelegi, asa cum a facut si el cu tine.
Mary
1. da, in fiecare seara, de cand erau bebei; acum sunt mari si se spala singuri
2. la cat e de larg pampersul chiar nu cred ca va sta cum o pui tu
Ioana,
arturicii spune:
Mary, la somn tot vertical o tin; cand era mai micuta ii sustineam cu o mana capul. Insa acum nu mai e nevoie; rar si doar cand e f cald o tin la orizontala
Ioana,
dana81 spune:
Nana scuze ca raspund asa greu, nu am deloc timp de calc...NU,Clara nu a ramas cu nici o sensibilitate,raceste foarte rar,de 2 ori pe an atat.Si nu este un copil alaptat la san si nici bombardat cu medicamente pentru imunitate.Noi am cumparat atunci un aparat pentru aerosoli,asa ne-a sfatuit un doctor, si sa stii ca e minunat, si chiar e recomandat sa il ai in casa pentru astfel de probleme.Nu te panica eu cred ca "iubirici" este puternica si nu va ramane cu nici o sensibilitate.Aveti doar mare grija sa nu intre in contact cu "oameni,copii virusati".Asta a fost tot timpul si grija mea dupa ce atunci la 2.5 luni imi venise o prietena gripata la copil si eu nu am stiut de am tras o luna apoi cu boala.Pupici si multa sanatate
Tatyana Clara o iubeste tare pe Riana de mi-o sufoca uneori. un copil tare bun.
Fug...gata pauza mea
Arturici minunate pozele
MAMI de CLARA si RIANA