Nana, suntem alaturi de tine- mai iunie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata foste burtici si frumosi bebici
Poftiti la o cafeluta de inviorare
Am o stare tare urata,cum deschid tv-ul acelasi subiect..Madalina Manole,imi pare asa rau de ea...imi amintesc ca in copilarie imi desenam cu pixul o alunita deasupra buzei ca sa seman cu ea...dar cel mai rau imi pare de baietelul ei,care nu constientizeaza acum...dar care va fi afectat toata viata de fapta mamei lui...ma uitam pe site-ul stirilor,cum plange saraca mama...cel mai mare chin sa-ti moara copilul
Offf...cuvintele sunt de prisos

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Nana ma bucur tare mult ca iubiricea e mai bine.Am vazut pozicile.Off saracuta ce slabita era
Un buchet mare de floricele din partea lui Sebicu pentru iubiricea luptatoare

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Ioana(Arturicii) distractie placuta la festival
Te asteptam cu drag inapoi,activa pe forum,si mai ales cu pozici de la botez

Mergi la inceput

R_ocsy la multi ani cu intarziere,dar din suflet
Sa fii sanatoasa,iubita,implinita si sa te bucuri de printesica ta si de stranepoti multi multi ani

Mergi la inceput

Onana distractie placuta la munte.Relax baby

Softurela si Nati insanatosire grabnica puiutilor

Mira pe unde umblii iubita?Nu mai dai nici un semn?Ai terminat cu sesiunea?

Hai ca vb singura pe aici pana termin eu capitolulE bine ca nu ma contrazice nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Nana, Reallaura, si merci ca va ganditi la noi.
Nana, draga, nici nu stii cat ma bucur ca micuta voastra e mult mai bine. Doamne, ce groaza in spitalele de copii! Slava Domnului, n-am fost internata cu Cami (sper nici sa nu fiu vre-o data nici cu Beatrice) dar nu cred ca ar fi aici goange si viespi. Ce bine ca aveti posibilitatea sa va tratati acasa. si sa se faca bine micuta luptatoare!
Daca nu scriai despre cazul vostru, nana, probabil ca nu credeam ca e cazul sa chem pediatra. Dar cum a mai zis o mamica pe aici, e mai nasol cand e viroza decat raceala. Iar la noi asta e, a inhatat de la cineva dintre noi. Acum dimineata am observat ca are si o secretie galben-verzuie la ochisor! Nu stiu Dumnezeu, daca e de la curent sau de la viroza. Ca sunt si capilarile la ochisor putin rosii!

Laurita, pai nici Beatrice nu avea mucisori, dar avand tusea asta (am mai zis -rar, la 2-3 ore) am chemat pediatra si ne-a spus ca are si rosu in gat.

Cam de vre-o 2 saptamani bubulina nu mai vrea sa stea jos mai deloc!!! Practic eu si sotul o purtam nonstop in brate toata ziua (noaptea doarme la ea in patut). Am obisnuit-o cu bratele sau are nevoie de "protectia noastra"? Acumm e OK, ca e sotul toata ziua acasa, dar cand pleaca, ce ma fac?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Onana distractie placuta la munte.Relax baby

Softurela si Nati insanatosire grabnica puiutilor

Mira pe unde umblii iubita?Nu mai dai nici un semn?Ai terminat cu sesiunea?

Hai ca vb singura pe aici pana termin eu capitolulE bine ca nu ma contrazice nimeni

Merci, Cris. si voua. Mai sunt si eu pe aici, dar fug sa pun niste coacaza cu zahar pentru iarna. Am citit ca are foarte multe vitamine, cantitate mare de vit.C, si altele... Ma frec ceva pana o curat, dar stiu ca o sa ne prinda bine la iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

hello fetele
am avut o noapte de cosmar pana la ora 04.00 nu a dormit deloc
nu stiu d c este asa de agitata
colici nu mai avem....dam din maini din picioruse, radem intru-una si de dormit pauza
asta e...ne facem noi mari
pana pe 22 aug ;la nunta eu ma fac sageata albastrafetele unde vad si eu pozicile cu iubiricea Nanei?
Nana te pup si sanatate multa, sper sa fiti azi mult mai bn si mai vioaie!

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

hello fetele
am avut o noapte de cosmar pana la ora 04.00 nu a dormit deloc
nu stiu d c este asa de agitata
colici nu mai avem....dam din maini din picioruse, radem intru-una si de dormit pauza
asta e...ne facem noi mari
pana pe 22 aug ;la nunta eu ma fac sageata albastrafetele unde vad si eu pozicile cu iubiricea Nanei?
Nana te pup si sanatate multa, sper sa fiti azi mult mai bn si mai vioaie!

Pe webshot, user flori_de_liliac_2010 parola aceiasi.Trabuie sa te loghezi,ca ea le are la privat
Sper sa ai o nunta si un botez frumos.Nu ne arati rochita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

gata sefa acum pun

Mergi la inceput